Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με καυλάντισε ωραία στο σαλόνι και αφού ρώτησα για ελεύθερο στοματικό, που δεν το ανακοινώνουν στο σαλόνι, έδωσα το πορνοεισιτήριο και πέρασα.

Η Ελένα, είναι από το ρομαντικό Βουκουρέστι. Μιλάει ελάχιστα Ελληνικά, αλλά φαίνεται ότι τα καταλαβαίνει. Είναι περίπου 1.55, με αρκετά περιττά κιλά, 2.5άρι βυζί, καστανή και με γλυκό προσωπάκι.

Ήρθε στο δωμάτιο σχεδόν αμέσως, ξυπόλυτη, χαμογελαστή και καπνίζοντας το τσιγάρο της. Την περίμενα όρθιος και για να σπάσω τον πάγο, την αγκάλιασα και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό, τα αυτάκια και το στήθος της. Γλωσσόφιλα στην αρχή απέφυγε.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και άρχισε μια καλή πίπα, ενώ στην αρχή έβαλε χέρι. Όσο περνούσε η ώρα, η μικρά αύξανε ρυθμό, έβγαλε το χέρι και ξεκίνησε αξιοπρεπείς προσπάθειες για dt. Δεν σταμάτησε την πίπα παρά μόνο όταν κατάλαβε ότι είχε πετρώσει εντελώς ο πούτσος μου.

Προφυλακτικό και πρώτη στάση ιεραποστολικό. Αληθοφανείς κραυγές και όταν τα στόματα μας ήρθαν κοντά έπεσαν τα πρώτα γλωσσόφιλα, όσο εγώ αυξομείωνα ρυθμό. Ταυτόχρονα με φιλούσε και στο στήθος. Γύρισμα σε πισωκολητό. Με το δεξί μου χέρι της χαμήλωσα τον κορμό, με την Ρουμουνίτσα να υπακούει στη «διαταγή» μου. Τρίτη στάση από πάνω, όπου όμως δεν είχαμε μεγάλη επιτυχία, δεν το είχε η μικρή σε αυτή τη στάση, οπότε ξαναγυρίσαμε σε ιεραποστολικό. Με γλωσσόφιλα και καυλιάρικες ανάσες, ήρθε το τέλος.

Λίγα πράγματα και για το χώρο. Το αριστερό δωμάτιο που πήρα ήταν άνετο και σχετικά καθαρό. Έμεινα λίγο πάνω από δέκα λετπά χωρίς καμία ενόχληση. Το 8 στο πάρκινγκ λόγω ημέρας και ώρας επίσκεψης.

Καλά να περνάμε.

Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Ελένα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού