Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χθες το πρωί είχα ανάγκη για "υγρό" σεξ: Γλείψιμο, γλωσσόφιλα και τα τιαύτα.
Τα μαγαζιά της Αλκιβιάδου πρόσφεραν τέτοιου είδους υπηρεσίες. Το είχα διαπιστώσει στην τσάρκα που είχα κάνει πριν τρεις ημέρες.
Συγκεκριμένα είχα σταμπάρει το 16Γ˙ το δεξιό ημιυπόγειο από τα τρία, καθώς τα βλέπει κάποιος από απέναντι.
Εκεί δούλευε η Ντάνα˙ μία νεαρή καυλιάρα, με μαύρο ίσιο μαλλί λίγο πάνω απ' τους ώμους δεμένο σε κοντή αλογοουρά, καλογραμμένο φιλήδονο προσωπάκι με λεπτά χείλη, μικρό στήθος, γεροδεμένο κορμί, ψηλή πάνω στα πορνοπάπουτσα, λίγο άκωλη, αλλά με καλοσχηματισμένα πόδια.
Χτύπησα το κουδούνι. Μου άνοιξε η ευτραφής μεσήλικη υπηρεσία. Χαιρέτησα και πέρασα στο άδειο σαλόνι.
– Γεια σας! Μπορείτε να περιμένετε, καθίστε και...Είναι στο δωμάτιο κοριτσάρα μου.
– Ποια κοπελίτσα είναι; ρώτησα καθώς βολευόμουν στον καναπέ, ήθελα να σιγουρευτώ.
– Ντάαανα, αγάπη μουου!
– Ωραία!
Και με γλυκιά μελωδική φωνή, άρχισε να μου αναφέρει τις υπηρεσίες της κοπέλας:
– Κάνει φουλ πρόγραμμα, όλα! Τα πάααντα! Ελεύθερα πιασίματα, πισωκολλητό, 69, ιιισπανικό, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό: Στο στόμα, στο βυζάκι, στο σώωωμα! Γλείψει αρχιδάκι κι κωλαράκι! Αγκαλίτσα, φιλάκια παντού κι πρωκτικό, κωλαράκι! 20 ευρώ!
– Οκέι, θα περάσω!
Αααυτό είναι! Ετσι θέλουν να κυλούν τα πράγματα οι τσατσάδες! Χωρίς «Καλώς, θα περιμένω να δω και την κοπέλα» ή «Ευχαριστώ, θα περάσω εάν είναι λίγο αργότερα» ή αποχώρηση χωρίς καμιά κουβέντα.
Κατευθείαν στον "πατσά"! Αυτός είναι ο ιδανικός πελάτης!
– Να περάστε! Ελα! Ελάτε! μου είπε χαρούμενη οδηγώντας με στο δωμάτιο που γειτνίαζε με το κουζινάκι.
– Ορίστε!
Εμένα αυτό δεν μου πολυάρεσε. Θεώρησα ότι θα μπορούσε να είχε φασαρία, οπότε τη ρώτησα:
– Δεν έχει κάποιο άλλο δωμάτιο;
– Αυτή πιο καλή! (sic!)
– Σίγουρα;
– 100%! Εγώ δεν ξέρω; Θέλεις; Ορίστε, κι φώς! (γυρίζοντας τον ροοστάτη ο χώρος φωτίστηκε αρκετά) κι αιρ κοντίσιον, κι κρεβάτι καθαρό, κι η τηλεόραση εδώ!
– Οκέι, εντάξει, εντάξει!
Δεν τα έβγαζα πέρα μαζί της! Ηταν πολύ δυνατή στο "μιλητό".
Την πλέρωσα (Ετσι, με έψιλον αντί για ήτα!) και έκλεισε την πόρτα αφήνοντάς με μόνο σ' ένα αρκετά φωτεινό (μπορούσε να φωτιστεί ακόμα περισσότερο ο χώρος) δροσερό, άνετο, σχετικά καθαρό δωμάτιο, που διέθετε και CRT τηλεόραση με τσόντα.
Εκείνο όμως που τράβηξε την προσοχή μου, ήταν η αντίθεση ανάμεσα σ' ένα πολύ όμορφο κομοδίνο από σκούρο ξύλο με πρασινωπό μάρμαρο στο επάνω μέρος του, από τη μια μεριά του κρεβατιού, και ενός απλού λευκού έπιπλου, από κόντρα πλακέ, από την άλλη!
Τελος πάντων.
Την περίμενα κανένα 5αλεπτο.
Μπήκε κρατώντας μία καπότα και τη συσκευασία με τα υγρά μαντιλάκια της. Ηταν ευδιάθετη, χωρίς όμως υπερβολές.
Ολόγυμνη ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει-γλείφει διερευνητικά στο πρόσωπο. Της είπα ότι ήθελα περισσότερο πάθος από τη μερά της και για να της δείξω τί εννοούσα άρχισα να της γλείφω-φιλάω τον λαιμό και φτάνοντας στο αυτί, το μαλακό κάτω μέρος του.
Κατάλαβε.
Το στόμα της τώρα "κυλούσε" πολύ καλύτερα επάνω μου: Πρόσωπο, λαιμός, στήθος, κοιλιά, υπογάστριο, ήταν η διαδρομή του, καταλήγοντας στο ήδη σηκωμένο παπάρι μου το οποίο και κατάπιε μέχρι τ' αρχίδια.
Τ' αρχίδια, τα οποία δεν άφησε παραπονεμένα, χαρίζοντάς τους υγρά γλειψίματα-ρουφήγματα καθ' όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης.
Τη συνεύρεση, κατά τη διάρκεια της οποίας ανταλλάξαμε και γλωσσόφιλα. Γεμάτα πάθος απ' τη μεριά μου, πιο συγκρατημένα απ' τη δική της. Τί εννοώ; Εγώ έχωνα τη γλωσσάρα μου βαθιά στη μικρή στοματική της κοιλότητα αναζητώντας ανταπόκριση, εκείνη απέφευγε να χώσει τη δική της γλωσσίτσα στο δικό μου στόμα. Προς το τέλος όμως πρέπει ν' ομολογήσω ότι ανταποκρίθηκε καλύτερα.
Παλλόμενο "κάγκελο" το καυλί!
Και για αρχή εκείνη επέλεξε, φυσικά αφού πρώτα ξετύλιξε κατά μήκος του πέους μου την καπότα, να με καβαλήσει.
Στηριζόμενη με τις παλάμες της στο αγύμναστο στήθος μου, έκανε πολλά στριφογυριστά, μπρος πίσω, ανεβοκατεβάσματα, ζερβόδεξα κουνήματα –το κρεβάτι έτριζε δαιμονισμένα!– Εγώ με τη σειρά μου, την είχα γραπώσει απ' τα καπούλια, ενώ δεν παρέλειπα να τη σβερκώνω, κατεβάζοντας το κεφάλι της προς το δικό μου για να κλέβω κάποιο γλωσσόφιλο ο έκφυλος!
Της τον έχωσα και πισωκολλητά γονατιστά, για να τη χύσω κλασικά στην ιεραποστολική στάση, εν μέσω ενός παρατεταμένου γλωσσόφιλου με μουγκρητά απ' τη μεριά μου, έτσι όπως συνήθως μου αρέσει να τελειώνω όταν έχω να κάνω με νέες, δεκτικές και εμφανίσιμες γυναίκες.
Πριν φύγει έμαθα ότι ήταν από Μολδαβία μεριά και είχε γεννηθεί πριν από 25 χρόνια, όταν εγώ ήμουν...Αστο καλύτερα!
Συνοψίζοντας την εμπειρία μου, μια χαρά μ' έγλειψε, φίλησε, γάμησε (κατά το κοινό αμερικάνικο: She fucked me) η κοπελιά! Βέβαια στην αρχή ήταν κάπως "κουμπωμένη" μετά όμως "λύθηκε" και με ικανοποίησε αρκετά.
Τώρα, το γεγονός ότι πριν από εμένα μπορεί να έκανε γλειφοκώλι σε κανέναν άλλον παππού είναι μια άλλη ιστορία που δεν θέλω να πολυσκέφτομαι, αλλά πάνω στην καύλα δυστυχώς δεν συγκρατούμαι. Τουλάχιστον αμέσως μετά πλένω-καθαρίζω το στόμα μου σχολαστικά και πάντα, μα πάντα κάνω τον σταυρό μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού