Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ιωαννίνων 3κάτω. Χωρος μέτριου στουντιο. A/C παντού. ΤV νομίζω δεν έχει. Σαλονάρισμα από 3 κοπέλες: Τανια, Άννα και η 3η νομίζω Τινα (αν και το πρόγραμμα τους στο ιντερνετ ελεγε άλλη). Επέλεξα Άννα. Βασικό πρόγραμμα στα 20ε. Μόνο η Τάνια κάνει ακα.

Δωμάτιο με A/C, ντουζιέρα (χωρίς πόρτα), νιπτήρα, 2 dispensers υγροσάπουνου, θήκη με χαρτοπετσέτες. Πετσέτα (λευκή, ασφράγιστη, στουντιακού μεγέθους, λεπτό ύφασμα, λευκή). Πιθανόν να χρειαστεί να τη ζητήσεις. Παντόφλες όχι. Καθρέπτης στην κεφαλή του κρεβατιού πάνω στον τοίχο, σχετικά μικρός.

Από Βουλγαρία η Άννα κατά δήλωση. Μαυρα μαλλιά έως τους ώμους. Προσωπο συνηθισμένο. Μελαχροινή. Σωμα νορμάλ ~1,65μ. Κοιλιά με ατέλειες. Στήθος μικρο-μέτριο, φυσικό. Ρόγες καλές και που ανταποκρινονται. Ξεκίνημα με χαιδέματα. Φιλάκια στο στήθος και το λαιμό. Ανταπέδωσα πιπιλίζοντας ρόγες. Με μερικές περιπτύξεις καναμε προκαταρκτικά όχι με μεγάλη ποικιλία μεν, αλλά χωρίς βιασύνη δε. Πίπα με λάστιχο. Ιεραποστολικό. Είχε βάλει κρέμα και πήγαινα αέρα-πατέρα. Δεν άλλαξα στάση μέχρι το τέλος.

Συνολικά, μιά μάλλον τυπική εμπειρία ήταν, χωρίς εξάρσεις. Η Άννα έκανε τη δουλειά της με επιμονή και βοήθησε να προχωρήσει και να τελειώσει ομαλά η συναντηση. Από τεχνική.... ΟΚ. Το μαγαζί είχε κάποια κίνηση (ελάχιστη ηχομόνωση!).

Αυτά τα ολίγα και έχοντας πάντα κατά νού ότι οι όποιες εκάστοτε επιτευχθείσες επιδόσεις (καλές ή κακές) δεν εγγυώνται ποτέ τις μελλοντικές για κανένα από εμάς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού