Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μεσημεριάτικα πήρα τους δρόμους της σύντομης ηδονής στο κέντρο, παρκάροντας το εργαλείο στο πάρκινγκ του Carrefour πλησίον του Σταθμού Λαρίσης και συνεχίζοντας
με τα πόδια την μπουρδελότσαρκα. Έκανα βόλτα στην Λιοσίων που είχε τις γνωστές μπαζόλες που θέλουν 20ρικο, αλλά και στην Φυλής τα ίδια περίπου με καμία να μην με
συγκινεί να βγάλω το 20ρικο.
Αποφάσισα να πάω Μεταξουργείο να ρίξω, γιατί άλλο 10ρικο και άλλο 20ρικο την σήμερον ημέρα. Μπήκα σε μερικά αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Τέλος μπήκα σε αυτό και μου
παρουσιάζει η τσατσά την Μαρία από Ρωσία ή μάλλον Καζακστάν γιατί έχει σχιστά μάτια. Την Μαρία την έχω πάρει αρκετές φορές στο Μεταξουργείο αλλά δεν έχω γράψει
κριτική για αυτήν.
Εμφάνιση κοπέλας: Μέτριο ύψος, μελαχρινή μακρύ μαλλί, μεγάλα ζουμερά χείλια, βυζιά στρόγγυλα μεγάλα, έχει κιλάκια κυρίως στην περιοχή από την μέση και πάνω και ηλικιακά γύρω στα 35.
Δίνω το 10ρικο και περίμενα στο αριστερό δωμάτιο γύρω στα 10 λεπτά γιατί πριν από εμένα ήταν σε άλλο πελάτη. Μπαίνει μέσα λοιπόν και εγώ με το εργαλείο σηκωμένο την περίμενα όρθιος. Αρχίζω να την χουφτώνω στα όρθια και ξαπλώνω για να μου παράσχει τις προκαταρκτικές υπηρεσίες της. Η συνεννόηση σε όλη την διάρκεια έγινε στα Ρώσικα, αλλά μπορεί να συνεννοηθεί άνετα και στα Ελληνικά. Τα προκαταρκτικά περιελάμβαναν γλείψιμο στις ρόγες μου, φυλάκια στο λαιμό και στο στόμα και λίγο ισπανικό στα μεγάλα βυζιά της!Πέρασε λίγο από τα ρχίδια με την γλώσσα της και τοποθέτησε το προφυλακτικό στο καυλωμένο πούτσο μου. Η πίπα της είναι από τις καλύτερες και μοιάζει με της Τάνιας από Κολωνού 48! Μιλάμε το εξαφανίζει το πούτσο εντελώς και η χρήση των δοντιών της είναι ελάχιστη ίσα ίσα να το νιώσεις καλά στο στόμα της. Κράτησε κανά 2λεπτο η πίπα της και την σταμάτησα εγώ για να ξεκινήσουμε το γαμήσι πριν χύσω. Πρώτη στάση αυτή από πάνω με αυξομείωση της ταχύτητας και εγώ να γλύφω τα βυζιά και να την φιλάω στο στόμα χωρίς γλώσσα. Σε όλες τις στάσεις έβγαζε αληθοφανείς κραυγές και σου δίνει την εντύπωση ότι καυλώνει. Επόμενη στάση την βάζω στα 4 και την κοπανάω δυνατά, αλλά η αίσθηση του μουνιού της δεν ήταν η αναμενόμενη και την ξαπλώνω εντελώς μπρούμυτα με το κεφάλι της κολλημένο στο μαξιλάρι και εμένα να την γαμάω από πίσω κολλητά, αφήνοντας όλο το βάρος μου πάνω της. Σε αυτή την στάση η αίσθηση βελτιώθηκε γιατί είχε κλειστά τα πόδια και ο πούτσος έμπαινε με σχετική δυσκολία. Γαμώντας την λοιπόν έτσι, πήγαινα λίγο μπροστά και της φιλούσα στο στόμα με αυτήν να την έχει καταβρεί σε αυτή την στάση και να βγάζει κραυγές! Μετά από λίγο έβγαλα τον πούτσο μου από το μουνί της και της το κάρφωσα λίγο απότομα πάλι και είδα στο πρόσωπο της λίγο να ζορίζεται αλλά δεν δυσανασχέτησε! Για τέλος την έβαλα κανονικά και την γάμησα δυνατά για λίγο ώσπου να χύσω όλα τα υγρά στο μουνί της!
Από τις καλύτερες επιλογές στο 10ρικο και σου μένει μια μεγάλη ικανοποίηση στο τέλος χωρίς να θες να πας σε άλλη μετά για να ρεφάρεις! Στην τσατσά βάζω μικρή βαθμολογία γιατί χτύπησε την πόρτα στο 5λεπτο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού