Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η κινητή τηλεφωνία άλλαξε γενικά τον τρόπο ζωής του Έλληνα αλλά και ειδικά του πουτανιάρη.

Με το κινητό τηλέφωνο βρίσκουμε όπου και αν βρισκόμαστε οποιαδήποτε πληροφορία.

Σχεδόν ...

Η συνηθισμένη (πρώτη) ερώτηση στο κινητό τηλέφωνο είναι "που σε βρίσκω;"

Βρίσκουμε τους πάντες σχεδόν παντού.

Στην οδήγηση, στο φαγητό, στο γαμήσι, στον ύπνο, στο χέσιμο. Ενίοτε μιλάμε στο κινητό τηλέφωνο ενώ ταυτόχρονα οδηγούμε ή γράφουμε λέγοντας ότι βρισκόμαστε κάπου αλλού. Αυτό πάλι είναι δυσνόητο και ανεξήγητο γιατί συμβαίνει. Ίσως να υποδηλώνει ότι (κατά βάθος) θέλουμε να είμαστε κάπου αλλού.

Δεν γνωρίζω αν είναι εύκολο να γαμάμε ενώ μιλάμε στο κινητό αλλά είμαι βέβαιος ότι οι παντρεμένοι καλό θα ήταν να αποφεύγουν την επικοινωνία στο κινητό ενώ ξενο-πηδάνε. Για ανεξήγητους λόγους οι περισσότερες γυναίκες έχουν αυξημένη διαίσθηση ή και αντίληψη για τις περιπτώσεις ξενο-πηδημάτων και (αντίστοιχα) έχουν αυξημένη δυνατότητα να καλύπτονται οι ίδιες σε ανάλογες περιπτώσεις.

Σχεδόν ...

Ο σύγχρονος μάχιμος πουτανιάρης επισκέπτεται τα μπουρδέλα των Αθηνών βλέποντας δια ζώσης τις πορνο-δέσποινες, μελετά τα γραπτά και λαμβάνει προφορικές πληροφορίες από προσωπικές συναντήσεις ή από τηλεφωνικές επικοινωνίες. Συνήθως επιδιώκει να διασταυρώσει την προσωπική του πρώτη εκτίμηση για κάποια πορνο-δέσποινα με την αξιολόγηση κάποιου άλλου πουτανιάρη τον οποίο θεωρεί έμπειρο και αξιόπιστο.

Αρκετές φορές "βλέπουμε" περισσότερα δεδομένα διαβάζοντας κάποιο περιγραφικό γραπτό κείμενο ή στηριγμένοι στην έμπνευση μας από αυτά που θα δούμε πραγματικά πηγαίνοντας σε κάποιο μπουρδέλο.

Μέσα σε πληθώρα πληροφοριών και εκτιμήσεων καλείται ο πουτανιάρης να αποφασίσει αν και ποια θα γαμήσει. Τις περισσότερες μάλιστα φορές, τελικά, νομίζει ότι γαμάει άλλες.

Κινούμενος στο κάπως απόμακρο πορνείο της Αγ. Πέτρου συνάντησα την Σύλβια από την Πολωνία της Αλβανίας με αποφασιστικό και φασιστικό ύφος και διάθεση να μου ρουφήξει τα αρχίδια σε σημείο πνιγμού. Ο κώ(ο)λος της φάνταζε τετράγωνος και τετραπέρατος με λίγα παχάκια αγύμναστα λόγω πιτο-γυρων. Αυτές οι γκόμενες με προϊδεάζουν ότι μυρίζουν κρεμμυδο-τσάτσιγγο. Έφυγα γιατί δεν είχα την έμπνευση να την γαμήσω. Αυτά συμβαίνουν και σε πολύ καλύτερες οικογένειες.

Βγαίνοντας στον απέραντο κόσμο της Αχαρνών σκέφτομαι να μιλήσω στον hilnik και στον n.smirni οι οποίοι με πληροφορούν μέσω κινητού τηλεφώνου ότι στην Αλκιβιάδου εργάζονταν το μεσημέρι η Κατερίνα που πιθανόν να μου αρέσει και πιθανόν να περάσω καλά και πιθανόν να την βρω αν κάνει μονοβάρδια. Με αυτή την βεβαιότητα και στηριγμένος στις αρχέτυπες μαθηματικές συντεταγμένες (μου) κατευθύνθηκα στην Αλκιβιάδου.

Πράγματι βλέπω την Κατερίνα που έμοιαζε με τα χαρακτηριστικά που μου περιέγραψαν. Κάπως ψηλή, με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, στα όρια της ωριμότητας (ηλικιακά και πορνικά), συνειδητά προδιατεθειμένη να εργασθεί δίκαια και τίμια για κάθε ευρώ που θα εισέπραττε. Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αξιοπρεπή κώ(ο)λο που κάποτε θα ήταν εξαιρετικά επιλέξιμος και αρχοντικός. Νομίζω ότι και το σκαστό της θα μοσχοβολούσε. Κανονικό σώμα με μικρά στητά βυζιά. Πιθανόν να ήθελε να γίνει νηπιαγωγός.

Οι ώριμες πορνο-δέσποινες σε αντίθεση με τις νέες σε ηλικία εργάζονται παίζοντας τα τελευταία τους χαρτιά στην σκακιέρα της επαγγελματικής πορνείας ελαχιστοποιώντας τα περιθώρια λάθους στην παροχή υπηρεσιών. Ο χρόνος για αυτές δεν είναι άπλετος. Οπότε και το χρήμα που τους περιμένει δεν είναι αμέτρητο.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα και μπήκα στο πορνο-δωμάτιο για να γαμήσω την Κατερίνα χωρίς (πιθανόν) να αναλογιστώ ότι οι ξερο-καύλες που είχα δεν επαρκούσαν για να χύσω ικανοποιητικά.

Στη τηλεόραση έπαιζε μια τσόντα του Σειρηνάκη, που η πορνο-σταρ έπαιρνε εναλλακτικά τον πούτσο ενός νταβλαντισμένου νεοσσού πότε στο στόμα πότε στο ιδρωμένο της μουνί.

Ο νεοσσός γάμαγε ασύστολα σφαλώντας τα βλέφαρα με απόγνωση.

Σκέφτηκα ότι είχα αφήσει σε εκκρεμότητα ιδέες, αποφάσεις και αρκετές από τις υποθέσεις που με προσδιόριζαν ως πολίτη και ως άνθρωπο με αποτέλεσμα να αγχωθώ και να κατουρήσω στο σκουπιδοτενεκέ αντί στο νιπτήρα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό στα 30 χρόνια της πουτανο-υπηρεσίας μου.

Το κατάλαβα με καθυστέρηση χρόνου όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο νεοσσός (εννοείται) ακόμη γάμαγε.

Περίμενα (υπομονετικά) γιατί πλήρωσα για τον χρόνο που δεν περίσσευε, ούτε για το πορνείο και για την ομαλή ροή των δωματίων αλλά και ούτε για την δική μου ματαιοδοξία ή φιλοδοξία.

Ήρθε η Κατερίνα και (ως έμπειρη πουτάνα) κατάλαβε ότι είχα πλύνει τον πούτσο μου για εξειδικευμένη περιποίηση.

Μου έγλυψε γυμνά τον πούτσο και αμέσως συνέστησα να τοποθετηθεί καπότα,

Πάντα προσέχω απλά για να έχω!

Η Κατερίνα δεν ήθελε να την λέω «κυρία» γιατί πιστεύει ότι κυρίες είναι όσες γυναίκες γεννούν παιδιά.

Το σεβάστηκα γιατί απλά μου άρεσε !!!

Μου έγλυψε (σχεδόν) όλο το σώμα.

Συμμετείχε σε διάφορες στάσεις.

Από πάνω μου (τελευταία στάση) γαμούσα την Κατερίνα νομίζοντας ότι είχαμε συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Με αυτές τις ψευδαισθήσεις και παραισθήσεις η ζωή (σχεδόν πάντα) συνεχίζεται…

Σηκώθηκα από το πορνο-κρέβατο και είδα στην τηλεόραση ότι την ίδια πορνο-σταρ πήδαγε κάποιος άλλος με βοϊδίσια πούτσα και ασορτί βλέμμα.

Δεν με ενόχλησε (ιδιαίτερα) γιατί πλέον είχα χύσει

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
farkeli
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
101
Likes:
72
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Αυγούστου, 2013
βγάλε ένα βιβλίο επιτέλους να πάρει ο διάολος !!!

ΔΕΝ μπορώ να διαβάζω σε συνέχειες τις περιπέτειες ενός dilletant στην πορνοχώρα !
08 Αυγούστου, 2013
Τη συγκεκριμένη κοπέλα την έχω πάρει και σαν Ρωξάνη στο φ40,αλλά τότε ήταν πολύ πιο αδύνατη και όχι τόσο καλή στο service.....σε αντίθεση με τώρα που έχει πάρει μερικά κιλάκια,και οι υπηρεσίες της είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο,για μπουρδέλο.
Χαίρομαι που την συνέστησα σε πολλούς συναγωνιστές,και πέρασαν καλά.... όπως ο φίλος cheyenne....έχει γράψει και κριτική!!!!
Επίσης να επισημάνω ότι ο δρόμος της ηδονής ειναι μακρύς και μεγάλος και περνάει από πολλά στάδια......όμως εμείς οι "στουντιακοί" δεν ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε,και δεν μας έχει προδώσει ποτέ το πορνόενστικτό μας!!!!!!
08 Αυγούστου, 2013
Οταν μία κριτική μετατρέπεται σε λογοτέχνημα, χωρίς όμως να παραλείπει και τις χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να έχει, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να την ψηφίσω θετικά.

26 στις 30
08 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Oταν με συνεχαρη ο στρατηγος για την επιλογη,του ανεφερα οτι τα ευσημα πρεπει να δοθουν στον zidane ο οποιος την ανακαλυψε στην αλκιβιαδου.Ο στρατηγος λογω των πολλων υποχρεωσεων του,προφανως θα το ξεχασε γιατι μου ειπε οτι θα το γραψει
Βεβαια,τα πρωτα μπραβο νομιζω ανηκουν στον professorx που τη συστησε στο κοινο ως ρωξανη στη φυλης 40 για πρωτη φορα
Απλα zidane εσυ της εδωσες την ευκαιρια να κανει μια δευτερη ακομη καλυτερη καριερα στους αγωνιστικους χωρους,οπως και στην αντριαννα απο διδυμου 7,που επισης πηγες και επισης αποθεωθηκε στη συνεχεια
Κοινως,εχεις ενα εξαιρετικο ταλεντο στο να συστηνεις αξιολογες και σταθερες σε αποδοση κοπελες,τοσο στα μπου οσο και στα στουντιο,γεγονος που σε καθιστα πολυτιμο φιλο και συναγωνιστη
08 Αυγούστου, 2013
Καταργήσατε τον ασύρματο και χρησιμοποιείτε την κινητή τηλεφωνία ;
08 Αυγούστου, 2013
Για να πω την αλήθεια : Δεν το ξέχασα αλλά μπερδεύτηκα ποιος την είχε ανακαλύψει πρώτος από όλους.

Με την ευκαιρία της σημείωσης του Hilnik να γράψω ότι ο Zidane χαρακτηρίζεται από σπάνια μετριοφροσύνη ενώ αποδεδειγμένα γνωρίζει πολλά για τα πορνεία. Από την άλλη ο Professorx είναι σπάνιος ανιχνευτής που σχεδόν πάντα ανακαλύπτει τα πάντα. Σπάνια να του ξεφύγουν γεγονότα και εξελίξεις που συμβαίνουν στα πορνο-καταστήματα.
13 Αυγούστου, 2013
εξαιρετική λογοτεχνική κριτική.
16 Αυγούστου, 2013
+1
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8