Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ειχα παει αρκετες φορες με φιλαρακια στη φυλης για τσαρκα και αν κατσει και για να καταθεση, αναλογα με τη κοπελα παντοτε. Αλλα δεν ειχα καποια στανταρ... τοτε ειδα το απολυτο πακετο που λεει και η διαφημισηΓλώσσα βγαινει εξω η τζουλια μετα απο την εισαγωγη της τσατσας (οπου δεν εδωσα σημασια) και επαθα πλακα! πρωτη φορα ετυχα σε κορμι που να ταιριζει τοσο στα γουστα μου! κοπελα με μετριο προσωπο που δεν σε χαλαει καθολου και κορμι απιστευτο! εχει και σκουλαρικι στο μουνακι της αν αυτο αρεσει σε καποιους. με τα λιγα μ αρεσε αλλα δεν ηθελα να κατσω αμεσως, ηθελα να κανω μια γυρα με τα παιδια να δουμε και τι παιζει γενικοτερα και θα επεστρεφα. ελα ομως που δεν μ αφηνε να φυγω με τιποτα!! οι αλλοι με παρατησαν και εκεινη με αρπαξε κ εβαλε τα βυζια της στη μουρη μου! με τα πολλα καταφερα να φυγω αλλα ειχα σκοπο να γυρισω. οταν γυρισαμε, γυρισαμε για μενα μονο και κατεθεσα το 20 στη τσατσα. η κοπελα δινει και κωλο παρεπιπτοντως! αφου μπηκα μεσα στο δωματιο, το οποιο δεν ειχε και τιποτα το σπουδαιο, παρα μον ενα νυπτηρα ενα κρεβατι και ενα κωμωδινακι, γδυθηκα και τη περιμενα! μπαινει μεσα ολο διαθεση και χαμογελα και μου λεει να ξαπλωσω. αφου ξαπλωνω με καβαλαει και μετα απο λιγο τριψιμο του κορμιου της πανω στο δικο μου, μου φοραει με το στομα το προφυλακτικο! μετα απο ενα καταπληκτικο και βαθυ τσιμπουκι τη γυριζω στα 4 και αρχιζω να δινω πονο!! ( το μονο που με ξεμερωσε ειναι οτι ακουγοταν ο ηχος του πισωκολητου στους απ εξω, και οι φιλοι μου και συναγωνιστες τ ακουσαν ολα! κατα τη διαρκεια της στασης αυτης γυρνουσε και με κοιτουσε μ αυτο το σεξι βλεμμα που σου λεει σκισεμαι πιο δυνατα και τρελαινομουν ολο και πιο πολυ!! μετα απο ενα καλο σκίσιμο και ζέσταμα στα 4 τη γυρισα σε ιεραποστολικο οπου και τελειωσα ετσι! απο τοτε καθε φορα που πηγαινω τη ψαχνω και τη προτιμω! δουλευει και πρωι και απογευμα και βραδυ αλλα οχι παντα στο ιδιο "μαγαζι". αλλα παντα στη φυλης απ οσο εχω καταλαβει! τη συνηστω σιγουρα! θα εβαζα 10 στη συμμετοχη της κοπελας και στη τιμη αλλα μ αφηνει μεχρι 7 το συστημα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
Golfakias93
Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
73
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2013
πολύ gay η κριτική σου
06 Αυγούστου, 2013
Nαι...η τζουλια κι η Elle Macpherson
(Updated: 06 Αυγούστου, 2013) 06 Αυγούστου, 2013
Πολύ διαφήμιση πέφτει για το συγκεκριμένο κοντοπούτανο, με μια φάτσα σα Ρουμάνικο καλικάντζαρο και που είναι και απάτη μέσα στο δωμάτιο.'Ελεος πια με τη σαύρα, μας έχετε ζαλίσει τα ΑΡΧΙΔΙΑ!
Έχει δίκαιο ο lustforlife, ούτε η Monica Bellucci τέτοιο promotion!
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
06 Αυγούστου, 2013
δεν είναι όπως η αλεξάνδρα στο 40 Η η τζουλιάνα λίγο πιο κάτω που είχα πάρει τις προάλλες..
αλλα είναι αρκετά καλή πάντως!!! *(κ δε προσπαθεί να ξεπετάξει όπως άλλες)
10 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φιλε pornfather αν εχεις παει με καλυτερη να μου τη συστησεις! και δεν το λεω ειρωνικα γιατι για ενα καλο γαμησι ζουμε!!
10 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αν δεν σ αρεσει μην τη διαβαζεις
10 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σαφώς και έχω πάει με καλλίτερη!
Ρουμάνα, ψηλή, ψηλοκάπουλη, τρελό σφιχτό σώμα, έκφυλη φάτσα, πρόγραμμα με κώλο - και τι κώλο - κωλάρα, χύσιμο στα βυζιά, ακάποτη πίπα και πραγματική συμμετοχή, το όναμα αυτής Ιρίνα (Ειρήνη) ... Επιστρέφει από Σεπτέμβριο κατά πάσα πιθανότητα!
Διάβασε κριτική μου: http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-86v/#jr_review_36402
ΥΓ:Την Τζούλια την είχα πάρει 2 φορές, όταν δούλευε στη Διδύμου και ήταν φόλα και τις 2 φορές ... Οπότε, άστο ...
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
10 Αυγούστου, 2013
βγηκαν τα μαχαιρια για την πουτανα
10 Αυγούστου, 2013
νταξει την τζουλια δεν την λες και κορμι απιστευτο....υπαρχουν αλλες πολλα κλικ ανωτερες, λες ομως οτι ειδες πρωτη φορα τετοιο κορμι που να ταιριαζει στα γουστα σου οποτε καπως δικαιολογησαι αν και θα επρεπε να ησουν αντικειμενικος στην περγραφη του κορμιου της
11 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα κουμπούρια ...
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2