Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κοπέλα που αποφάσισα να επισκεύτω μόνο από τις θετικές κριτικές!Από εμφάνιση δεν μπορώ να πω ότο τρελάθηκα.Λεπτή μέτριο πρόσωπο,μαλλιά μελαχινα και κοντά πιασμένα πίσω,και μου φαίνεται πάνω απο 26 σε ηλικία.Εμοιαζε αρκετά με την Άννα που δουλεύει στο ίδιο μαγαζί.Τωρα κάποιοι που ειναι συχνοι πελατες εκεί θα με διαψεύσουν,αλλά εμένα ετσι μου φάνηκε!Η ώρα περίπου 20:00 και η Φυλής άδεια από κόσμο,οπότε ήταν ευκαιρία να μπω!
Το δωμάτιο άνηκε στα καθαρότερα που εχω συναντήσει.Μπήκα στο δεξί στο βάθος που ήταν μακριά από το σαλόνι για πιό ησυχία!
Ηρθε χαμογελαστή στο δωμάτιο σε λιγότερο από 5 λεπτά.Με πετάει στο κρεβάτι,...μου λέει γειά σου μωρό μου..(τα ελληνικά της κάτω του μετρίου μου φάνηκαν)και έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στα χείλη με πίεση,και στο μάγουλο.Κάθισε πάνω στο πέος μου (εγώ δεν είχα βγάλει το εσώρουχο,και ούτε αυτή το δικό της)και τριβόταν πάνω μου,και τραγούδαγε το τραγούδι που έπαιζε στο δωμάτιο.Γυρισε μετά πλάτη προς εμένα και μου εβγαλε το εσώρουχο,(εκείνη συνέχισε να το φοράει)και αρχισε πάλι να τρίβεται πάνω μου,και είχα καυλώσει αρκετά. Γυρνάει προς εμένα και πέφτει πάλι για φιλιά!Υστερα μου περνάει προφυλαχτικό,και έκανε καλουτσικη πίπα χωρίς να βιάζεται.Η πίπα συνοδευόταν απο γλυψιμο και ρούφηγμα στα μπαλάκια!Εγώ χάιδευα το μουνάκι της,και εκείνη άνοιγε τα πόδια της για να έχω περισσότερη άνεση.
Καθεται από πάνω μου και εγώ χούφτωνα τα βυζιά της που ηταν σιλικονάτα,μικρά και αρκετά σκληρά.Καθόλου καλή αισθηση σε αυτό το σημείο!Δεν πειράζει σιγά τα αυγα! Μεγάλο χαμόγελο Καβαλήκευμα λοιπον με κολλημένα τα χείλη μας μεχρι να τελείωσω που δυστυχώς δέν άργησε!Μου έλεγε μετά κάτι ...μωρό μου ..κλπ και να αξανάρθεις!!Εφυγε χαμογελαστή από το δωμάτιο,και με άφησε με καλή διάθεση.!Εχουμε και λέμε,καλή φιλότιμη κοπέλα,χαμογελαστη και καλό στανταράκι για κάποιον.Για μένα δεν ξέρω αν αποτέλεσε στανταράκι.Πρέπει να ξαναμπώ αλλη μια φορά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
therion1985
Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
5
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού