Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωινες κυριακατικες καυλες...και ειχα ορεξη για κατι cult.Γι αυτο και ξεκινησα για τους αμαρτωλους δρομους του μεταξιου!Η ζεστη σε καλα επιπεδα για την εποχη δεν σου χαλουσε τοσο την τσαρκα.Εκανα τη βολτα μου σε διαφορα σπιτακια,επιλεκτικα μπορω να πω,μεχρι που κατεληξα στο συγκεκριμενο οικο.

Ανεβαινω στα σκαλοπατια,μπαινω στον οικο και στο σαλονι ηταν μια αρκετα νεα γεματουλα και ευγενικη τσατσα!Με καλημερησε και μου ειπε να περιμενω γιατι η κοπελα ηταν στο δωματιο.

Μετα απο αναμονη μερικων λεπτων η κοπελα κανει την εμφανιση της,η Μαρια,30αρα γυναικαρα οπως ελεγε και η υπηρεσια με κοντο αγορε ξανθο μαλλι...ικανοποιητικο βυζακι και καλο σωμα!Μαλιστα ειχε στο ενα κωλομαγουλα και το λαγουδακι του playboy tattoo.

Ανακοινωνοντας το προγραμμα η τσατσα μου λεει πως το κοστος της συνερευσεις ειναι στα 15 ευρα.Δινω το παραδακι χωρις να το σκεφτω και ιδιαιτερα γιατι η κοπελα μου εβγαζε κατι καυλωτικο.Μπαινω στο δωματιο,γδυνομαι,πλενομαι και αραζω στο δροσερο δωματιο με το καθαρο κατωσεντονο.Μετα απο 4-5 λεπτα κανει την εμφανιση της το Μαρακι.

Ειναι ελληνικα επομενως δεν υπηρχε θεμα στο μπλα μπλα!Ευγενικοτατη,και προσχαρη.Ειπαμε τα κλασσικα..ξαπλωσα και αρχισε να τρυβεται πανω μου...Ξεκινησε να ρουφαει τις μπαλες μου και με κοιταζε φουλ καυλωτικα στα ματια.Αρπαξα αμεσως..καυλωμενος φουλ γαρ!Το πεος μου ειχε γινει ηδη πυραυλος και το Μαρακι μου εκανε κοπλιμεντο κιολας!

Περασμα καποτας και ξεκινησε ενα συμπαθητικο τσιμπουκι.Ανα διαστηματα τον εβγαζε απο το στομα της και τον χτυπαγε στη γλωσσα της.Πρωτη σταση με αυτη απο πανω.Ωραιο καβαλημα..και ομορφη συμμετοχη.Στη συνεχεια την εστησα στα 4 καθως ηθελα να δωσω μερικες σφαλιαρες στη κωλαρα της.Καλο στησιμο και δεκτικη στο δυνατο γαμησι.Τις βαρεσα και καμποσες σφαλιαρες χωρις να παραπονεθει!

Το τελος ερχοταν,ετσι της ζητσα να ξαπλωσει και να την παρω ιεραποστολικα.Ηθελα να χυσω και να με κοιταει με αυτο το καβλωτικο βλεμμα της!Ετσι και εγινε,ωραιο ανοιγμα των ποδιων σφυροκοπημα και μερικα λεπτα και το τελος ηρθε..μας βρηκε να ανταλλαζουμε ενα παθιασμενο βαθυ γλωσσοφιλο!!!

Ειπαμε 2-3 κουβεντες...μου ειπε πως συνηθως δουλευει στο κολωνου 11 3η βαρδια και πως απλα καμια φορα δουλευει στο συγκεκριμενο οικο πρωινα!Με χαιρετησε και εφυγε για επομενο συναγωνιστη που ηδη περιμενε.

Κλεινοντας να πω πως ηταν μια ωραια καταθεση με συμμετοχη καλη απο την κοπελα μας!Η ευγενικη παρουσια της υπηρεσιας συνηγωρισε στο να περασω καλα αφου ουτε πορτα χτυπησε ουτε τιποτα.Χρονος παραμονης στο δωματιο 15 λεπτα ακριβως!!!Αν θα ξαναπηγαινα με τη Μαρια???χμμμμμ....πιστευω πως ναι!!!

υγ:αριστα στο παρκινγκ λογω μηχανης...Καλη συνεχεια και καλη γαμησια συναγωνιστες...τι και αν ειναι καλοκαιρι...πουτσες παντου!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
nasouliskk
Μέλος
Εγγραφή:
4 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού