Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 61 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πρέπει να είχα δεκαετίες να περάσω από τα μπουρδέλα της Λιοσίων και ειλικρινά περίμενα κάτι πιο παρακμιακό σε σχέση με της Φυλής. Κι όμως αν και ο περίγυρος είναι εντελώς cult, ο εσωτερικός χώρος είναι εντυπωσιακά καθαρός, και χλιδάτος ! Το δωμάτιο έχει καμπίνα για ντους, πετσέτα, στο νιπτήρα betadine συν κρεμοσάπουνο....ούτε στον Πρίαμο να ήμουν!
Στο σαλόνι υπήρχε οθόνη plasma που έπαιζε τσόντα και από τα ηχεία ακουγόταν ο βαρύς κ πληγωμένος Ζαφείρης Μελάς...

Στην υποδοχή είναι η Βίκυ η Καζακστανή,γνωστή από τα μπουρδέλα της Διδύμου πριν χρόνια, με πολλά κιλά παραπάνω πλέον και γερασμένη. Δεν σου λέει ακριβώς το πρόγραμμα της Τζούλιας , αλλά μιλάει γενικά για σπέσιαλ περιποίηση κλπ.΄Ενώ σου λέει ότι η κοπέλα έχει παίξει κ σε τσόντα !

Η Τζούλια είναι κι αυτή γνώριμη απ τα μπουρδέλα της Αλκαμένους αν δεν απατώμαι. Τότε ήταν τούμπανο εμφανισιακά , σήμερα ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του. Κωλάρα, μπουτάρες, βυζάρες , χειλάρες όλα πλούσια, χωρίς να είναι αποκρουστικά , αντίθετα χαίρεσαι να χουφτώνεις.

Κάνει ακαποτη πίπα και τα παίρνει στο στομα . Η πίπα της όμως είναι ρηχή χωρις τεχνική κ με αρκετό χέρι κ δόντι. Στο γαμήσει είπαμε χαίρεσαι να πιάνεις .
Δεν είναι κακή επιλογή , απλά δεν τρελλάθηκα κιόλας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Ανώτατος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
85
Likes:
2.468
Πόντοι:
12.930
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού