Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τη Δευτέρα το πρωί, και αφού είχα διασχίσει το μισό Μετάξι χωρίς να βρω κάτι που να με ικανοποιεί, πέρασα και από το εν λόγω ρωσόσπιτο. Με το που είδα πως πόρνη ήταν ώριμη Ρωσίδα δεν το σκέφτηκα και πολύ, αλλά κατέβαλα άμεσα το πορνοπαράβολο.

Εμφάνιση Ρίτας: μιλφάκι με καστανό κυματιστό μαλλί, συμπαθητική φάτσα με αβίαστο χαμόγελο, μεγαλούτσικο κρεμαστό βυζί και αδιάφορος κώλος. Γενικά το σώμα της έχει χαλάρωση, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς όπου η χαλάρωση είναι πιο εμφανής. Παρόλα αυτά, το όλο σύνολο είναι αρκετά ωραίο για την ηλικία της (τόσο στην αφή όσο και στην όραση), χωρίς περιττά κιλά.

Μετά από μικρή αναμονή ήρθε και η Ρίτα στο δωμάτιο έχοντας αγκαλιά μια κούτα με μωρομάντιλα. Αφού ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις ήρθε δίπλα μου και άρχισε να με χαϊδεύει απαλά. Κατέβηκε στα χαμηλά και άρχισε να με καθαρίζει με το μωρομάντιλο με στοργή και προδέρμ. Γενικά η τύπισσα πρέπει να είναι αρκετά σχολαστική με την καθαριότητα, και καλά κάνει, ειδικά εφόσον προσφέρει ελεύθερο στοματικό. Ξεκίνησε να με φιλάει σε όλο το μήκος του κορμιού μου, από το στήθος μέχρι και τα γόνατα, τρίβοντας ταυτόχρονα τα βυζιά της στο σώμα μου, ενώ εγώ βρισκόμουν ξαπλωμένος ανάσκελα και απολάμβανα την περιποίησή της. Τα προκαταρκτικά αυτά διήρκησαν αρκετή ώρα και δεν μπορούν να διαχωριστούν από την πίπα, καθώς εκεί που με πίπωνε ανέβαινε ξανά προς τα πάνω και με φίλαγε απαλά στην κοιλιά και μετά κατέβαινε ξανά προς τα κάτω. Πολύ καλή η φάση, με έντονο αισθησιασμό, όπως μου αρέσει. Ως μόνο αρνητικό να αναφέρω πως το καθεαυτό τσιμπούκι της ήταν ρηχό και επικεντρωνόταν στο κεφαλάκι. Εμένα αυτό βέβαια δε με ενόχλησε καθόλου, το αναφέρω όμως για να το έχουν υπόψη οι συναγωνιστές. Αφού είχα λιώσει από αυτό το σκηνικό, και νιώθοντας την ανάγκη να μπω μέσα της, της ζήτησα να έρθει από πάνω. Καλή η κίνησή της, και γενικά πολύ καλή συμμετοχή χωρίς θεατρινισμούς και λοιπές μαλακίες. Δυστυχώς κουράστηκε σχετικά γρήγορα και μου πρότεινε να συνεχίσουμε με πισωκολλητό. Καλό στήσιμο και εδώ, με επίσης καλή συμμετοχή. Δε διαμαρτυρήθηκε όταν ανέβασα ρυθμό, και στήθηκε πολύ καλά όταν έφερα τον κορμό της πιο ψηλά, ώστε να μπορώ να χουφτώνω τις βυζάρες της καθώς τη γαμάω. Για το τέλος την πήρα ιεραποστολικά, όπου δυστυχώς οι βυζάρες της λόγω χαλάρωσης άπλωσαν λίγο, αλλά με αποζημίωσε ο τρόπος που με κοιτούσε και η ενεργός συμμετοχή της, όχι σαν άλλες πουτάνες που κοιτάνε το υπερπέραν.

Όπως γράφω και στον τίτλο της κριτικής μου, τα ρωσομίλφ είναι παντοτινά… Δεν ξέρω το λόγο, πάντως είναι γεγονός πως οι Ρωσίδες πόρνες είναι το κάτι άλλο, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα καύλας στο δωμάτιο, αγαπάνε τον πούτσο, ξέρουν να σε κάνουν να χύνεις με το χαμόγελο στα χείλη. Προτείνω στους ιδιοκτήτες των μπουρδέλων να στρατολογήσουν έμπειρες Ρωσίδες πόρνες ως εκπαιδεύτριες των βλαχορουμάνων και τσιγγανοβουλγάρων τσουρκών που έχουν κατακλείσει την πιάτσα της Αθήνας.

Χρόνος παραμονής της Ρίτας στο δωμάτιο 12 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, okalosomulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2013
Η περιγραφη της Ριτας "εξωτερικα" ακριβεστατη, και μεχρι που ανεβηκε επανω σου, συμφωνω και επαυξανω γιατι εζησα και εγω σημερα, ακριβως τα ιδια με την κορασιδα. Πολυ καλα εως εκει. Εκει ομως που διαφωνω-αναρωτιεμαι, ειναι ο συνολικος χρονος παραμονης.... Εγω στη συνεχεια της ζητησα "κανονικα", οποτε και ξεκινουν τα "παρατραγουδα". Περασαν μου λεει τα πεντε λεπτα (!), εδω ερχεσθε για μια απλη εκτονωση και οχι για "απολαυση" (!), και την ωρα που μιλαγε αρχισαν και τα χτυπηματα της πορτας και οι κλησεις (ξεροβηχας κλ.). Αν θελεις να συνεχισουμε να πληρωσεις αλλα 10 ευρω (!). Μουρμουρα και ταξιμετρο, δημιουργουν την τελεια ψυχολογικη διαθεση για καλη συνεχεια!!! Ωραιο και το κολπο 10 ευρω καθε πεντε λεπτα. Αν περιμενεις μονιμους πελατες με αυτη τη "στρατηγικη", θα περιμενεις για πολυ της απαντησα. Καποιες αλλες εδω τριγυρω, συχνα ξεπερνουν και το τεταρτο καμια φορα, οποτε χρειαζεται, και εχουν μονιμους πελατες... Κριμα που δεν θα υπαρξει συνεχεια, γιατι εως και το πενταλεπτο μου αρεσε πολυ....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1