Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Μαρία είναι κοντή,με μαύρα μαλλιά φλατ μέχρι τους ώμους της περίπου,κανονικών κιλών και τραχύ πρόσωπο. Δουλεύει τον τελευταίο καιρό στο ισόγειο αυτό μαγαζί μόνη της η σε ντούο με την Χριστίνα.Παρουσιάζεται ως Ρουμάνα αλλά λόγω χαρακτηριστικών της πρόκειται για Αλβανίδα.Εμφανισιακώς θα την χαρακτήριζα επιεικώς μέτρια και απο σώμα σίγουρα δεν μπορούμε να ισχυριστούμε οτι έχει καμιά κορμάρα.Αφορμη για να περάσω μαζί της στο δωμάτιο στάθηκαν κάποια σχόλια πο διάβασα οτι η συγκεκριμένη προσφέρει στο απλό πρόγραμμα καλές υπηρεσίες με φιλάκια,γλυψίματα κλπ. Υπό διαφορετικές συνθήκες ούτε καν θα μου περνούσε απο το μυαλό να μπω στην διαδικασία αυτή της δοκιμής μιας και η κοπέλα δεν είναι του τύπου μου.
Το δωμάτιο που πέρασα ήταν αυτό μέσα στο σαλόνι και αριστερά όπως μπαίνουμε.Διαπίστωσα ότι έχουν καλύψει τις τρύπες που υπήρχαν στην πόρτα ενδιαμέσα που χωρίζει τα δύο δωμάτια με καθρέπτες και έτσι πλέον δεν γίνεται μπανιστήρι.Θετική ενέργεια γιατί οι ιδιωτικές στιγμές του καθένα μας είναι αυστηρά προσωπικές.
Η ώρα που πέρασα ήταν κοντά στην αλλαγή μετέπειτα η Μαρία απότι ξέρω συνέχισε και στην απογευματινή βάρδια.

Η κοπέλα μπήκε φουριόζα στο δωμάτιο έβγαλε γρήγορα τα παπούτσια της και τα εσώρουχα της και ξάπλωσε δίπλα μου στο κρεββάτι.Άρχισα να την χαιδεύω και να γλύφω τα βυζιά της και το κορμί της ενώ στην προσπάθεια μου για δάχτυλο η κοπέλα μου είπε οτι μπορώ μόνο να την χαιδεύω,το οποίο και έπραξα. Όταν πήγα να την φιλήσω στο στόμα απλός τραβιόταν και στην διάρκεια της συνουσίας ήταν ψυχρή και ανέκφραστη.Ξάπλωσα στο κρεββάτι με το μόριο μου να είναι ημίσκληρο λόγω του ψυχρού απρόσωπου κλίματος που επικρατούσε.Η κοπέλα πέρασε το λάστιχο και πέρασε σε τσιμπούκι το οποίο μου φάνηκε πολύ τυποποιημένο. Της είπα να γλύψει τα αρχίδια μιας και είχα διαβάσει οτι το κάνει. Η κοπέλα το έπραξε αλλά ήταν αρκετά επιλεκτική ως το μέρος που θα γλύψει.Οι λειχίες της στην περιοχή δεν είχαν τέχνη και πάθος. Όταν της είπα να με γλύψει πιο καλά αυτή ρούφηξε τις μπάλές μου με δύναμη με αποτέλεσμα να με πονέσει και αυτό πιστεύω οτι το έκανε εσκεμένα.Οπότε ούτε το γλειψαρχίδιασμα είναι το δυνατο της σημείο.Στο 69 έγλυψα το μουνάκι της το οποίο μύριζε σαπούνι αλλά δεν μπορώ να πω οτι το ευχαριστήθηκα ιδιαιτέρως σε σχέση με άλλα μουνάκια που με καβλώνουν.Για μένα ήταν απλώς ένα μουνί όπως άλλωστε και αυτή ήταν απλώς μια αρκετά συνηθισμένη κοπέλα.Η κοπέλα μετά απο λίγο με καβάλησε ανάποδα (reverse cowgirl) και άρχισε να ανεβοκαταιβαίνει με δύναμη στον πούτσο μου. Εγώ σε αυτήν την στάση είχα αράξει και έβλεπα το δουλεμένο μουνί της να ρουφάει το πέος μου.Δεν αισθανόμουν απολύτως τίποτα λόγω της κρέμας αλλά και του ανοίγματος.Μετά απο λίγο της είπα να γυρίσει με το πρόσωπο της προς τα εμένα για να την βλέπω αλλά αυτή ξάπλωσε ανάσκελα και μου είπε οτι είναι αρκετά κουρασμένη και ότι και έτσι θα την βλέπω. Εγώ αρχισα να την γαμάω σε αυτήν την στάση και συνέχισα να μην αισθάνοναι τίποτα γιατί το μουνί της ήταν σαν σαμπρέλα.Την γαμούσα μηχανικά διχως να έχουμε θερμές επαφές λόγω του ψυχρου κλίματος που παρόλη την ζέστη συνέχιζε να επικρατεί ανάμεσα μας. Στο τέλος της είπα να με τελειώσει με ορχεολειχία. Έτσι αυτή ξάπλωσε μπρούμητα ανεβάζοντας τα πόδια της ψηλά και συνέχισε το όχι και τόσο καλό γλυψιμό της ενώ όταν κουραζόταν χάιδευε την περιοχή με τα χέρια της. Τέλιωσα γιατί απλά έπρεπε να τελειώσω και οι δρόμοι μας χωρίσανε χωρίς να ξανασμίξουν ποτέ ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2013
οντως ειναι σαπιαΚουλΚουλ
29 Ιουλίου, 2013
Μηπως ειναι σχετικα επιλεκτικη λεω εγω.... Το αναφερω γιατι την μερα που την ειχα παρει ημουνα μαζι με φιλο που την πηρε και αυτος μετα απο μενα αλλα απ τις περιγραφες που μου εκανε μετα ηταν λιγοτερο διαχυτικη στην συνευρεση τους σε αντιθεση με εμενα που ηταν πολυ θερμη.
29 Ιουλίου, 2013
Εγω που την ειχα γαμησει παλαιοτερα ηταν ψυχρη.Γι αυτο μου εκαναν εντυπωση οι πολυ καλεσ κριτικεσ που διαβασα για αυτην τον τελευταιο καιρο.Παντωσ απο εμφανιση ειναι πανω απο το μεσο ορο τησ περιοχησ.
29 Ιουλίου, 2013
την φορα που την πηρα εγω ηταν πολυ θερμη με αρκετο κεφι και διαθεση να περασουμε καλα.....ισως την πετυχες σε λαθος μερα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4