Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
O τίτλος θα μπορούσε να είναι και διήγημα του Φραντς Κάφκα αλλά αναφέρεται στις αλλαγές που υπέστη το σώμα της Κατερίνας μέσα σε ένα εξάμηνο περίπου. Η Κατερίνα είναι στην ουσία η πρώην Ρωξάνη απο Φυλής 40,Διδύμου 7 όταν άνηκε στην άλλη αλυσίδα καθώς και Διδύμου 8 όροφος λίγο πριν φύγει για επαρχία. Η κοπέλα αυτή όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ήταν λεπτή,πετίτ με όμορφο σώμα,μακριά μαύρα μαλλιά και χαρακτηριστική ομοιότητα στο πρόσωπο με την Σερ όπως εύστοχα είχε διατυπωθεί.
Ήμουνα πελάτη της και λίγο πριν την χάσω είχε πάρει λίγα κιλά αλλά στην ουσία παρέμενε σε πολύ καλά επίπεδα ακόμα.Μέσα σε έξι μήνες απο την απουσία της απο τα σπιτάκια της Αθήνας αλλά όχι και απο τις υπηρεσίες,το μόνο που έμεινε να θυμίζει την κοπέλα αυτή ήταν το πρόσωπο της το οποίο έχει απωλέσει και αυτό την φρεσκάδα και τα μακριά μαλλιά της. Δυστυχώς η κοπέλα έχει πάρει πλέον αρκετά κιλά,έχει κάνει κοιλιά και αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς στο επόμενο εξάμηνο θα είναι υπέρβαρη.
Πάρα ταύτα παραμένει ακόμα ελκυστική σε κάποιο βαθμό και σίγουρα θα πρέπει να το προσέξει αυτό και αν μπορεί να επανέλθει στα πρότερα επίπεδα γιατί είναι πράγματι κρίμα.

Πέρασα στο δωμάτιο καταβάλλοντας το μπλέ αντίτιμο ενώ η κοπέλα εξυπηρετούσε και άλλους πελάτες και αυτό που παρατήρησα ήταν οτι η κοπέλα προς τιμήν της ήταν χαλαρή με τον χρόνο και δεν βιάζοταν να ξεπετάξει τους πελάτες της.Όταν μπήκε στο δωμάτιο την χαιρέτησα της είπα οτι την γνωρίζω και απο τα άλλα μαγαζιά και την ρώτησα αν με θυμάται.Αυτή με σπαστά Ελληνικά (έχει αρχίσει να καταλαβαινεί και να ομιλεί στοιχειωδώς την γλώσσα) μου είπε οτι δυστυχώς δεν με θυμάται. Παρόλο που πρόλαβα να την πάρω περίπου 7 φορές και είχαμε περάσει υπέροχα δυστυχώς δεν μπόρεσε να με ανακαλέσει στην μνήμη της. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μου έδωσε να καταλάβω ότι στο διάστημα της απουσίας της συνέχισε να εργάζεται πυρετωδώς και ότι έχει πάει με αρκετούς.Οπότε το συμπέρασμα που έβγαλα απόλα αυτά όσο κυνικό και να ακούγεται είναι οτι για αυτήν αποτελούσα ακόμα έναν αριθμό.Προσωπικά την ειλικρινεία της αυτή την προτιμώ απο μία κοπέλα που για λόγους επαγγελματικούς θα υποδυθεί οτι με θυμάται μόνο και μόνο για να μην με απογοητεύσει.Κατά τα άλλα η συμπεριφορά της ήταν αρκετά πρόσχαρη,ήταν ομιλητική,γελούσε και γενικά ήταν και αρκετά ευγενική.Επίσης όταν κάποια πράγματα την ενοχλούσαν στο έλεγε ευγενικά χωρίς να σε προσβάλλει.

Την έφερα κοντά μου όπου αρχίσαμε να χαιδευόμαστε και απλά της είπα " για να δούμε αν θα μπορέσεις να με θυμηθείς". Συνέχισα να θωπεύω το κορμί της και ανα διαστήματα δίναμε και μερικά φιλιά με γλώσσα τα οποία όμως δεν ήταν χρονικά παρατεταμένα.Ξάπλωσα και πριν προχωρήσει σε πίπα άρχισε να εξετάζει εξονυχιστικά το μόριο μου για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Έπειτα το καθάρησε με αντισηπτικό μαντηλάκι και άρχισε ένα τσιμπούκι το οποίο ήταν μεν βαθύ αλλά ήταν σταθερού γρήγορου ρυθμού και επαναληπτικο.Σε προτροπή μου να γλύψει και τους όρχεις τοποθέτησε τα χέρια της πάνω τους διαλέγοντας ένα συγκεκριμένο σημείο όπου και το έλειχε και εναλλάσοταν μεταξύ αυτού του σημείου και του πρωκτού.Η λειχία της ήταν μέτριας ηδονικότητας.Στην στάση 69 το τσιμπούκι της βελτιώθηκε και συγχρονιζόταν με τις κινήσεις του στόματος μου, Συγκεκριμένα όταν την ρουφούσα με ρουφούσε και όταν την έγλυφα με έγλυφε και στο σημείο αυτό φάνηκε να το διασκεδάζει απο τα σχόλια που κάναμε γελώντας.Στην συνέχεια η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου.Εκεί αγκιστρώθηκε σε ένα σημείο και όταν προσπάθησα να αναλάβω έγω δράση καρφώνοντας την πιο δυνατά μου είπε οτι πονάει και το σεβάστηκα προχορώντας σε πιο σοφτ ρυθμούς.Στο πισοκωλητό της έκανα νύξη για πρωκτικό και μου είπε οτι είναι μεγάλος και θα προσπαθήσει.Τελικά ζοριζόταν αρκετά και έτσι την πήρα κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί οτι και παλιότερα ως Ρωξάνη η κοπέλα είχε ένα θεματάκι με αυτήν την στάση και πρωκτικό είχα πάρει τις 2 φορές. Δεν επειμένω πάντως ιδιαίτερα μιας και δεν είμαι φανατικός κωλάκιας.Όταν την πηδούσα στο πισοκωλητό μπόρεσα να διαπιστώσω την πλαδαρότητα που έχει πλέον το δέρμα της και την μεγάλη και χαλαρή κοιλιά της και στο μυαλό μου έκανα πάλι συνειρμούς για το πώς ήταν όταν είχα πρωτογνωρίσει αυτήν την κοπέλα.Η αίσθηση ήταν σαφώς διαφορετική.Στην ιεραποστολική στάση η κοπέλα με άφησε να την καρφώνω σε δυνατότερους ρυθμούς και περιοδικά φιλιόμασταν. Για το τέλος ξάπλωσα αφαιρώντας το πλαστικό και αρχικά η κοπέλα ήρθε απο πάνω μου όπου και φιλιόμασταν,αργότερα προχώρησε σε ένα μηχανικό τσιμπούκι που δεν θα μπορούσα να τελειώσω και έτσι την έβαλά να λείχει τους όρχεις στο ρυθμό που μπορούσε και καθώς ήμουν έτοιμος τα δέχθηκε αδιαμαρτύρητα στο στόμα της όπου και τα έφτυσε στον νιπτήρα.

Σαν επίλογο μπορώ να πω ότι η κοπέλα αξίζει μία επίσκεψη, θέλει να της αφιερώσεις κάποιο χρόνο μιλώντας μαζί της, είναι χαλαρή ως προς τον χρόνο σε λογικά πλαίσια,το προσπαθεί αλλά δεν είναι για ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις.Απο μέρους μου επειδή είχα διαφορετικές αναμνήσεις με την συγκεκριμένη κοπέλα δεν νομίζω στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιήσω άλλη επίσκεψη μαζί της.Εκτίμηση μου είναι οτι η κοπέλα δεν θα παραμείνει πολύ στα σπιτάκια της Αθήνας οπότε όσοι θέλουν να την γνωρίσουν ας το πράξουν άμεσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού