Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο κατάστημα κυρίως για λόγους προσωπικής περιέργειας αλλά και ενημέρωσης των μελών για αυτήν την παράξενη κατηγορία των studέλλων, καταστημάτων δηλαδή που αυτοαποκαλούνται studio αλλά ξεκινούν τα προγράμματα από 20 €.

Η είσοδος όχι πολύ διακριτική αλλά μέχρι να μπεις αφού μετά έχει διάδρομο οπότε μέχρι να σου ανοίξουν δεν σε βλέπει κανείς. Παρκάρισμα όχι απέξω αλλά σχετικά εύκολα λίγο πιο πέρα. Τις κάμερες ασφαλείας που χρησιμοποιεί πλέον η πλειοψηφία των studio αντικαθιστά το κλασσικό «τύπου φυλακής» παραθυράκι ενσωματωμένο στην μεταλλική πόρτα που όμως στην δική μου και του έτερου άγνωστου συναγωνιστή με τον οποίο μπήκαμε μαζί δεν χρησιμοποιήθηκε. Το σαλόνι μεγάλο, ευρύχωρο καθαρό, αλλά παλιό και ασυντήρητο. Η υπηρεσία ευγενική αλλά χύμα, έκαστε μαζί μας στον καναπέ και μας παρουσίασε τις κοπέλες οι οποίες ήταν τέσσερις και μίλαγαν μεταξύ τους , αυτή τους φώναζε, αυτές κάτι έλεγαν μισά Ελληνικά, μισά Βουλγάρικα, Σέρβικα κ.λπ., (Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Σέρβοι Βούλγαροι Ρουμάνοι που έλεγε και ο καραγκιόζης) γενικά ψιλό ηχορύπανση, λες και δεν ήμασταν εκεί. Οι κοπέλες βγήκαν δύο δύο ταχύτατα, και δυστυχώς εκτός από αυτή που επέλεξα τις άλλες δεν της θυμάμαι, έτσι και αλλιώς ήταν όλες μεσαίο status (κλεμμένη ατάκα, δεν θυμάμαι από ποιον) όχι μπάζα αλλά όχι και κάτι που σε τραβάει άμεσα. Η δική μου, αλλά και του άγνωστου συναγωνιστή, επιλογή ήταν η Άννα. Βουλγάρα, πολύ μελαχροινή, τσιγγάνικου τύπου, μαύρο μαλλί μακρύ, στήθος φυσικό στο όριο πριν πέσει αλλά μεγάλη ρώγα, κώλος εξαιρετικός , γενικά καλό σώμα με την εξαίρεση της κοιλιά που είχε ραγάδες και χαλάρωση μάλλον από γέννα.

Περνάω με απλό, 20 €. Το δωμάτιο χωρίς ηχομόνωση, ντουζιέρα και αφρόλουτο υπήρχαν αλλά όχι πετσέτα. Ίσως να σου φέρνουν αν ζητήσεις αλλά ο χώρος δεν με προδιέθετε. Ήταν παλιός και ασυντήρητος αλλά όχι βρώμικος, δεν έλαμπε βέβαια κιόλας. Καλόγερος, νιπτήρας, κρεμοσάπουνο, καθρέπτης και σαπούνι συμπληρώνουν την εικόνα του δωματίου. Για μπουρδέλο καλό για studio καμία σχέση.

Η Άννα έρχεται χαμογελαστή, με πολύ ενέργεια, συστήνετε και ξεκινάει τα προκαταρκιτκά της τα οποία ήταν αργά πλούσια σε χρόνο και παιχνίδια, χάδια, φιλιά παντού, ματιές και γενικά ζέστανε το κλίμα. Από την αρχή φάνηκε ότι δεν είχε κολλήματα «μη εδώ» «όχι εκεί» κάτι που συνεχίστηκε σε όλη την συνεδρία. Χρόνος και ποιότητα προκαταρτικών πάνω από τον μέσο όρο των studio. Πέρασμα προφυλακτικού όχι με τον ενδεδειγμένο τρόπο (το ξετύλιγε την ώρα που το πέρναγε και μάλιστα πολύ) και ξεκίνημα μια πολύ καλή πίπας με ρυθμό, εναλλαγές και τοποθέτηση του σώματος με τέτοιο τρόπο που που έπιανες παντού, δέχτηκε αδιαμαρτύρητα και δάχτυλο. Μικρός όμως ο χρόνος του στοματικού και ξεκινάμε το κυρίως πιάτο με ιεραποστολικό συμμετέχει με ένταση, παραπάνω από όσο μου πάει προσωπικά οπότε μετά από λίγο την γυρνάω στα τέσσερα. Αντέχει το σφυροκόπημα, βογκητά μικρή αληθοφάνειας, αλλά πολλές ματιές από τον καθρέπτη. Πάλι αυτή από κάτω αλλά με δική της πρωτοβουλία παίζει ψηλά με την στάση των ποδιών, συνχίζει να μην βιάζεται αλλά έχει αρκετή ένταση «εκβιάζοντας» το τελείωμα το οποίο και ήρθε μετά από λίγο. Ερώτηση αν είμαι ΟΚ, ντύσιμο, φιλί και αποχώρηση.

Η Άννα, δεν βιάζεται, δεν έχει κολλήματα και μπορείς να παίξεις όπως θέλεις. Δεν μπαίνει όμως στην διαδικασία να ψυχολογήσει τον πελάτη και δουλεύει στον δικό της αυτόματο από τον οποίο δύσκολα την βγάζεις. Η αίσθηση της ξεπέτας δεν υπήρχε, τουλάχιστον σε studio έχω φάει πολύ μεγαλύτερες ξεπέτες οπότε υπό αυτή την άποψη η συνεδρία ήταν value for money. Από την άλλη όμως αν ξέρεις να επιλέγεις και έχεις και λίγο τύχη μαζί σου μπορείς σε ένα studio το οποίο θα είναι σαφώς με διαφορά πολύ καλύτερο από άποψη χώρους και συνθηκών, να συνευρεθείς με κοπέλα όπου θα πεις ότι καλύτερα να δώσω 50 εκεί παρά 20 για μία συνεύρεση σαν την περιγραφείσα. Τώρα αν κάποιος δεν θέλει να διαθέσει πάνω από 20 € δεν νομίζω να είναι άσχημη επιλογή, γνωρίζοντας βέβαια τι περιμένει να πάρει.

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την Άννα και το Ιωαννίνων 3. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2013
"όλες μεσαίο status "....μα φυσικά ο σμήναρχος Μάθιου έχει το copyright της ατάκας και νομίζω αποτυπώνει με ενάργεια αυτό που θέλουμε να ορίσουμε κάποια φορά που βλέπουμε κάποια κοπέλα που δεν μας εντυπωσιάζει...
26 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστός!
lsh
lsh
28 Ιουλίου, 2013
Εξαιρετική κριτική!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3