Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με το που έμαθα ότι το Χριστινάκι επέστρεψε δρυμήτερο στις επάλξεις, έφυγα σφαίρα να την πετύχω! Την ξέρω 3-4 χρόνια τουλάχιστον και έχω σκάσει ΠΟΛΛΑ 20άρικα για την πάρτη της! Αλλά ξέρετε κάτι; Δεν έχω μετανιώσει ούτε για ένα 20άρικο που έχω δώσει για να βρεθώ 10-15 λεπτά μαζί της σε ένα δωμάτιο!
Με το που ανεβαίνω, η τσατσά με γνώρισε και μου λέει "το Χριστινάκι από το Καζακστάν έχουμε!" με ένα χαμόγελο μέχρι τους κροτάφους!!! Η Χριστίνα ήταν στο δωμάτιο αλλά δεν χρειαζόταν να περιμένω, είχε δωμάτια ελεύθερα οπότε μπούκαρα! Σκάω (άλλο ένα!) 20άρικο, γδύνομαι, πλένω λίγο τον Περικλή και περιμένω. Μετά από κάνα 5λεπτο μπαίνει το Χριστινάκι, το οποίο επίσης με θυμάται πολύ καλά, και όταν κατάλαβε ποιος είμαι (είχα χαμηλώσει τα φώτα επιτηδες!) ήρθε κι έπεσε πάνω μου, με αγκάλιασε, με άρχισε στα φιλιά, "άντρα μου, τι κάνεις;" και τέτοια! Και δεν το λέω για να σας πικάρω, ειλικρινά εύχομαι να έχετε (ή να έχετε στο μέλλον) τέτοια γνωριμία με την Χριστίνα. Θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω. Εγώ δεν την θέλω μόνο για την πάρτη μου, δεν είναι και γυναίκα μου! Αλλά κάποιες φορές ήταν σαν γκόμενά μου, μιας και πήγαινα 3-4 φορές την εβδομάδα! Απλά δεν πηγαίναμε σινεμά και για φαγητό! Χαμόγελο
Στο διά ταύτα: Της λέω εκεί 5 μαλακίες (ξέρετε μωρέ, από αυτές που λέμε εμείς οι άντρες για να γαμήσουμε καλά!), την γδύνω και αρχίζω τα γλειφομούνια και τα γλειφοκώλια! Όπως πάντα! Μετά ξαπλώνω και αρχίζει να ασχολείται αυτή με τον Περικλή μιας κι ήταν σε στάση προσοχής μετά το γλειφομουνοκώλι! Περιποίηση αρχιδιών και γύρω περιοχής με πολύ ζήλο (τα είχα ξουρίσει κιόλας το πρωί!), πέρασμα και από τον κορμό για λίγο. Όλο αυτό για αρκετά λεπτά, ιδιαίτερα στην περιποίηση αρχιδιών. Μετά πέρασμα λάστιχου και φλογέρα όπως ξέρει να κάνει η Χριστίνα. Με πρόστυχα βλέματα, με το ένα χέρι, με τα δύο χέρια, με καθόλου χέρια... Την γυρίζω 69, αρχίζω τα γλειφοκώλια κι αυτή συνέχισε την φλογέρα. Θα με έκανε και θα έχυνα, δεν υπήρχε περίπτωση, οπότε της λέω να σταματήσει γιατί θα χύσω, πράγμα που έκανε ΑΜΕΣΩΣ (ενώ άλλες καριόλες το εκμεταλλεύονται και σε πλακώνουν στις ρουφιξιές μέχρι να χύσεις για να σε ξεπετάξουν). Καθόμαστε λοιπόν γονατιστοί στο κρεβάτι, face to face, και μου λέει "πως θες;". Έτσι όπως ήμασταν λοιπόν την αγκαλιάζω κι αυτή τυλίγει τα πόδια της γύρω μου και τον βάζει στο μουνάκι της. Πιο πολύ με πήδαγε εκείνη παρά εγώ! Κουνιόταν πάνω στον πούτσο μου σαν χορεύτρια! Ήμουν ήδη όμως στα όριά μου και την ξάπλωσα ανάσκελα, έπεσα πάνω της κι άρχισα να σπρώχνω μέχρι που άρχισα να γεμίζω το λάστιχο με δίδυμα-τρίδυμα κι αυτή να μου λέει "όλα μέσα, τα θέλω όλα, μην βγεις ακόμα" και κάτι τέτοια... Το μουνί της είχε βεντουζάρει στην πούτσα μου και την άρμεγε!
Έτσι γαμιέται το Χριστινάκι. Αυτή είναι για στούντιο 50+ αλλά πάλι καλά που μένει Φ69Α γιατί στο στούντιο θα μου έπεφτε βαρύ το 50άρικο! Θα το έδινα βέβαια, αλλά φοβάμαι ότι θα χρεωκοπούσα πολύ σύντομα! Ακριβώς επειδή θα το έδινα!
Πρέπει να κάθισα κάνα τέταρτο στο δωμάτιο. Μιλήσαμε 1-2 λεπτά ακόμα, μου είπε να ξαναπάω σύντομα, πεταχτό φιλάκι και έφυγε. Ντύθηκα κι εγώ, πλύθηκα λίγο κι έφυγα. Και γύρισα σπίτι με ένα χαμόγελο μέχρι τους κροτάφους!

- Το 10 στο πάρκινγκ λόγω μηχανής
- Το 8 στο χώρο γιατί για δεδομένα Φυλής είναι πολύ καλός

Τρέξτε να προλάβετε! Δεν ξέρω πότε φεύγει κι αν φεύγει, δεν μιλήσασμε καθόλου γι' αυτά, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα μείνει λίγο καιρό. Εύχομαι να κάνω λάθος!

Καλά βόλια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2013
γιατί λένε μερικές μη βγείς ακόμα μέσα από το μουνί μου όταν χύνεις ???
22 Ιουλίου, 2013
Έλα ντε...!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
22 Ιουλίου, 2013
Η Χριστινα ειναι ιερεια του sex.Ευτυχως που γυρισε να θυμηθουμε τα παλια εμεις που την ξερουμε και να την απολαυσουν οσοι δεν την ξερουν Κατσικογάμης
23 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγω την πετυχα στης αρχες τις 2005-2006 οταν ηταν στο μπου διπλα στο βενζιναδικο....ολα αυτα που λεει ο συμπολεμιστης ΙΣΧΥΟΥΝ.Εχω πολυ καιρο να την παρω γιατι απο την μερα που εβαλε τα βυζια δεν ξερω ξενερωσα....κ ηταν κ το μαλλι τις λιγο μεσα στην λυγδα (ετσι φανηκε) ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΝΑ θυμηθουμε τα παλια..!
05 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είδα και την δική σου κριτική φιλαράκο, είναι ΑΣΤΕΡΙ το μωρό. Πριν καμιά εβδομάδα, ήμουν πύρκαυλος και την επισκέφτηκα. Έχυσα στην πίπα φίλε μου και μου ζητούσε 1000 συγνώμη κι ότι θα με αποζημιώσει την επόμενη φορά! Και την πιστεύω 100%, δεν μου έχει πει μαλακίες ποτέ. Άσε που δεν έφταιγε αυτή γιατί όπως είπα ήμουν πύρκαυλος (κάνα 20άρι μέρες άνευ!) και της έλεγα να πάει πιο γρήγορα και να ρουφάει περισσότερο! Ε, σε κάποια φάση ήξερα ότι θα της τα δώσω στην πίπα πολύ σύντομα αλλά δεν την σταμάτησα. Δεν βγήκα χαμένος, μου τον ρούφαγε όλο και πιο δυνατά καθώς έχυνα. Τρελό στράγγισμα! Απλά, ήταν μόνο η πίπα και γι' αυτό δεν έγραψα κριτική. Στην επόμενη όμως φορά θα γράψω για να σας πω τι έγινε μετά την υπόσχεσή της ότι θα με αποζημιώσει!

Η Χριστίνα πάντως είναι φτιαγμένη για να πηδιέται και να σε κάνει να νομίζεις ότι είναι η λυσσάρα η γκόμενά σου!!! Είναι μια λίγκα πάνω ακόμα και από τις πουτάνες των studio. Πάλι καλά που έχει αράξει εκεί στην Φυλής και πληρώνουμε στην φτήνια αυτά τα θεσπέσια γαμήσια!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
05 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι ρε συ apoc, κι εγώ από παλιά την ξέρω. Όταν έφυγε μαράθηκα και έφυγα από Φυλής (κυκλοφορούσα Μετάξι), μέχρι που πέτυχα την Αθηνά στο Φωκαίας 27Β η οποία βέβαια δεν είναι και Χριστίνα, αλλά την πλησιάζει κατά πολύ στο κέφι και στο πάθος για γαμήσι. Έχω γράψει κι εγώ [url=http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AC/listingid:444/]κριτική [/url]. Αν όμως έκανε κι η Χριστίνα ακάποτα (που κάνει η Αθηνά) τότε η διαφορά πάλι θα εκτοξευόταν!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
01 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ξέρω γω... ίσως τις πιάνει το μητρικό ένστικτο να μείνεις μέσα να στραγγίξεις για να συλλάβουν σίγουρα!!!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7