Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
ο εξερευνητης του αμαζονιου εχει πολλες ομοιοτητες με τον μπουρδελιαρη.Και οι 2 ειναι παρατολμοι και ριψοκινδυνοι.Και οι 2 αντιμετωπιζουν συχνα μεγαλες δυσκολιες και πικρες αλλα παραλληλα γευονται και μεγιστες επιτυχιες.Και οπως μια ανακαλυψη ειναι το ιδεωδες του εξερευνητη ετσι και ενα ονειρεμενο γαμησι ειναι το ονειρο καθε μπουρδελιαρη.
Ξεκινω με αυτον τον προλογο γιατι αυτα που εζησα σημερα μου εφεραν ολους αυτους τους συνειρμους.Αλλα ας παρουμε τα πραματα απο την αρχη.
Σαββατο σημερα,μερα ηρεμιας και ξεκουρασης,και μεσα μου ειχα φαγωθει να δω τι παιζεται στη διδυμου.Ξεκινω λοιπον,πηγαινω,και το κλικ μου το κανε στο 18 το κατω η Συλβια.
η Συλβια ειναι μια 30αρα,στο 165,με βυζαρες χυτες και μεγαλες ρωγες.Φοραει ενα μαυρο κορμακι που της παει πολυ και εχει ΜΑΤΑΡΕΣ(και βλεπετε που το γραφω με κεφαλαια γραμματα)
Διαθετει επισης πανεμορφο χαμογελο και ενα εμπειρο ματι καταλαβαινει οτι προκειται για πολυ λαγνα γυναικα.Αποφασισα να περασω δωματιο και μετα απο λιγο η Συλβια ηρθε.
Μπαινοντας μου σκαει ενα χαμογελο πολυ καβλιαρικο,και ηρθε διπλα μου.Με τα δαχτυλα μου αγγιξα το λαιμο της και της ειπα ποσο ομορφα ματια ειχε.Κολακευτηκε και πολυ ευγενικα με ευχαριστησε.
Πλησιασα και φιλησα απαλα το λαιμο της ενω αυτη εβγαλε το κορμακι της.Βγαζοντας το χαιδεψα με το ενα δαχτυλο το μουνακι της και ακουσα απο αυτην ενα αναστεναγμο.Δεν ξερω γιατι αλλα αυτος ο αναστεναγμος με καβλωσε πολυ.Καπου μου θυμισε τον αναστεναγμο που εβγαλε η ΣΥΛΒΙΑ ΚΡΙΣΤΕΛ στον ''εραστη της λαιδης τσατερλι''οταν την πρωτοαγγιξε ο κηπουρος εραστης της.
Ενιωσα μια τρομερη επιθυμια εγω να της χαρισω την ηδονη,και αποφασισα να δωσω βαση στο στοματικο σεξ και την κλειτοριδα της.
Την εβαλα να ξαπλωσει στο κρεββατι,της ειπα να ανοιξει τα ποδια της και σιγα σιγα αρχισα να χαιδευω την κλειτοριδα της.Οι αναστεναγμοι τωρα γινοντουσαν πιο εντονοι και η ακουστικη τους πολυ πιο καβλιαρικη.Παρατηρησα ενα πιρσιγκ στο μουνακι της κατι που με αναστατωσε πολυ,ισως γιατι μεσα μου ταυτιστηκε με τον ερωτα και την ελευθεριοτητα.
Γονατισα και αφησα την γλωσσα μου να κινηθει απαλα πανω στην κλειτοριδα της.Κεντραρα πανω της ενω κατα διαστηματα εφερνα το συνολο της γλωσσας μου στο πλαι ειτε προς τα δεξια ειτε προς τα αριστερα.Οι κινησεις αυτες εκαναν την Συλβια να νιωθει πολυ ηδονικα και μου λεγε το ποσο πολυ της αρεσαν.
Αποφασισα να κανω ενα πειραμα.Να κεντραρω πανω στην κλειτοριδα την γλωσσα μου ενω με το δειχτη να χαιδεψω το ενα μουνοχειλο.
Την στιγμη που το κανω η Συλβια βγαζει μια καυγη και νιωθω το δεξι της ποδι να εχει εγκλωβισει το λαιμο μου,ενω με το αριστερο χερι που ειχα βαλει να χαιδεψω το μουνοχειλο οριακα κρατουσα αντισταση μην εγκλωβιστει ο λαιμος μου και απο την αλλη πλευρα.Ηταν τετοια η καβλα της αντανακλαστικα,που δεν μπορουσε να ελεγξει τα ποδια της ενω εγω ενιωθα σα τον εξερευνητη του αμαζονιου που τον ειχε αρπαξει και περιτυλιξει ενα ανακοντα.
Μεσα σε εκεινα τα δευτερολεπτα εγκλωβισμου ενιωσα οτι το ασφαλεστερο θα ηταν να επιταχυνω το γλυψιμο μου ωστε με το να χυσει να απεγκλωβιστω.Κεντραρα λοιπον πιο εντονα την γλωσσα μου και με πιο ταχυτητα,ενω παρεμενα στην σταση που σας προανεφερα εγκλωβισμενος.
Ολα αυτα ομως ανεξαρτητα απο μενα πρεπει να ειχαν κανει τη Συλβια τουρμπο και υστερα απο λιγο τελειωσε πολυ δυνατα και πολυ εντονα.Ενιωθα ολο μου το στομα να πλημμυριζει απο τα υγρα της ενω παραλληλα ενιωθα τον λαιμου μου να απελευθερωνεται απο το σφιξιμο.
Η Συλβια με κοιτουσε εκστασιασμενη,λεγοντας μου συνεχεια''τι μου εκανες μωρο μου τι μου εκανες''
Ολο αυτο το διαστημα το τσουτσουνι μου ηταν κατι παραπανω απο σκληρο,ηταν πετρα.Απλα περιμενε την καταλληλη στιγμη για να χυσει και αυτο.Και η καταλληλη στιγμη ηρθε με το να το δωσω στο στομα της Συλβιας που βρισκοταν ακομα εκστασιασμενη.
Το πηρε στο στομα και μετα απο δευτερολεπτα δεν αντεξα απο τοση καβλα και το τελος ηρθε.
Ηταν ενα επεισοδιακο εκφυλο στοματικο σεξ που με εκανε να συμπαθησω απεριοριστα την Συλβια και να γινω πελατης της.Βεβαια την επομενη φορα θα δοκιμασω και ολη την υπολοιπη σπεσιαλιτε της(πρωκτικο και μουνακι)που αυτη τη φορα δεν προλαβα να γευτω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού