Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Απρόσμενα νωρίς τελείωσαν κάποιες απογευματινές υποχρεώσεις στο κέντρο της Αθήνας, και ο διαθέσιμος χρόνος μέχρι να ξεκινήσω δουλειά αρκετός. Επέλεξα να τον «δαπανήσω» με τσαρκούλα στα ιδρύματα του κέντρου, ιδρύματα τα οποία στην προ studio «καριέρα μου» είχα χιλιοτιμήσει.

Ένα από αυτά το Αλκιβιάδου 16Β, όπου σήμερα συνάντησα τη Κατερίνα. Pro milf, αδύνατη σχετικά, μαύρα σγουρά μακριά μαλλιά, πρόσωπο καθημερινό. Μικρό σχετικά στήθος, καλές αναλογίες σώματος. Τα πάντα όλα στο 20αρικο, οπότε η απόφαση για πέρασμα στο απλά αξιοπρεπές δωμάτιο δεν ήτα ιδιαίτερα δύσκολη.

Μετά από σχετική ώρα αναμονής, ήρθε στο δωμάτιο κρατώντας ένα πακέτο μωρομάντηλα και ένα σωληνάριο με τζελ. Έβγαλε το λευκό εσώρουχο της και ξάπλωσε δίπλα μου. Φιλική, ζεστή με ρώτησε το όνομα μου χαμογελώντας. Καθάρισε με τα μαντηλάκια τον «μικρό Cheyenne” και με ρώτησε «Τι θέλεις να σου κάνω ?»
«Θα τα βρεις μόνη σου» της απάντησα χαμογελώντας με την σειρά μου.

Ξεκίνησε με πεταχτά φιλάκια στο στόμα για να «μπουν στο παιχνίδι» και οι γλώσσες για τα πρώτα γλωσσόφιλα. Συνέχισε να με φιλάει στο λαιμό και στις θηλές μου. «Το βρήκες» της είπα. Έτσι για αρκετή ώρα με φιλούσε και πιπίλιζε εναλλάξ της δυο μου θηλές με καλή τεχνική, για να κατέβει στην κοιλιά και στην συνέχεια να καραμελώσει τα @@κια. Με ρώτησε αν μου αρέσει, η απάντηση ήταν καταφατική και συνέχισε για αρκετή ώρα. Συνέχεια με ελεύθερο στοματικό, με πολύ καλή χρήση και παιχνίδια της γλώσσας στον κορμό και την βάλανο, βαθύ κατά διαστήματα χωρίς χέρια. Με ρώτησε εάν θέλω κι΄άλλο, της κούνησα καταφατικά το κεφάλι και συνέχισε για κάποια επιπλέον λεπτά εναλλάσσοντας στοματικό με καραμέλωμα. 69 εάν και θα μπορούσα να κάνω μιας και συμπεριλαμβανόταν στην τιμή της επίσκεψης, δεν το έκανα. Το γιατί δεν το ξέρω, απλά δεν μου βγήκε.

Πέρασε το προφυλακτικό, και με δική της πρωτοβουλία ξεκινήσαμε με cow girl το sex, με καλή συμμέτοχη από μέρους της, με γλωσσόφιλα, αναστεναγμούς και βογγητά σε διακριτικούς τόνους. Συνέχεια στάση του λωτού και ιεραποστολικό, χωρίς να βγω από μέσα της, κάτι που της φάνηκε παράξενο και έδειξε να εκπλήσσεται με την τεχνική αυτή.

Της ζήτησα πρωκτικό sex. Με σταμάτησε, έβαλε λίγο τζελ και εύκολη σχετικά είσοδος στην πίσω πόρτα, με την Κατερίνα στα τέσσερα.. Πιο δυνατοί αναστεναγμοί και βογγητά η συμμέτοχη της για να μας βρει έτσι το τέλος μετά από μερικά λεπτά.

Ευγενική και γελαστή μου μίλησε λίγο, μου είπε το ωράριο που θα εργάζεται, με 2-3 πεταχτά φιλάκια στο στόμα με χαιρέτησε, με ευχαρίστησε και έφυγε.

Μια κατάθεση έξω από τις συνηθισμένες μου, στην οποία πέρασα καλά. Σίγουρα ήμουν έξω από τα νερά μου, μιας και πλέον έχω μάθει αλλιώς, αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα είχα αντίρρηση να την επαναλάβω, όχι όμως σύντομα. Όχι ότι έχω κάποιο παράπονο από την Κατερίνα, ίσα ίσα την θεωρώ αρκετά τίμια επιλογή για τους θαμώνες της περιοχής. Απλά εγώ πλέον έχω άλλα standards και συνήθειες……...

Αυτά για την εμπειρία μου με την Κατερίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2013
+ + μέ έβαλες σέ σκέμη μέ τήν κυρία φίλε μου να τήν έπισκευθώ !!
18 Ιουλίου, 2013
Καλα ρε amjik εσυ δεν ειχες πει παλιοτερα οτι εισαι cross? Πηδας και γκομενακια παρολα αυτα?
18 Ιουλίου, 2013
Ποσες θα επισκεφτεις αμτζικο μου Χαμόγελο,μεχρι στιγμης εχεις δυο στα σκαρια που περιμενουν,και αυτη ειναι η τριτηΧαμόγελο
19 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τήν Δευτέρα το πρωί .... έτοιμάσου Μεγάλο χαμόγελο
19 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ό amjikios ........ πηδάη τά πάντα ... καί κάνη τά πάντα Έρωτας
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5