Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 145 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επιστροφή στη μετριότητα.
Εισερχόμενος στο ισόγειο της Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, το πρώτο πράγμα που αντίκρισα, ακριβώς πίσω απ' την κουρτίνα της εισόδου, ήταν η κωλάρα της Πάολας˙ τη συγκεκριμένη ιερόδουλη έχω δει αρκετές φορές σε τσάρκες χωρίς να έχω περάσει ποτέ μαζί της. Η Πάολα λοιπόν προσπαθούσε να πείσει ηλικιωμένο συναγωνιστή, με σακούλες από ψώνια στα χέρια, να περάσει: – Γιατί δεν θέλεις να πάρεις δύο, δύο, δύο νταρντάαανες; τον ρωτούσε ναζιάρικα.
Η υηρεσία με χαιρέτησε: – Γειά σου παλικάρι μου! «Παλικάρι;! Χε, χε...Οχι και πολύ παλικάρι» σκέφτηκα.
Αντιχαιρέτησα και αμέσως είπα απευθυνόμενος στη θεριακωμένη διπλοκάπουλη νεαρή, με το γλυκό παχουλό προσωπάκι, το μικρό στόμα, τα ίσια καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω στο κεφάλι, τα χοντρά βραχιόνια, το μεσαίο στήθος (φορούσε κομπινεζόν), τη διπλόφαρδη μέση και τα καλοταϊσμένα μπούτια: – Εσύ είσαι η Πάολα!
– Ναι, εγώ είμαι η Πάολα˙ αποκρίθηκε εκείνη.
Απέναντι, σε μία πλιάν καρέκλα και έχοντας τα βαριά γυμνά πόδια της πάνω σ' ένα σκαμπό, ξάπλωνε μία καστανή μ' ενδιαφέρον πρόσωπο, μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μεσαίο στήθος (φορούσε κι εκείνη μεσοφόρι) γεμάτο κορμί και περιποιημένα πατουσάκια.
– Και εσύ είσαι η;...ρώτησα την αραγμένη ιερόδουλη καθώς καθόμουν με τη σειρά μου στον καναπέ δίπλα της.
– Αντρέα! Απάντησε εκείνη χωρίς να κουνηθεί.
– Γιατί; απόρησε η Πάολα κοιτάζοντάς με περίεργα.
– Οχι, έτσι ρωτάω!
– Α...
– Δεν θυμάμαι όμως τί πρόγραμμα κάνεις˙ συνέχισα στο καπάκι˙ πρόλαβε όμως η υπηρεσία και απάντησε αντί εκείνης: – Εξτρά! Πίπα γυμνό, τελειωτικό παντού, ισπανικό...
– Μόνο κώλο δεν κάνω αγάπη μου!
– ...φιλάαακι...συνέχισε η ταστσά, για να τη διακόψει η Πάολα: – Φιλάκι παντού, στο κωλαράαακι! και να σκάσουν και οι δύο στα γέλια!
– Το ίδιο και εσύ; απευθύνθηκα στην Αντρέα.
– Οχι, κοπέλα κάνει κανονικά! απάντησε ξανά πρώτη η υπηρεσία, ενώ η Πάολα, που εντωμεταξύ με είχε διπλαρώσει στον καναπέ, συμπλήρωσε με τη σειρά της: – Καλύτερα να πάρεις και τις δύο και...Χε, χε, χε! (γέλασε δυνατά) θα κάνουμε ωραίο τρέλα στο δωμάτιο! (sic)
– Μμμμ, θα πάρω εσένα! είπα και έκανα να σηκωθώ.
– Τί να πάρεις δυο αγάπη μου;! με τράβηξε πίσω αγκαλιάζοντάς με.
– Να δω πρώτα εσένα και εάν είναι, την άλλη φορά θα πάρω και τις δυο σας! έκανα προσπαθώντας να ξανασηκωθώ.
Εδωσα το 10άρικο στην τσατσά και εκείνη μου έδειξε το δωμάτιο που βρισκόταν απέναντι από εκείνο που έβλεπε στο σαλόνι˙ ήταν κανονικών διαστάσεων, καθαρό, με μεγάλα πλακάκια στο πάτωμα, συμπαθητικό.
Γδύθηκα, πλύθηκα με κρύο νερό και ξάπλωσα στο καλό κρεβάτι επάνω στο μακροσκοπικά καθαρό σεντόνι.
Απ' έξω ο σάλαγος του σαλονιού δεν έλεγε να κοπάσει˙ μετριάστηκε όμως όταν, μετά από περίπου 5 λεπτά αναμονής, η μεγαλόσωμη νεαρή πόρνη εμφανίστηκε μπροστά μου κλείνοντας πίσω της την πόρτα.
– Τί κάνεις; ρώτησε και αμέσως κατέβασε το μεσοφόρι στη μέση εμφανίζοντας ένα ζευγάρι ζουμερά στήθη και μία στρογγυλή κοιλιά.
Αρχισε με φιλάκια-γλειψιματάκια σε θηλές, λαιμό, πρόσωπο, λοβούς των αυτιών˙ με παράλληλο χάιδεμα του πούτσου και των αρχιδιών˙ ενώ δεχόταν ανάλογες θωπείες από εμένα στο αιδοίο και την κωλοχαραμάδα της, όπως επίσης γλειψίματα-ρούφηγματα στις θηλές και στο στήθος απ' το αδηφάγο στόμα μου.
Στα 2 λεπτά είπε: – Να βάλω καποτούλα ή όχι; Ο,τι θέλεις αγάπη μου!
Προτίμησα χωρίς, οπότε αφού καθάρισε (καθάρισε; Τέλος πάντων!) το ημιερεθισμένο πέος μου μ' ένα υγρό μαντηλάκι το κατάπιε ολόκληρο, για να το ξαναεμφανίσει γεμάτο σάλια και να συνεχίσει με τον ίδιο αργό ρυθμό, διακόπτοντας μονάχα για να κάνει κάποια "περάσματα" και από τ' αρχίδια, ενώ εγώ από κάτω της αργοσάλευα ψιθυρίζοντας: – Ετσι μπράβο! Ετσι! Ετσι!
Δεν είχαν περάσει άλλα 2 λεπτά όταν διαπιστώνοντας ότι είχα σκληρή στύση είπε: – Να βάλουμε (καπότα) αγάπη μου;
Η περικαυλίς τοποθετήθηκε από την ίδια σαν κάλτσα, για να με ρωτήσει αμέσως μετά ως ευσυνείδητη επαγγελματίας: – Ελα! Πώς θέλεις;
Εγώ το λοιπόν, ήθελα να ξαπλώσει τ' ανάσκελα, να σηκώσει το δεξιό της πόδι για να το φέρει στον αριστερό μου ώμο και να τη γαμίσω σ' εκείνη τη στάση˙ έτσι και έγινε˙ έβγαζε και κάτι κραυγούλες, που σε συνάρτηση με την τριβή του πούτσου μου στα τοιχώματα του λιπασμένου κόλπου της, αλλά και το χούφτωμα του πληθωρικού κορμιού της μ' έκαναν να καυλώσω ακόμα περισσότερο, οπότε πλησιάζοντας στο πρόσωπό της προσπάθησα να τη φιλήσω στο στόμα˙ εκείνη όμως αμέσως γύρισε τη μούρη της και εγώ απομακρύνθηκα (όλ' αυτά συνεχίζοντας να γαμάω! Μα ποιός είμαι, ο Τιραμόλα είμαι; Χα, χα, χα) Ομως φάνηκε να το ξανασκέφτηκε (ε, είμαι και ομορφάντρας!) και μου είπε: – Αλλά μόνο για σένα˙ μόνο! δίνοντας μου μερικά επιφανειακά (''έπαιξαν'' οι άκρες από τις γλώσσες μας) στεγνά και σύντομα φιλάκια (Ουφ! Πολύ φασαρία για το τίποτα!)
Σύντομα πέρασα στη δεύτερη στάση˙ εκείνη του πισωκολλητού γονατιστού, όπου στήθηκε καλά, με ωραίο σπάσιμο της μέσης, έχοντας το πρόσωπό της χωμένο μέσα στο μαξιλάρι˙ εκεί σφυροκόπησα δυνατά και γρήγορα, αντηχώντας στο δωμάτιο οι αρχιδοπλαφασμοί κι ο ξερός ήχος που έκανε η παλάμη πάνω στα κωλομέρια.
Οταν ένιωσα να έρχεται το τέλος, τραβήχτηκα, πέταξα την καπότα και της φώναξα να τον πάρει στο στόμα˙ τελικά, δυστυχώς έχυσα στην κοιλιά μου, ενώ εκείνη έγλειφε την κάτω επιφάνεια του πέους.
– Πολύ πράμα είχες! Πω, πω, πω! έκανε καθώς με σκούπιζε.
– Ρωσία είσαι, Ρωσία;
– Οχι, Ρουμανία!
και με αυτά, αφού με χαιρέτησε, αποχώρησε. Το ρολόι μου έδειχνε ότι σε περίπου 120 δεύτερα θα συμπληρώνονταν 10 λεπτά.
Τελικά καλή ήταν η νταρνανοπάολα˙ καυλιάρα! Βέβαια με ψιλοξενέρωσε με τα επιφανειακά φιλάκια της (Ε, τί ήθελες και εσύ; Στο Μεταξουργείο γαμάς, ξύπνα!) και την πονηρία της στο τέλος˙ όπου απέφυγε να τα πάρει στο στόμα διαλέγοντας να γλείψει κάτω απ' τη βάλανο, αλλά για τα χρήματα που πλήρωσα δεν πρέπει να έχω παράπονο. Οσον αφορούσε την υπηρεσία, δεν πρόλαβε να γίνει ενοχλητική, διότι δεν "άγγιξα" τ' όριο των 10, αλλά είχε καθαρό το δωμάτιο και αυτό εμένα μου έφτανε.

* Εάν δεν ήταν κατανοητός ο τίτλος, διάβασε την αμέσως προηγούμενη κριτική μου "Γι' αλλαγή"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2013
Έγραψες φίλε μου..........
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1