Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εισερχόμενος στο χολάκι του υπερυψωμένου ισογείου της οδού Λεωνίδου 28, δυνατή ξένη χορευτική μουσική ενόχλησε τ' αυτιά μου˙ κοίταξα αριστερά˙ η μεσήλικη ευτραφής υπηρεσία με παρατηρούσε απ' το κουζινάκι˙ την καλημέρισα και προχώρησα προς το σκοτεινό άδειο σαλόνι˙ ο τεράστιος λούτρινος αρκούδος βρισκόταν στη θέση του πλάι στον καναπέ˙ κάθισα.
Η τσατσά εμφανίστηκε ακολουθούμενη από μία νεαρή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και ίσια μαύρα μαλλιά που κάλυπταν τους ώμους και την πλάτη της, φορούσε σκληρό σουτιέν πίσω απ' το οποίο διέκρινα ένα ζευγάρι μικρά προς μεσαία στήθη, είχε λεπτό σώμα, ωραίο κωλαράκι που το ψευτοκάλυπτε μία μικροσκοπική κιλότα και καλλίγραμμα πόδια όπου κατέληγαν σε ψηλοτάκουνες γόβες.
– Χαίρετε! έκανα βλέποντάς τες.
– Η κοπέλα μου είναι πολύ καλή...η υπηρεσία άρχισε να "πολυβολεί" χωρίς καθυστέρηση!
– Γειά σου, τί κάνεις; είπε η νεαρή και στάθηκε μπροστά μου με τα χέρια στη μέση.
– ...τσιμπουκάκι, μουνάκι, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις με 10 ευρώ! Είναι πολύ καλή στο δωμάτιο, περνάτε καλά μαζί της, έλα να περάσετε να μείνετε ευχαριστημένος!
– Θα περάσω! είπα και απιθώνοντας τα πράγματά μου δίπλα άρχισα να ψάχνω για το πορτοφολάκι μου.
– Ελα! έκανε ανυπόμονα η τσατσά, ενώ η κοπέλα αποχωρούσε.
– Πώς τη λένε; ρώτησα καθώς ξεχώριζα ένα χαρτονόμισμα.
– Μαρία! ακούστηκε δυνατά η φωνή της πόρνης απ' το βάθος.
– Μαρία! είπε σχεδόν ταυτόχρονα η υπηρεσία.
– Μαρία, επανέλαβα κι εγώ με τη σειρά μου.
Μπήκα στο δωμάτιο του οποίου η πόρτα βρισκόταν δίπλα στην είσοδο. Επρόκειτο για έναν χώρο που οι διαστάσεις του ξεπερνούσαν αρκετά τον μέσο όρο της περιοχής και όχι μόνο, επίσης ήταν δροσερός, ήσυχος, ενώ ευχάριστη εντύπωση μου έκανε το καθαρό, σχεδόν κολλαριστό, κατωσέντονο! Γδύθηκα, πλύθηκα τοπικά με κρύο νερό και μετά από περίπου 5 λεπτά η πόρτα άνοιξε και η Μαρία με (ξανα)χαιρέτησε˙ ναζιάρικα αυτή τη φορά˙ μετά ρώτησε πώς ήταν τ' όνομά μου και αφού της το είπα, στη συνέχεια και για όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης με αποκαλούσε με το υποκοριστικό του.
Προς τιμήν της δεν άγγιξε τη συσκευασία του προφυλακτικού που είχε φέρει μαζί της˙ ξεκίνησε με κάποια φιλάκια-γλειψιματάκια στο πρόσωπο, στους λοβούς των αυτιών, λιγότερο στον λαιμό, κατεβαίνοντας προς το στήθος και εστιάζοντας στις θηλές ή μάλλον στη θηλή και συγκεκριμένα στην αριστερή θηλή! Παράλληλα με το χέρι της θώπευε ερωτικά πούτσο και αρχίδια, ενώ και του λόγου μου δεν παρέμενα άπραγος: Χούφτωνα-χάιδευα! Χούφτωνα τα ελαστικά βυζιά, χάιδευα το απαλό δέρμα, χούφτωνα το μαλακό κωλαράκι, χάιδευα το κωλοτρυπιδάκι και το ξυρισμένο μουνάκι της και έγλειφα-φιλούσα! Εγλειφα-φιλούσα τα ίδια σημεία (σχεδόν) όπου προηγουμένος είχα χουφτώσει-χαϊδέψει. Παρατήρηση: Σχεδόν καθόλη τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων απ' το στόμα της έβγαζε ένα μονότονο, χαμηλής έντασης "μμμ" όπου από ευγένια, αλλά και φόβο μήπως την αποσυντονίσω δεν της ζήτησα να το διακόψει, αν και δεν μου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.
Τέλος πάντων! Με τα προκαταρκτικά καύλωσα! Αυτό θα έλειπε να μην είχα στύση! (Ααα μη λες μεγάλες κουβέντες! Μεγάλες μπουκιές να τρως, μεγάλες κουβέντες ν' αποφεύγεις να λες) Ξετύλιξε το λοιπόν την περικαυλίδα κατά μήκος του πούτσου και στη συνέχεια τον πήρε στο υγρό στόμα της βαθιά μέχρι τ' αρχίδια, ενώ μου έκανε και καραμπαλίκινγκ! Το τσιμπούκι διήρκεσε λίγα λεπτά της ώρας και επειδή(ς) το διασκέδαζα δεν έλεγα τίποτε παρά μόνο μούγκριζα από ευχαρίστηση, οπότε εκείνη κάποια στιγμή ρώτησε: – Ν' ανέβω επάνω;
Ωπα! σκέφτηκα, σπάνια οι κοπελούδες προτείνουν από μόνες τους αυτήν την κουραστική για εκείνες στάση! Πήρε έναν ακόμα πόντο η μικρή! (Σιγά ρε μεγάλε αξιολογητή!...) και μ' εκείνη τη σκέψη της έδωσα το ελεύθερο να με ιππεύσει ως άλλη Ιππολύτη (βασίλισσα των Αμαζόνων).
Ακολούθησε πολύ κοπάνημα και ανεβοκατέβασμα˙ πότε παλινδρομούσα εγώ, πότε ανεβοκατέβαινε εκείνη˙ σε όλο το δωμάτιο ακούγονταν αρχιδοπλαφασμοί! Δεν άργησε όμως η στιγμή που κουράστηκε (ή μπορεί και να βαρέθηκε) ζητώντας αλλαγή ερωτικής στάσης, οπότε της πρότεινα να σταθεί στα τέσσερα πάνω στο ψηλό κρεβάτι και εγώ, αφού στάθηκα όρθιος πίσω της, πατώντας στο ξύλινο πάτωμα, τη σφυροκόπησα με πάθος και ένταση μέχρι που δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο τα χύσια μέσα στ' αρχίδια μου με αποτέλεσμα να τ' αφήσω να καταλήξουν στη θηλή της καπότας! Αααχ, τι ανακούφιση!
Πάνω στο τελείωμα άκουσα και την υπηρεσία πίσω απ' την πόρτα: – Αντε Μαρία!
Στο 10λεπτό ακριβώς!
Πριν φύγει έμαθα την ηλικία της (23) τη χώρα καταγωγής της (Ρουμανία) ενώ θυμήθηκα (και μου το επιβεβαίωσε η ίδια) ότι την είχα ξαναδεί στο υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 30 καθώς και στον ομώνυμο όροφο.
Το γαμήσι με μία όμορφη κοπέλα όπως η Μαρία ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα έπειτα από τις συνευρέσεις μου των τελευταίων τριών εβδομάδων˙ η συγκεκριμένη ρουμάνα δούλεψε για το 10άρικο (ένα ευρώ το λεπτό παρακαλώ!...) αφήνοντάς με ευχαριστημένο και ερωτικά αποφορτισμένο˙ μοναδική παραφωνία το μακρόσυρτο, ενοχλητικό και άνευ ουσίας "μμμ" που προς το τέλος της συνεύρεσης μου έσπασε, είναι η αλήθεια, τα νεύρα! Ο χώρος καλός, η υπηρεσία τυπική (την έσωσε το καθαρό σεντόνι).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουλίου, 2013
Φανουράκο σε έλεγε? Μεγάλο χαμόγελο
12 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χα, χα, χα...
Οχι! Λουδοβικάκο!
Δες την κριτική μου "Στα υπ' όψιν" από Ιάσονος 1Β για τη Ναταλία και θα καταλάβεις φίλε jaygatsby.
14 Ιουλίου, 2013
1 στους 10!!!! Η αχαριστια σε ολη της τη μεγαλοπρεπεια Φανουρη!!!!!
14 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

«1 στους 10!!!!»

Πραγματικά˙ τί κεραμίδα ήταν αυτή;!
Χα, χα, χα...Αστειεύομαι! (Οχι εντελώς...) Λοιπόν, εσύ φίλε ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΕ θέλεις «λίγα και σταράτα» από μία κριτική˙ τώρα, εάν επιθυμεί κάποιος άλλος συναγωνιστής να προσθέσει και τη δική του άποψη;...
14 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγω θελω μεν λιγα και σταρατα, αλλα δεν θα εμπαινα στη βλακωδη διαδικασια να μαυρισω καποια κριτικη επειδη διαφωνω με τον τροπο που ειναι γραμμενη, γιατι κυριως αυτο που πρεπει να ενδιαφερει, ειναι η ουσια. Θεωρω μεγαλη αγενεια για να μην το πω αλλιως, το να διαθετει τον πολυτιμο χρονο του καποιος για να σε βοηθησει, και συ να του γυρνας την πλατη, με αυτον τον προκλητικοτατο τροπο. Διαφωνεις, διαφωνησε εχεις το δικαιωμα, αλλα γραψε και το γιατι... Γι αυτο ειναι τα σχολια.. Καλυτερα σχολιασε και μην ψηφιζεις καθολου... Να ξερουμε και εμεις που διαβαζουμε τι ακριβως να προσεξουμε, γιατι το σημειο που εσυ διαφωνεις με την κριτικη, εμενα μπορει να μου ειναι παντελως αδιαφορο. Να λεει ψεματα δηλ ο Φανουρης για τη διακοσμηση του χωρου, η για το ποσο ευγενικη ειναι η κυρια της υποδοχης... Ενα απλο μαυρισμα σημαινει αναξιοπιστια του συγγραφεα, σημαινει μομφη και ειναι πολυ εκνευριστικο τουλαχιστον... Και οχι τιποτα αλλο, επειδη ο παρων συγγραφευς, εχει δρεψει αμετρητες δαφνες εδω, απο εξ ισου αξιοπιστους συναγωνιστες συγγραφεις και σχολιαστες, και ειναι πραγματικα κριμα...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5