Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ξεκίνησα με πρωϊνες κάυλες Κυριακής και μπήκα στη Φωκαίας 27Β..

Με το που κάθομαι στην υποδοχή μου λέει η τσατσά για τη Μπαρμπόρα η οποία κάνει τα πάντα αφού πρώτα με ρωτήσε αν την ξέρω..

Αφού περίμενα κανά πεντάλεπτο βγαίνει μία μελαχρινή έκφυλη γυναίκα με ωραία τσιμπουκόχειλα και πρόστυχο πρόσωπο.

Κάνει full πρόγραμμα, ωραίες προδιαγραφές για εμένα σώμα/πρόσωπο χωρίς δέυτερη σκέψη λοιπόν, μπαίνω στο δωμάτιο..

Περιμένω λοιπόν, ξαναπεριμένω.. ξαναπεριμένω.. ξαναπεριμένω και πάει λέγοντας..Μαλακία

Και αφού πέρασαν λοιπόν γύρω στα 45 λεπτά, κάνω την χοντρή μαλακία (πώ πώ!! τι παλιάνθρωπος που είμαι.. Σκέτος αλητάμπουρας..!!) και ανοίγω την πόρτα να ρωτήσω αν συνέβη κάτι, ή αν με ξεχάσαν τελοςπάντων..

Και αφού περίμενα άλλο ένα δεκάλεπτο περίπου.(κόντευα να κλείσω μία ώρα!.Κεφάλι σε τοίχο!) μπαίνει η εν λόγω κυρία και μου τραβάει κωλοδάχτυλο με ύφος γιατί εξαιτίας μου όπως μου είπε, της χτυπήσαν την πόρτα..

Άμεση θετική αντίδραση εκ μέρους μου όπου της ζήτησα συγγνώμη και της εξήγησα ότι δεν το έκανα με σκοπό να της κάνουν παρατήρηση..

Μου ρίχνει και αυτή με τη σειρά της, άγριες γεμάτο αγανάκτηση ματιές και απο εκεί κατάλαβα ότι θα γίνει μαλακία..

Άρχισε λοιπόν με μία ωραία πίπα όπου δεν κράτησε βέβαια ούτε ένα λεπτό και αφού συνέχισε να μου λέει κάποιες ασυναρτησίες, τις οποίες δεν πολυκαταλάβαινα γιατί τα Ελληνικά της όπως και οι υπηρεσίες της ήταν άθλια..

Για να μην πολυλογώ πέρασε κάπως η ώρα με άκυρες κουβέντες εκ μέρους της (πρέπει να με είπε και κανα δύο φορές μαλάκα!!)

Και τι μου λέει; Για να κάτσω περισσότερo θέλω άλλα 20 euro..Κεφάλι σε τοίχο!

Eγώ βέβαια επιρεπής μαλάκας, καυλωμένος απο την εν λόγω κυρία, άλλα και ελπίζοντας ότι θα αλλάξει συμπεριφορά, της τα δίνω..Κεφάλι σε τοίχο!

Μετά άρχισε και μου έλεγε ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω λόγω μουσικής και άλλες πολλές παπαριές.. Άρχισε λοιπόν δήθεν πάλι η κοπέλα με τσιμπούκι και τι μου κάνει; Μου δάγκώνει την βάλανο..Θυμός

Λέω πάει, υποτροπίασε αυτή... "Τι κάνεις μωρή; Τρελάθηκες; Της λέω;"
Άρχισε και μου έλεγε πάλι τα δικά της..

Αφού κατάφερε και σπατάλησε το χρόνο πάλι με άσκοπες κουβέντες γαμιώντας μου παράλληλα την ψυχολογία, και αφού έκανε κάποιες δήθεν προσπάθειες όπως βάζοντας μου το μουνί της στο πρόσωπο μου, στο τέλος μου λέει αφού δεν μπορείς φέυγω..

Ντύνομαι λοιπόν και εγώ και ετοιμάζομαι να φύγω και χτυπάει η πόρτα.. Μπαίνει η θεόμουρλη Μπαρμπόρα και μου λέει: "Aν θές περίμενε λίγο να πάω στους άλλους δύο και μετά έρχομαι σε εσένα"..

Αυτό ήταν.. Το αίμα, μου ανέβηκε στο κεφάλι.. Τα χέρια μου έτρεμαν απο τα νέυρα μου.. Μην τυχόν και ξαναμπείς μέσα είπα απο μέσα μου, θα φάς μπουκέτο στη μάπα..

Φέυγοντας λοιπόν την βλέπω μαζί με την τσατσά και μου πετάει και το κορυφαίο: (κανοντάς μου βέβαια πλάκα..) "Δεν με πλήρωσε ο πελάτης.."

Φέυγοντας λοιπόν τους λέω και εγώ.. Aπαράδεκτη η συμπεριφορά της κοπέλας..

Δεν ξέρω τι να πώ.. Η συμπεριφορά της κοπέλας ήταν απαράδεκτη, αντιεπαγγελματική και ψυχωτική..

Αν η αντιδρασή της ήταν τέτοια επειδή της χτύπησε την πόρτα η τσατσά, τότε οι πύλες των ψυχιατρικών κλινικών είναι ανοιχτές γι αυτήν..

Αν αντέδρασε έτσι, επειδή άργησε αρκετά και μπορεί να έφαγε καμιά μπάφλα απο κανα νταβά, η συμπεριφορά της δικαιολογείται κάπως, άλλα θεωρείται εξίσου αντιεπαγγελματική..


Όπως και να έχει, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπατήσω..Θυμός

Αυτή τη στιγμή που γράφω την κριτική (και δεν το λέω έτσι, το εννοώ) αν δεν υπήρχαν νομικές συνέπειες, θα κατέβαινα κάτω με ένα κουζινομάχαιρο και θα την έσφαζα επι τόπου.. Θυμός

Μετά απο αυτά τα δύο αρνητικά συμβάντα που μου έτυχαν, θα ξανασκεφτώ πολύ να ασχοληθώ με τον αγοραίο έρωτα..

Μάγκες τα πράγματα είναι απλά.. Έξω κυκλοφορούν αρκετά ξέκωλα, τα έχουν πετάξει και έξω και γαμιούνται σχεδόν όλα.. Άσε που η μέση Ελληνίδα την τελευταία επταετία, έχει ομορφύνει περισσότερο. Κοινωνικοποιηθείτε λοιπόν, φτιάξτε κάπως την εμφανισή σας και ξεφύγετε απο τον υπόκοσμο..

Έβαλα χαμηλή βαθμολογία και στην τσατσά γιατί ήταν υποχρεωμένη να μου δώσει πίσω τα λεφτά..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Aitherovamon
Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2013
την πάτησες άσχημα τύπε και κρίμα αλλά δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά απλώς η συγκεκριμένη προφανώς λόγο καύλας του τύπου της που σου έβγαζε και σου ταίριαζε δε σε άφησε να αντιληφθείς πως είναι ξυνή από το ύφος της και μόνο... έχεις δίκιο πάντως σε ότι είπες!
07 Ιουλίου, 2013
Κλασική περίπτωση αντι-επαγγελματικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς. Απορώ πως η συγκεκριμένη εργαζόμενη υπάρχει ακόμη στο χάρτη του αγοραίου έρωτα.
M
Mixanodigos
07 Ιουλίου, 2013
Ό,τι δίκιο μπορεί να είχες απλά το έχασες με το "Αυτή τη στιγμή που γράφω την κριτική (και δεν το λέω έτσι, το εννοώ) αν δεν υπήρχαν νομικές συνέπειες, θα κατέβαινα κάτω με ένα κουζινομάχαιρο και θα την έσφαζα επι τόπου..". Money Mouth
07 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Aκριβώς έτσι..
07 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εντάξει ίσως έχεις δίκιο.. Μπορεί να ήμουν λίγο υπερβολικός..
Άλλα μου έκανε την μία μαλακία μετά την άλλη..

Αμφιβάλλω αν υπάρχει χειρότερη εμπειρία απο άλλον συναγωνιστή.
07 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι αυτό είναι πολύ βαρύ.Με συγχωρείτε για την παρέμβαση αλλά παντού το γράφει πως περιμένουμε σεβασμό από τα μέλη για τις κοπέλες και τη δουλειά τους.Θα αποφύγω να ψηφίσω αυτή τη κριτική είτε θετικά είτε αρνητικά.
07 Ιουλίου, 2013
Η συμπεριφορα αυτηνης ειναι ακρως αντιεπαγγελματικη και απροβλεπτη και κανει και διακρισεις. Πρεπει να την πετυχεις σε πολυ καλη διαθεση και να μην κανεις η πεις τιποτα που μπορει να παρεξηγησει αλλιως σε παραταει με τον πουτσο στο χερι λεγοντας σαν δικαιολογια οτι την περιμενουν και αλλοι ενω στον προηγουμενο μπορει να ειχε κατσει και μιση ωρα...Γενικα ειναι ρισκο η συγκεκριμενη..
07 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μα δεν της είπα, ούτε της έκανα τίποτα..
Αυτή παρεξηγήθηκε λόγω το ότι άνοιξα την πόρτα και ρώτησα αν συνέβη κάτι..
Μαλακία
08 Ιουλίου, 2013
*Η κοπέλα έκανε τα πάντα ώστε να την βρίσω ή να την χτυπήσω στην χειρότερη..

Ακόμα το σκέφτομαι και μου φαίνεται σαν εφιάλτης όπου περιμένω να ξυπνήσω.Λύπη

Τι να πώ.. Λές και ήταν στημένο απο κάποιους ώστε να χειροδικήσω..Χμμμ;
08 Ιουλίου, 2013
Δε θέλω να μπω στα χωράφια των διαχειριστών, αλλά πιστεύω ότι η κριτική αυτή δεν έπρεπε να δημοσιευθεί λόγω της επίμαχης φράσης που επισήμανε και ο Αντισθένης... Δεν παίζουνε με αυτά τα πράγματα. Δε λέω ότι ο φίλος που την έγραψε είχε πράγματι την πρόθεση να την...πραγματοποιήσει, αλλά δεν ξέρει κανείς ποιος ψυχάκιας μπορεί να διαβάζει το σάιτ και τι ιδέες μπορεί να του μπουν.
20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2