Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μια από τις πλέον γνωστές κοπέλες της ευρύτερης περιοχής της Φυλής που την είχα δει πολλές φόρες στις κατά καιρούς μπουρδελότσαρκες μου. Ειδήμονες φίλοι συναγωνιστές του χώρου την εκθείαζαν για το απίστευτο στοματικό και τις ακραίες υπηρεσίες της, και με παρακινούν να την τιμήσω, πειράζοντας με ότι δεν επιτρέπεται να μην συμπεριλαμβάνεται στο πλούσιο παλμαρέ μου.

Αν και πολύ γνωστή όπως προανέφερα, μια σύντομη περιγραφή δεν θα βλάψει νομίζω :
Γυναίκα που έχει περάσει προ πολλού την πρώτη νιότη της, με καλό σώμα όμως με τα όποια σημάδια του χρόνου εμφανή, σχετικά αδύνατη, ενισχυμένο στήθος, δυστυχώς όμως πολύ κακής ποιότητας με πεταχτές όμως ρώγες. Πρόσωπο με εμπειρία, σαρκώδη χείλη, ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά, μεγάλα μάτια.

Χρειάστηκε να περιμένω αρκετά στο μικρό αλλά αξιοπρεπές δωμάτιο. Καθαρά σεντόνια, μωρομαντηλλα, air condition, νιπτήρας μέχρι να εμφανιστεί η Αλιόνα.
Έβγαλε το μαύρο κορμάκι που φορούσε για να μείνει με το string. Με καβάλησε, μου έριξε, δυο-τρείς ματιές και άρχισε την δουλειά της.
Κάπως παράξενα-θα τολμούσα να πω- τα πρώτα προκαταρκτικά της. Πέρναγε από όλο το σώμα και τον λαιμό μου τα χείλη της μόνο, χωρίς καμία επαφή με την γλώσσα. Κάποια στιγμή ύστερα άρχισε να με γλύφει στις θηλές, για να μου προσφέρει ενα αξιοπρπεές ισπανικό, κατι που η σκληρη αίσθηση του ενισχυμένου στήθους της, δεν με άφησαν αν το απολάυσω όπως θα ήθελα, και να προχωράει στους μηρούς, τις γάμπες, τα πέλματα και τα δάκτυλα των ποδιών μου, οπού κατανάλωσε μεγάλο χρόνο των προκαταρκτικών της. Ωραία αίσθηση, κάποιες στιγμές έκανε μασάζ στα πέλματα μου, ενώ ταυτόχρονα έγλυφε τις γάμπες μου.

Με ρώτησε εάν θέλω προφυλακτικό για το στοματικό, αρνήθηκα κόντρα στην λογική, μιας και ουσιαστικά, το περίφημο στοματικό της ήταν η κύρια αιτία που την επισκέφτηκα σήμερα.
Και όντως είχαν δίκιο οι φίλοι σε αυτά που μου έλεγαν. Άριστη η τεχνική της, με πολύ σάλιο, βαθύ, παιχνίδια με την γλώσσα, χτυπήματα του κορμού στο πρόσωπο και την γλώσσα της, καραμέλωμα και ρούφηγμα στα @@κια, περιποίηση όλης μα όλης της γύρω περιοχής –εάν γίνομαι αντιληπτός – με την γλώσσα της, συνεχίζοντας και πάλι βαθύ και υγρό στοματικό.
Προτίμησα να τελειώσουμε έτσι, την άφησα να ασχολείται με τον «μικρό Cheyenne» μέχρι να ολοκληρώσω μες στο στόμα της.
Αφού απαλλάχτηκε από τους «χυμούς μου» έκατσε δίπλα μου μιλήσαμε με δική της πρωτοβουλία, κάτι που για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα. Πολύ κοινωνική, ομιλητική και με άποψη μιλήσαμε για κάποια θέματα, με ευχαρίστησε, την ευχαρίστησα και αποχώρησε.
Η Αλιόνα μου έδωσε την αίσθηση ότι είναι μια έμπειρη γυναίκα που από τα πρώτα δευτερόλεπτα, θα «κόψει» τι είδους συνεδρία επιθυμεί ο επισκέπτης της, και θα του την προσφέρει. Στην δική μου περίπτωση κατάλαβε ότι είμαι του gfe και ήταν πολύ τρυφερή, χαδιάρα χωρίς ακρότητες. Η συνάντηση μας θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο «ερωτική» εάν και εγώ δεν ήμουν αρκετά μαγκωμένος, στο να την περιποιηθώ, να την φιλήσω, να την «παίξω» σε γενικές γραμμές, μιας και η φήμη για τις ακραίες υπηρεσίες της ήταν τροχοπέδη στο να λειτουργήσω όπως συνήθως. Ίσως και να ήταν λάθος μου, μιας και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν αρκετά καθαρή και αρωματισμένη, πάντως καλώς ή κακώς δεν μου βγήκε και άφησα σε αυτή όλες τις πρωτοβουλίες.
Μια συνεδρία έξω από τα συνηθισμένα μου, την οποία όμως ομολογώ ότι απόλαυσα, αλλά δύσκολα θα επαναλάβω.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλιόνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2013
"...περιποίηση όλης μα όλης της γύρω περιοχής –εάν γίνομαι αντιληπτός – με την γλώσσα της,..."

Μην ανησυχείτε caro Ministro, γίνατε. Χαμόγελο
10 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κι άλλο μπουρδελάκι; Πολύ συχνά πας τώρα τελευταία, από εμένα επηρεάστηκες;Γλώσσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2