Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καταρχήν ελπίζω ότι η κοπελα για την οποία θα γράψω κριτική είναι η ίδια γιατί έχουν γραφτεί ακόμα δύο Γκαμπριέλες και η περιγραφή είναι η ίδια.. Δεν ξέρω τι γίνεται.Χμμμ; Ας το διορθώσει ο Admin..

Λοιπόν πήγαινα και εγώ πρωί Κυριακής καυλωμένος για την Αθηνά στη Φωκαίας 27Β και αφού δεν δούλευε, πήγα σε ένα διπλανό επι της Αχαρνών (μου διαφέυγει ο αριθμός) το οποίο δεν αναφέρεται στην κατηγορία bourdela δεν είναι γραμμένο δηλαδή..

Μου σκάει λοιπόν μία λατίνα απο Ρουμανία μελαμψό δέρμα, ύψος 1:70, τριάρι στήθος με ωραίο σωματότυπο, δεν θα τη χαρακτήριζα ακριβώς pornostar άλλα ότι ήταν ψιλοτούμπανο είναι γεγονός..Γλώσσα

Το προσωπό της δεν ήταν και τόσο ερεθιστικό (κάτι παίζει με την οδοντοστοιχία της, άλλα sorry guys λόγω κάυλας, δεν ήμουν και τόσο παρατηρητικός) άλλα σε συνδυασμό με το σώμα της και τη μελαμψή επιδερμίδα της + τα μακριά μάυρα σγουρά μαλλιά ( αυτά τα δύο με καυλώνουν αφάνταστα εμένα προσωπικά) την επιλέγεις χωρίς δέυτερη σκέψη..

Ξεκινάει λοιπόν με ολιγόλεπτα προκαταρκτικά και αφού φοράει σκουφάκι ξεκινάει μία αξιοπρεπέστατη πίπα όπου μου την έκανε πύραυλο σχετικά γρήγορα.. (το τσιμπούκι τελικά είναι τέχνη!)

Την παίρνω λοιπόν σε ιεραποστολική στάση και αφού έχυσα διέκρινα ότι είχε λίγο κοιλίτσα κάτι το οποίο δεν είχα εντοπίσει όταν την πρωτοείδα. Πάντως εμένα δεν με χάλασε γιατί δεν είναι καθόλου υπερβολική..

Ένα άλλο ατού είναι ότι το σώμα της είναι πολύ σφιχτό, θυμάμαι όταν μου έπαιρνε τσιμπούκι ο κώλος της ήταν πέτρα. Εμένα μου αρέσει η γυναίκα να είναι λίγο πλαδαρή ακόμα και να έχει λίγο κυτταρίτιδα/ραγάδες καυλώνω ακόμα περισσότερο. Η συγκεκριμένη λοιπόν ούτε κατα διάνοια.. Δεν με χάλασε όμως καθόλου.

Διάβασα ότι κάποιοι την συγκρίνουν με την Μαρίνα απο Φυλής 104.. Την Μαρίνα δεν την έχω δοκιμάσει, την έχω δεί όμως.. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σύγκριση για εμένα. Η Μαρίνα είναι ο ορισμός του άλογου (ψηλή άχαρη και νταρντάνα) ακόμα και το περπατημά της είναι άτσαλο.. Τώρα τι να πώ.. Αν κάποιοι βρίσκουν κοινά στοιχεία..Χμμμ;


Η Γαβριέλα λοιπόν είναι μία πολύ καλή επιλογή..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
Υπηρεσίες
Aitherovamon
Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού