Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 45 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο έν λόγω οίκημα, με υποδέχτηκε ευγενικά αλλά τυπικά η τσατσα και ανακοίνωσε την Μαρία η οποία βρισκόταν σε δωμάτιο ήδη. Μιας και είναι στανταρακι μου, πέρασα στο δωμάτιο όπως μπαίνεις δεξιά. Η πόρτα έκλεινε με τη βοήθεια σφήνας απο χαρτί..Μαλακία Το δωμάτιο σχετικα καθαρό αλλά με ελαφρώς μια περίεργη μυρωδιά. Περίμενα κάτι καλύτερο, ενώ παρόλο που είχε ντουζ δεν μου προτάθηκε να το χρησιμοποιήσω.
Μετά απο λίγα λεπτά ήρθε η Μαρία την οποία περιγράφουν οι υπόλοιποι συναγωνιστες, να προσθέσω μόνο ότι μου φάνηκε ότι έχει πάρει λίγα κιλακια..
Μιας και με θυμάται , ξεκινήσαμε με διάφορα ωραια προκαταρκτικα, φόρεμα σκουφιου και υπέροχο στοματικο όπως πάντα. Συνεχίσαμε με 69 και περιποίηση απο μέρους μου στις πεντακαθαρες τρυπουλες της και ακολούθως cow girl και reverse cow girl. Το τελείωμα ήθελα να είναι με στοματικο και παρόλη την ενόχληση της τσατσας με βηξιμο το Μαρακι έδωσε ρεσιτάλ πιπας και το τελείωμα ήρθε ευχάριστα.
Ακολούθησε μασαζακι με πρωτοβουλια της στην πλάτη, με περίεργες τεχνικές που η αλήθεια είναι με χαλαρωσαν. Χαμόγελο
Συνολικά ήταν μια όμορφη συνεύρεση με τη Μαρία πάντα πρόθυμη να σε ευχαριστήσει αλλά μου φαίνεται έχει χάσει την ενέργεια που είχε παλαιότερα.. Οι παλαιότερες συνευρεσεις μου ήταν περισσότερο παθιασμενες πάντως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Mystery X
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
7.404
Πόντοι:
2.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2013
Ξέρουμε πότε εμφανίζετε το μαράκι και πότε η Μόνικα? Μέρες και ώρες...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1