Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αποφάσισα να την επισκευτω για να διαπιστώσω το αν ισχύει το φόλα που λεγεται για αυτην.Επειδή όλα τα στανταράκια μου λείπαν,η μόνη που έμεινε να δοκιμάσω ηταν η Λειλά!
Ανεβηκα λοιπόν αριστερά στο πάνω σαλόνι που ηταν τιγκα στον κόσμο,και ολες οι πορτες κλειστές με πελάτες.Βγαινει η Λειλά,λύνει τα μακριά μαλλιά της,και αρχιζει να χορευει στο ρυθμό της Τουρκικης μουσικής που ακούγοταν.Ενας στο σαλόνι της μιλαγε στην γλώσσα της,που μαλλον ηταν τελικά όντως Τούρκικα.Συμπαθητικό προσωπο με έντονο μολυβι στα μάτια που εμοιαζε σαν κινέζα.
Ο τσάτσος με βλέπει που την γλυκοκοίταζα,και μου λέει..Μην το σκέφτεσαι,έιναι πάρα πολύ καλή!..Τελικά δίνω το δεκάρικο.
Μπήκα στο δωματιο το δεξί,οπως εισαι με πλάτη την κεντρική είσοδο.Δεν μύριζε κάτι ασχημο και το σεντόνι ήταν ευτυχώς στεγνό!
Δεν κάνει πάνω απο 5 λεπτά να έρθει στο δωμάτιο.Μπάινει με καλή διάθεση τραγουδώντας το τραγούδι που έπαιζε στο σαλόνι.Με ρωτάει απο που είμαι,και την ρώτησα και εγώ επ ευκαιρίας, και μου λέει Τούρκι..Ξάπλωσε!
Καλά γλυψιματάκια,στο στηθος και στις ρόγες,μετά μια μέτρια πίπα,καθολου βαθιά ομως,και ξανά γλυψιμάτα στο στήθος,κοιτώντας με με καυλιάρικο λάγνο βλέμμα.Με έπαιρνε και να την φιλήσω αλλά δεν το κάνω αν δε το ξεκινησει η ίδια.Το στηθος της ηταν αρκετά μικρό και την χουφτωνα μέσα απο το σουτιέν.Το κατεβάζει για λίγο για να την πιάσω και μετά το ξαναβάζει.Μου λέει είναι πολύ μικρα...Την ρωτάω γιατι βρε ντρέπεσαι;Kαι μου απαντάει καταφατικά. Ειχα καυλώσει πάντως αρκετά και ετσι ξεκινήσαμε κατευθειαν στα 4.Γαμάτο στήσιμο και ωράιος κώλος ενώ έτριβα και λιγο το μουνάκι της.Μετα ιεραποστολικό,με μεγάλη ταχύτητα σφυροκόπημα και τέλειωσα εκεί!Δεν έδειξε ίχνος βιασύνης,και έιχε πολυ καλη διάθεση.Δεν ειχα και ειδικές απαιτήσεις που ισως να μην γούσταρε,οπότε για αυτο δεν μου φάνηκε φόλα.βγαινοντας με ρωτάει με αυτοπεποίθηση ο τσάτσος καλή ηταν;Toυ απαντάω..ναι αρκετά καλή..Ηταν μια νορμάλ κατάθεση και δεν μετάνιωσα για τα 10 ευρώ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Λεϊλά
therion1985
Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
5
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού