Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Τζουλιάνα δήλωσε από Τσεχία, αλλά μάλλον είναι από τα Τσέχικα Τίρανα. Βυζί 2.5, ξανθιά, περίπου 1.6 ύψος, σχετικά ομορφούλα. Πολλά περιττά κιλά, που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου, αλλά επειδή ήταν ο τελευταίος οίκος της τσάρκας μου και έπρεπε επειγόντως να αδειάσω, αποφάσισα να περάσω.

Πρόγραμμα με ακά τσιμπουκάκι και πρωκτικό. Δεν κάνει τελειωτικό, για τους μερακλήδες όπως η αφεντιά μου.

Μπήκε στο δωμάτιο σχεδόν αμέσως, έβγαλε τα πορνοπάπουτσα και με αγκάλιασε στο όρθιο, κάνοντας κοπλιμέντο για τα μάτια μου. Φιλάκια από αυτήν και από μένα στα λαιμουδάκια μας, καυλωτικά πιπιλίσματα στις θήλες μου και σιγά σιγά φιλώντας με κατέβηκε προς τα κάτω κάνοντας μου σύντομη ισπανική με τις βυζάρες τις.

Πέρασμα στο κρεβάτι και ξεκίνημα πίπας. Η πίπα της πολύ καλή, με ρυθμό μια στο πουτσοκέφαλο μια με φιλάκια στον κορμό. Δυστυχώς δεν γλύφει αρκιντάκια – που είσαι ρε Σόνια – αν και ήμουν περιποιημένος και αρωματισμένος. Καθόλου βιαστική, με περιποιήθηκε αρκετή ώρα.
Πέρασμα σαμπρέλας και πάμε ιεραποστολικά, με ταυτόχρονο γλύψιμο στις ρώγες της που είχαν κατακαυλώσει και περάσματα με γλώσσα στο λαιμουδάκι της. Ωραία αληθοφανή βογγητά, χωρίς εξαλοσύνες.

Γύρισμα σε πισωκολητό με θέα στον καθρέπτη και ωραίο στήσιμο από το πορνίδιο που έβλεπε ότι η καύλα μου είχε πιάσει κορυφή. Δυνατό σφυροκόπημα και το τέλος ήρθε κρατώντας τα πόδια της από τους αστράγαλους και μουγκρίζοντας από ευχαρίστηση.

Δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω, αλλά συνίσταται στους λάτρεις των μπαμπάτσικών γυναικών, κυρίως λόγω συμμετοχής.

Καλά να περνάμε. Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζουλιάνα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού