Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 80 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η επίσκεψη έγινε χθες Σάββατο κοντά στη λήξη της πρωινής βάρδιας στο πρώτο από τα σπιτάκια της Ιάσωνος 1, αυτό με την κόκκινη πόρτα. Πριν περάσω στα της επικίνδυνης κοπέλας να γράψω και για τον επικίνδυνο δρόμο, με τα πρεζάκια να κάνουνε πάρτι και να τρυπιούνται ανηλεώς κάτω από τον καυτό ήλιο. Βλέποντας τους θυμήθηκα πάλι την πρώτη φορά που είχα επισκεφτεί το Μετάξι πριν κάποια χρόνια (πάλι καλοκαίρι ήταν), και άβγαλτος καθώς ήμουν τότε είχα σοκαριστεί με το θέαμα των ναρκομανών. Πάμε τώρα πάλι στην πουτάνα.

Εμφάνιση Ειρήνης: Ουκρανικό (κατά τα λεγόμενά της) μίλφ, αρκετά ψηλή και αδύνατη, με μαύρο μακρύ μαλλί πιασμένο κότσο, μικρό σχεδόν ανύπαρκτο βυζί και μικρό κωλαράκι, με λίγα λόγια κάτι σαν την Όλιβ του Ποπάυ στην εμφάνιση. Της λείπει και τουλάχιστον ένα δόντι όπως διαπίστωσα αργότερα στο δωμάτιο. Εμφανίστηκε φορώντας ένα γκρίζο στενό φορεματάκι και ήταν πολύ πειστική στο σαλόνι.

Η «πειστικότητα» αυτή συνεχίστηκε και μέσα στο δωμάτιο, όπου ήρθε ορεξάτη και μέσα στην καύλα. Ξάπλωσε πάνω στο κρεβάτι, άνοιξε διάπλατα τις ποδάρες της και άρχισε να μαλακίζει το μουνί της. Στη στάση αυτή που φαινόταν μόνο το μουνί δεν είδα τίποτα ύποπτο, ίσα ίσα που το μουνάκι της φαινόταν λαχταριστό και ήμουν έτοιμος να πέσω με τα μούτρα να το φάω, αλλά τελικά για κάποιον ασυναίσθητο λόγο (μάλλον υπάρχει θεός που προστατεύει τους μπουρδελιάρηδες) προτίμησα να φορέσω την καπότα και να έρθω δίπλα από το κεφάλι της για πίπα, αφήνοντας τη να μαλακίζεται μόνη της. Αφού ατσαλώθηκα για τα καλά την έπιασα από τα πόδια και τη γύρισα προς εμένα για να μπω μέσα της ιεραποστολικά. Να γράψω εδώ πως η κοπέλα ήταν πολύ στενή και ο πούτσος μου έμπαινε με σχετική δυσκολία μέσα, μάλιστα τον έβλεπα καθώς εισχωρούσε και 4-5 εκατοστά έμεναν διαρκώς έξω. Οπότε ίσως και να τη γλύτωσα την επαφή με τη μολυσμένη περιοχή (σίγουρα υπάρχει θεός που προστατεύει τους μπουρδελιάρηδες). Ως εδώ δεν είχα δει ύποπτα σημάδια, μέχρι που της ζήτησα να γυρίσει στα τέσσερα. Γυρνάει λοιπόν τύποι με ένα υποδειγματικό στήσιμο να φαίνονται όλα (κωλότρυπα, μουνί) στο πιάτο και βλέπω και παθαίνω ΣΟΚ. Το κωλοτρυπίδι της ήταν ΓΕΜΑΤΟ κονδυλώματα, μιλάμε ήταν τόσο εμφανή που δε γίνεται να μην τα παρατηρήσει κάποιος! Γιατρός δεν είμαι, πάντως τα τελευταία 11 χρόνια που γαμάω έχω καταλήξει σε έναν κανόνα «αν κάτι δε φαίνεται ή δε μυρίζει σωστά μην το γαμάς», και αυτό το κωλοτρυπίδι σίγουρα δεν ήταν όπως ένα κωλοτρυπίδι πρέπει να είναι.

Επομένως προσοχή μεγάλη συναγωνιστές! Σημειώστε το όνομα (αν και αυτό αλλάζει) και τα χαρακτηριστικά της για να μην την πατήσετε!

Επίσης, προκειμένου ο αναγνώστης να αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη παραθέτω και link από την ημερήσια ενημέρωση όπου αναφέρει και ο amadeus_gr για κονδυλώματα στη συγκεκριμένη πόρνη (http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg4638536#msg4638536).

Η απόκτηση κονδυλωμάτων στο εν λόγω μαγαζί αποτιμάται στα 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, okalosomulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2013
Εγω στην θεση σου, θα φωναζα και την αστυνομια για κλεισιμο του οικου που δεν σεβεται την δημοσια υγεια, για να προστατεψω και τυχον νεους η τον οποιονδηποτε που θα παεε εκει......

Αυτο που κανεις τωρα εδω, ειναι απλα μια δυσφημιση της κοπελας .....
Θεωρεις οτι το μαγαζι και ο τσατσος, η η τσατσα, τι εχει εκει περα, καθως και η πατρωνα που το κουμανταρει, δεν φερουν ευθυνες ?
A
axaxouxas
23 Ιουνίου, 2013
άψογα!

έχουμε επιδωθεί με αυτή, σε ακάλυπτη εναλλάξ λειχία των γεννητικών μας οργανών
και επειδή το πρόβλημα βρίσκεται στην πρωκτική της χώρα , ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένας
κίνδυνος αν κάποιος παρακάμψει την αφοδευτική δίοδο (!) Μεγάλο χαμόγελο
23 Ιουνίου, 2013
Δέν βλέπω τον λόγο που δεν ανέβασες καί σχετικό νήμα στην κατηγορία " Σέξ καί υγεία " καί προτίμησες απλά να ανεβάσεις μια κριτική Χμμμ; ?
24 Ιουνίου, 2013
Προς axaxouxas: Δεν έχω καμία όρεξη να μπλέκω με αστυνομίες για μια βρωμιάρα που δεν ξέρει ούτε τα βασικά περί ΣΜΝ. Αν κόπτεσαι τόσο πολύ γιατι δεν πας εσύ να την καταγγείλεις; Επίσης, εννοείται πως θα τη δυσφημίσω, σιγά μην τη λυπηθώ, το μελημά μου δεν είναι να προστατεύω τις πουτάνες αλλά τους συναγωνιστές. Για τον τσάτσο που αναφέρεις, αν προσέξεις τη βαθμολογία μου του έβαλα κάτω από τη βάση.

Προς URGH: Το περιστατικό το ανέφερα αρχικά στην ημερήσια ενημέρωση, όπως φαίνεται και από το link που παρέθεσα μέσα στην κριτική. Τώρα που το λες θυμήθηκα πως έχουμε και θέμα για επικίνδυνες ιερόδουλες, καλό θα ήταν να γραφτεί και εκεί, αλλά δεν το βρίσκω.
24 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=24562.720
Σπασίκλας
24 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ριγκο νομίζω κανείς πλάκα γιατι αν μιλας σοβαρά υπαρχει θέμα....

Τι θα πει αν παρακάμψει την αφοδευτικη διοδο ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!!!!!! ΤΕΛΟΣ
A
axaxouxas
24 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτός ο ωχαδερφισμος μας έφαγε τυπε

Γιαυτο βρίσκουν και κάνουν .........
A
axaxouxas
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7