Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η τελευταια μου επισκεψη στη Μιρελα ειχε γινει πριν 3 χρονια με αρνητικοτατες εντυπωσεις.Εδω και περιπου 9 μηνες γραφονται πολλα θετικα και παρολο που την ειχα δει αρκετες φορες δισταζα να περασω.
Την ειδα ενα βραδυ στο Φιξ και εν συνεχεια την επομενη μερα κατα τυχη στο Βαρδαρη στο στανταρ σπιτακι που δουλευε.Μου εκανε κλικ και μου εβγαλα μια αρρωστη γκαβλα οποτε μπηκα στο δωματιο με το 25αρι.
Μολις ειχα προλαβει να ξεντυθω και σκαει η Μιρελα.Ξεντυνεται και της ειπα να μη βγαλει τα πορνοτσοκαρα της.Η κοπελα εχει απιστευτο σωμα και πολυ ομορφα ματια.Ξεκινησε να κανει κατι ζουζουνιες πανω μου και με φιλουσε σε ολο το σωμα.Χουφτωνα το κωλαρακι της ετσι οπως το ειχε φερει κοντα μου και αμεσως δυναμικες ανυψωτικες τασεις αρχισαν να κανουν την εμφανιση τους.Περασμα καποτας και πιπα στην οποια δεν ειναι καλη.Το κανει τοσο γρηγορα και τοσο βιαια που πιο πολυ στη ριχνει παρα τη σηκωνει.Βεβαια σε καποιους αρεσει ετσι οποτε παω πασο.Βασικα κι εμενα παλιοτερα ετσι καπως μ'αρεσε αλλα τα γουστα μερικες φορες αλλαζουν.Οποτε το μονο μειον στην πιπα ηταν οτι δε τον επαιρνα βαθεια.
Εγινα τουρμπο μετα απο λιγο πιο πολυ πιανοντας το κωλαρακι της και την εστησα στα 4.Η θεα απο τους καθρεφτες...ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗΚ-ΤΙ-ΚΗ,να βλεπεις τα μακρυα της ποδια γυρω σου.Επιανα εναλαξ τον κωλο της και τα πορνοτσοκαρα της και εφτασα σε αρρωστα επιπεδα φαντασιωσεων οπως ακριβως τα ειχα φταιξει στο μυαλο μου.Αυτη συμμετειχε με βογγητα που παιζει να ακουγοταν ως το σαλονι.Ετσι μετα απο αρκετη ωρα ηρθε το τελος.
Στο τελος δε βιαστηκε να φυγει.Καθησε στο κρεββατι και μιλησαμε για λιγο κατι που προσμετραται στα συν.Πριν βγει της φιλησα παθιασμενα τον κωλο και της ειπα πως θα τα ξαναπουμε συντομα.
Καμμια σχεση με την παλιοτερη εμπεριρια που ειχα με την Μιρελα.Η κοπελα εχει αλλαξει προς το πολυ καλυτερο και στην τιμη των 25 ευρω συνιστα μια πολυ καλη περιπτωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού