Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
η επεισκεψη πραγματοποιηθηκε στην συγκεκριμενη κορασιδα χθες το πρωι.μολις μπηκα η μελαμψη τσατσα μου παρουσιασε την αννα.η αννα ειναι μια 23 χρονη ρουμανα με μεγαλο βυζι που ξερει να το δειχνει με τον σουτιεν καρε σγουρα μαλλια μαυρα μετρια φατσα αδυνατο ωραιο σωμα και με ενα τατουαζ πανω απ τον κωλο της.μολις βγηκε απ το κουζινακι του ιδρύματος άρχισε και γελαγε σαν χαζοχαρουμενη ενω στο χερι της κρατουσε ενα νεροπιστολο και αρχιζε να βγαζει κραυγες λες και ηταν μαιμου εντονες μαλιστα.τελικα εγω εκανα την βλακεια οπως αποδειχθηκε αργοτερα και εδωσα το 20ρικο για να περασω στα ενδοτερα.το δωματιο κυμαινοταν στον μεσο ορο της φυλης με τα απολυτως απαραιτητα.μετα απο κανενα 5 λεπτο ηρθε και η αννα στο δωματιο.μολις ηρθε διπλα μου αρχισε και την χουφτονα στον ωραιο της κωλο.αυτη ξαφνικα αρχισε και χασκογελαγε εντονα της λεω γιατι γελας αυτη μου ειπε οτι της φαινοτας αστειος ο τροπος που την χουφτοναΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!.αφου εβγαλε τα εσωρουχα της ξαπλωσε και αρχιζα και την φιλαγα σε ολο της το σωμα ενω της εβαζα και παραλληλα δαχτυλακι στο μουνι της αυτη παραλληλα εκανε κατι παραξενους μορφασμους με την φατσα της λες και ηταν μαιμου.αφου τελειωσε ολο αυτο το αστειο σκηνικο πηρε ενα υγρο μαντηλακι και μου καθάρισε το μοριο μου.σε αυτο το σημειο θελω να πω οτι παρολο που δεν ανακοινωνεται ελευθερο στοματικο στο σαλονι αυτη κανει μεσα στο δωματιο.η πιπα της διάρκεισαι παρα πολυ λιγο και ηταν ριχη χωρις καραμελωμα αρχιδιών σε σχετικη ερωτηση μου.μετα της ειπα να ερθει απο επανω μου αλλα αυτη αρνιοταν απαραδεχτη συμπεριφορα απ την πλευρα της ετσι εγω αναγκαστικα να την γαμησω ιεραποστολικα.σε αυτην την σταση ενιωθα λες και γαμαγα ρομποτ.μαλιστα εβγαζε παλι κατι κραυγες λες και ηταν πιθηκι πραγματικα εκεινη την στιγμη μου ηρθε να την σφαλιαρισω απ τον εκνευρισμο που μου ειχε δημιουργησει αλλα συγκρατήθηκα.ευτηχως αυτη απ την πλευρα της εσωσε για λιγο την κατασταση με την προτοβουλια της να ερθει απο επανω μου πραγμα το οποιο το ειχε αρνηθει προηγουμενος.εκει η συμμετοχη της ηταν καλη σε γενικες γραμμες με το να κοπανιεται πανω μου σαν τρελη.ξαφνικα σταματησε βγηκε απο μεσα μου και ξαπλωσε εγω ξαπλωσα διπλα της για να δω τι ηθελε να κανει αυτη τιποτα λες και ηθελε να κοιμηθει αυτο στο σκηνικο κρατησε για κανα 3λεπτο.πραγαμτικα πειστευω οτι αν δεν της ειχα πει να μου την παιξει για να τελειωσω ετσι θα ειχαμε μεινει μεχρι τωρα.αφου τελειωσα αυτη ανεβηκε πανω στο κρεβατι και αρχιζε και ελεγε κατι στα ρουμανικα τσιριχτάΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!.εν κατακλειδι πειστευω οτι με αυτες τις συμπεριφορες δεν τειμανε τα 20ρικα που περνουνε και ισως δεν πρεπει να κανουν αυτη την δουλεια αλλα να πανε να γεινουν κομμώτριες...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1