Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ηταν λίγο πριν τις 2, μετά το μεσημέρι, όταν σπρώχνοντας την εξώπορτα πέρασα στο σαλόνι του μπουρδέλου που στεγάζεται στον όροφο της οδού Φωκαίας 27.
Η μεσήλικη υπηρεσία (με) περίμενε όρθια.
– Χαίρετε! Είπα και πήγα να καθίσω στον καναπέ απέναντί της. Εκείνη τη στιγμή η πόρτα (ξανα)έτριξε για να εισέλθει ένας συναγωνιστής.
– Γειά σας! Περάστε, καθίστε! Μας προέτρεψε η υπηρεσία. Εγώ βέβαια θα καθόμουν έτσι και αλλιώς, πάντα κάθομαι όταν μπαίνω σ' ένα μπουρδέλο, έχω παρατηρήσει ότι έτσι μου δίνουν πιο εύκολα τις πληροφορίες που ζητάω, κυρίως τ' όνομα της πόρνης. Εκείνος όμως προτίμησε να σταθεί όρθιος.
– Η Μπάρμπα(ο)ρα είναι την ξέρεις; Ρώτησε η μεσήλικη γυναίκα απευθυνόμενη σ' εμένα.
– Η Μπάρμπα(ο)ρα...και τί πρόγραμμα έχει;
– Με φουλ πρόγραμμα: Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, πρωκτικό, από πάνω από κάτω, 69, δεν βιάζεται καθόλου, ωραία περιποίηση έχει, όλες τις στάσεις κάνει, ελεύθερα πιασίματα, είναι υπέροχη μέσα στο δωμάτιο, μ' εγγύηση! Είναι επίσης δηλωμένη, με τα χαρτιά της όλα εντάξει, περνάει συχνά από γιατρούς δεν έχει κανένα πρόβλημα, εάν θέλεις να τα δεις θα στα δείξουμε. Είναι εγγύηση η κοπέλα!
Ακολούθησε μία ολιγοδευτερόλεπτη σιωπή. Ηταν το σήμα για να εμφανιστεί η περί ης ο λόγος. Απ' το κουζινάκι, με γρήγορο βηματισμό πλησίασε μία μαυρομαλλούσα˙ με τις άκρες των τριχών της να φτάνουν λίγο πάνω απ' τη μέση, φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κορμί με πιασιματάκια, ωραίες μπουτάρες, φορώντας ένα λεοπαρδαλέ κοντό φουστανάκι. Στάθηκε στην άκρη του διαδρόμου και παίρνοντας μία άνετη πόζα μας χαιρέτησε «Γειά σας!» ενώ παράλληλα, ως είθισται, ενδιαφέρθηκε να μάθει τί κάνουμε.
«Ελάτε να περάσετε τέλεια! Δυναμίτης! Δεν θα χάσετε!» συνέχισε η υπηρεσία στην προσπάθειά της να μας πείσει να πραγματοποιήσουμε τη συνεύρεση, ο συναγωνιστής άρχισε να λακίζει, εγώ πάλι αμφιταλαντευόμουν, οπότε με πλησίασε και δείχνοντάς μου τα ενδότερα είπε «Ελα, είναι πολύ καλή!»
Τελικά πλήρωσα το 20άρι, αλλά πριν σηκωθώ ζήτησα να δω τα...«χαρτιά».
Εκείνο που είδα ήταν ένα θεωρημένο βιβλιάριο υγείας. Την επόμενη στιγμή βρισκόμουν στο καθαρό (πλην ενός γεμάτου κάδου απορριμμάτων) και φωτεινό δωμάτιο. Η επίτοιχη LCD πρόβαλε πορνό, ενώ απ' το μισοανεβασμένο παντζούρι έμπαινε η κάψα του μεσημεριού. Ο κλιματισμός δούλευε κανονικά.
Η κοπέλα ήρθε μετά από δυο-τρία λεπτά φορώντας ένα σουτιέν που άφηνε εκτεθειμένα τα βυζιά και ένα μικροσκοπικό λεοπαρδαλέ ύφασμα γύρω απ' τη μέση. Ξάπλωσε νωχελικά στο κρεβάτι, χωρίς να βγάλει τα γυναικεία παπούτσια της και άπλωσε το χέρι καλώντας με κοντά της. Το φυσικό της στήθος είχε την τιμητική του στις "περιποιήσεις" μου˙ πλούσιο, αφράτο, ελαφρώς κρεμασμένο, αλλά και το κορμί με την κωλάρα και τις μπουτάρες της δέχτηκαν ερωτικές θωπείες σε όλη τους την έκταση. "Επεσαν" και κάτι γλειψιματάκια από εκείνη προς εμένα, αλλά όχι σπουδαία πράγματα.
Με την ανόρθωση του πέους με ρώτησε εάν θα ήθελα το στοματικό με ή χωρίς προφυλακτικό. Απάντησα με, και στη συνέχεια δέχτηκα μία "πίπα" υγρή, βαθιά, αυξομειούμενης έντασης, με λίγο χέρι, που συμπεριλάμβανε και καραμπαλίκινγκ!
Ακολούθησε πισωκολλητό˙ μ' εμένα όρθιο στο πάτωμα και εκείνη στα τέσσερα στο κρεβάτι, έχοντας "σπάσει" όμορφα τη μέση της διευκολύνοντάς με, το οποίο συνεχίστηκε γονατιστά˙ με πολλά κωλοσκάμπιλα, γρήγορες διεισδύσεις, αρκετό ιδρώτα και υπόκοφα βογγητά, για να ολοκληρωθεί η συνεύρεση μ' εμένα στα γόνατα και εκείνη ανάσκελα να της έχω ανασηκώσει τη λεκάνη και κρατώντας την γερά απ' τους γοφούς να εκσπερματώνω με ηδονικούς σπασμούς.
Στο δωμάτιο κάθισε πάνω από 15 λεπτά.
Κάνοντας το ρεζουμέ, δεν μπορώ να πω, πέρασα πολύ καλά με την Μπάρμπα(ο)ρα. Είχε καύλα, πάθος, όρεξη, ένταση, συγχρονισμό κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων, ενώ δεν διέκρινα ίχνος βιασύνης μέχρι το τέλος. Στα συν και το γεγονός ότι είναι δηλωμένη και εξετάζεται από γιατρούς, διότι με αυτά που είχα διαβάσει σε προηγούμενες κριτικές δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω εάν δεν έβλεπα πρώτα το βιβλιάριο υγείας της.
Βέβαια είχε ένα θεματάκι με τη γνώση της ελληνικής γλώσσας σε προφορικό επίπεδο, δεν ξέρω, εγώ την καταλάβαινα δύσκολα, επίσης η ανάσα της μύριζε (πάντως όχι έντονα) αλκοόλ.
Τέλος, το δωμάτιο ήταν απ' τα καλύτερα που έχω μπει σε μπουρδέλο, ενώ η υπηρεσία απ' τις διακριτικότερες, μιας και δεν ενόχλησε για 15+ λεπτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού