Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Βίκυ η Ουκρανή είναι κοπέλα που μένει καιρό στην πόλη έχει θητεύσει σε διάφορα καταστήματα, αλλά παρόλο που ήταν μέσα στις επιλογές μου εντούτοις ουδέποτε έτυχε να την επισκεφτώ. Γυναικάρα με τα όλα της, πανέμορφη με σφριγηλό κορμί, βυζάρες και απίστευτο πίσω σύστημα, βγαλμένη λες από κόμικ, χαμογελαστή με υποδέχθηκε στο σαλόνι, και αν και την έχω δει πολλές φορές ουδέποτε μου στραβοκοίταξε που δεν περνούσα μέσα, σήμερα όμως το έκανα πληρώνοντας το αντίτιμο των 30 ευρώ για απλό πρόγραμμα.

Χαμόγελα, κουβεντούλα και χαδάκια στα όρθια, ήταν τα πρώτα προκαταρκτικά, είχαμε και συνέχεια ξαπλώνοντας στο κρεβάτι και κάπως έτσι μου δημιουργήθηκε πλήρης στύση. Το πέρασμα του προφυλακτικού έγινε με τρόπο μοναδικό, με το στόμα, ούτε που κατάλαβα πως το πέρασε, με την ιδιαίτερη τεχνική της, η πίπα της ήταν απίστευτη με deep throat, ενώ ταυτόχρονα χάιδευα την μεταξένια επιδερμίδα της, σε όλο της το κορμί.

Συνέχεια σε ιεραποστολικό, με κραυγούλες ηδονής από τη μεριά της, σήκωσε τα πόδια της και τον πήρε όλο βαθιά, με απίστευτη συμμετοχή, και κατόπιν γύρισμα στα 4, στήνοντας το κορμί της με τρόπο ώστε να τον παίρνει όλον βαθιά, και πιάνοντας την από τα ζουμερά χερούλια του έρωτα, της τα έδωσα όλα με πάθος, μέσα σε κραυγές ανείπωτης ηδονής.

Φοβερή εμπειρία, η κοπέλα το έχει, είναι έμπειρη και το βγάζει στο κρεβάτι, ξέρει τι ζητάει ένας άντρας από αυτή και του το δίνει απλόχερα, πέρασα πολύ καλά, ίσως και να περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να είμαι και εγώ σε φόρμα, και όλα συντέλεσαν στο να περάσω ένα εκπληκτικό τέταρτο. Αργά η γρήγορα η εμπειρία θα επαναληφθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού