Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από δύο καταθέσεις στην περιοχή του Μεταξουργείου είπα ότι είναι ώρα για την αποχώρηση αλλά κάτι μέσα μου με έτρωγε να δοκιμάσω την Τάνια που είχα δει πριν αλλά δεν πέρασα γιατί περίμεναν πολλοί στην σειρά. Την Τάνια την είχα ξαναπάρει πριν από 2 μήνες και το τιμάει με το παραπάνω το 10ρικο!
Γύρισα πίσω στον οίκο και πέρασα στο δωμάτιο περιμένοντας να τελειώσει δύο πελάτες πριν από εμένα.Επίσης δούλευε και μία καινούρια κοπέλα ονόματι Ινέσα, πιτσιρίκα με παραπανίσια κιλά και τεράστια βυζιά, αλλά μου φάνηκε πρωτάρα και προτίμησα την Τάνια που ήταν δοκιμασμένη.
Η Τάνια είναι Ρωσίδα μιλφ κοντά στα 40 αλλά με εμφάνιση μπέμπας. Πάνω στα 10ποντα τακούνια δείχνει ψιλή αλλά μόλις κατέβει από τα τακούνια είναι ένα σωστό κοντοπούτανο! Φορούσε ένα πολύ καυλωτικό μαύρο σύνολο και μαύρο διχτυωτό καλσόν! Έχει μαύρα μακριά μαλλιά, πρόστυχο πρόσωπο, μικρό βυζάκι και πεταχτώ καυλιάρικο κώλο!
Μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να φοράει το στρινγκ και εγώ ήμουν ήδη καυλωμένος! Τούρλωσε μπροστά μου το κώλο της δείχνοντας τις τρύπες της, με πλησίασε και άρχισε να τρίβεται στο καυλωμένο πούτσο μου!Τριβόταν με τέτοιο τρόπο πάνω στον πούτσο μου, λες και ήθελε να τον βάλει μέσα της χωρίς προφυλακτικό! Εγώ παρόλο την καύλα τραβιόμουν προς τα πίσω για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα και παράλληλα έτριβα στα όρθια το υγρό μουνάκι της! Αυτή είδε ότι με φόβισε αυτή η στενή επαφή χωρίς προφύλαξη και με καθησύχασε λέγοντας μου ''μην φοβάσαι δεν θα το βάλω μέσα''!Έπειτα γύρισε μπροστά και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και μετά έπεσε στα γόνατα να περιποιηθεί τον πούτσο μου. Πρώτα μου έγλειψε τα μπαλάκια πολύ μαστορικά και παράλληλα περνούσε όλο τον κορμό με την γλώσσα της χωρίς να βάλει προφυλακτικό ακόμα. Έπειτα έβαλε το πουτσοκέφαλο στο στόμα της και είχα την αίσθηση σαν να τον έπαιρνε ακάποτα, αλλά τελικά είδα ότι πέρασε πολύ μαστορικά το προφυλακτικό με το στόμα στο πούτσο μου που δεν το κατάλαβα αρχικά!Μιλάμε στην πίπα δεν παίζεται η πουτάνα! Μου θύμισε πολύ την τεχνική της Μαρίνας(γκέϊσα) που έκανε και γλυφοκόλι!Ενώ εγώ πήγα να ξαπλώσω στο κρεβάτι, αυτή δεν ξεκόλλησε από τον πούτσο μου και ανεβοκατέβαινε με γρήγορο ρυθμό όλο το μήκος του πούτσο! Της είπα να σταματήσει γιατί θα είχαμε πρόωρη εκσπερμάτωση. Πρώτη στάση ανέβηκε από πάνω μου και κοπανιόταν σαν τρελή στον πούτσο μου, ενώ ανταλλάσσαμε γλωσσόφιλα σε όλη την διάρκεια! Σε μια φάση ακούω τον γνωστό ''τσακ'' που ακούγεται όταν σπάει το προφυλακτικό και σταματάω να ελέγξω και βλέπω ότι ξεδίπλωσε όλο το προφυλακτικό χωρίς να σπάσει ευτυχώς, ενώ αυτή συνεχίζει να χοροπηδάει σαν να μην την ένοιαζε καθόλου και μου λέει ''μην φοβάσαι δεν κάνω μαλακίες''! Την βάζω μετά στα όρθια για πισωκολλητό και μαζεύω το προφυλακτικό που είχε ξεδιπλώσει! Το στήσιμο της ήταν για όσκαρ και άρχισα ένα δυνατό κοπάνημα έχοντας τον νου μου να μην φύγει η καπότα από την ένταση! Επόμενη στάση εγώ από πάνω και να ανταλλάσσουμε γλωσσόφιλα με πολύ βάθος και ένταση!Μετά πλαγιαστό χωρίς να μείνουμε πολύ και έπειτα την γυρνάω μπρούμυτα στο κρεβάτι με κλειστά τα πόδια να εγώ να την γαμάω από πάνω της! Ενώ την γαμούσα ένιωσα σαν να έχει φύγει το προφυλακτικό σαν να γαμάγα χωρίς!Εκεί με έζωσαν τα φίδια και ελέγχο να δω αν έχει φύγει η καπότα ενώ αυτή στην μουνάρα της σαν να μην συμβαίνει τίποτα!Ευτυχώς είχε βγει μέχρι την μέση περίπου και αν συνέχιζα άλλο λίγο θα είχε φύγει εντελώς και θα με κλαίγανε οι ρέγγες μετά!Το συμμάζεψα και πάλι και συνέχισα να την γαμάω και για να μην χύσω πήγα να αλλάξω στάση αλλά δεν κρατήθηκα και έχυσα στην καπότα τελικά! Αυτή έδειξε να ξενερώνει που έχυσα ενώ ήθελε και άλλο!Τέλος μου έβγαλε αυτή το προφυλακτικό και αμέσως έβαλε στον πούτσο μου 2 μωρομάντηλα να τον σκουπίσω. Εγώ σκούπισα καλά τον πούτσο μου και έπλενα την περιοχή με νερό.
Η γκόμενα κάνει τρελό γαμήσι μέσα αλλά δεν βλέπω να αγχώθηκε αν βγήκε το προφυλακτικό ή όχι! Αν της έλεγα να την γαμήσω χωρίς, πιστεύω να συμφωνούσε κιόλας γιατί αυτή την εντύπωση μου έδωσε!Για αυτόν τον λόγο δεν νομίζω να την ξαναπάρω γιατί έκανα ένα αγχωτικό γαμήσι και επικίνδυνο! Κατά τα άλλα είναι σούπερ στο κρεβάτι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Υπηρεσίες
E
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2013
Γλώσσα φιλος πηρα και εγωτην τανια ετσι κανει αλλα οχι ακαποτο!ειναι προσεκτικη και καυλομουνα προσεχως θα την πάρω καλο μιλφ!ΈρωταςΈρωτας
K
Keravnoszz
12 Ιουνίου, 2013
Τα γλωσσοφιλα πάντως δε τα φοβηθηκες καθόλου. Εκεί να δεις τι κολλας αν έχει θέμα η πουτανα.....
12 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

για πες μας τι μπορεις να κολλησεις αν εχει θεμα η πουτανα...
J
J_K
12 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν τα φοβάμαι τα γλωσσόφιλα γιατί πίνω νερό με όζον!!!Κουλ
E
Erotiaris26
18 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τι κολλας?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5