Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 121 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μπαίνοντας σήμερα σε αυτόν τον οίκο για να δω την Εβελίνα που είναι καινούρια άφιξη δεν μπόρεσα να κρύψω τον θαυμασμό μου όταν την είδα αλλά συγχρόνως και την απορία μου για το τι γυρεύει ένα τόσο όμορφο νεαρό κορίτσι σε ένα κατεξοχήν μιλφάδικο που προσφέρει πιο εξεζητημένες υπηρεσίες πέραν του κανονικού προγράμματος για πιο απαιτητικούς πελάτες.Στεκόταν ακίνητη μπροστά μου μέ ένα όμορφο σετ απο παρδαλά εσώρουχα και με κοιτούσε με τους όμορφους πράσινους οφθαλμούς της, με ένα όμορφο χαμόγελο γεμάτο υπονοούμενα,λικνιζόμενη αισθησιακά και παίζοντας με το κυλοτάκι της.
Η Εβελίνα σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη, είναι ξανθιά με μαλλιά που φτάνουν λίγο πιο κάτω απο τους ώμους της, πράσινα μάτια,κανονικών κιλών με όμορφο πρόσωπο και σώμα που σίγουρα κάνει και τραβεστί εγχειρισμένο να αλλάξει πάλι φύλο, ευνούχο να του σηκωθεί η μαλαπέρδα,κωφάλαλο να ομιλήσει,και τυφλό να του πεταχτούν τα μάτια έξω κοινώς να αναβλέψει.
Την κοιτούσα αρκετά σκεπτικός και αμφιταλαντευόμενος για το τι μπορεί πέραν απο την ομορφιά της να μου προσφέρει στο δωμάτιο.Δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω ένα μεγάλο τατού που κάλυπτε το κάτο μέρος του δεξιού της βραχίονα.Ρώτησα την ευγενική υπηρεσία με τα κοντά μαύρα μαλλιά και τα γυαλιά οράσεως αν η κοπέλα προσφέρει ελεύθερο στοματικό και την τελευταία στιγμή λίγο πριν να αποχωρήσω έβγαλα ένα εικοσάρικο και την πλήρωσα.
Ο ξανθός άγγελος δεν άργησε να εισέλθει στο δωμάτιο καθώς δεν είχε άλλο πελάτη. Ελληνικά όπως πολύ σωστά έχει αναφερθεί δεν γνωρίζει πάρα ταύτα μιλάει Αγγλικά αλλά όχι σε πολύ καλό επίπεδο.Της έκανα κάποια κοπλιμέντα για την ομορφιά της, τα όμορφα ματιά της,το τατού της για να σπάσει ο πάγος ενώ αυτή τα αποδεχόταν με χαμόγελο.Όπως είμασταν γονατιστοί ενώθηκαν τα χείλη μας και όταν επιχείρησα να προχωρήσω σε πιο αισθησιακά φιλιά,αυτή πολύ ευγενικά χαμογελώντας αρνήθηκε και έτσι μείναμε στα επιχείλια. Στην ίδια στάση που είμασταν έβαλά το χέρι μου μέσα απο το κυλοτάκι της και της χάιδεψα το μουνάκι της. Με το ίδιο ευγενικό ύφος και χαμόγελο μου είπε να μην βάζω δάχτυλα μέσα αλλά επέτρεπε χάδια. Ο τρόπος με τον οποίο ήξερε η κοπέλα αυτή να χειρίζεται δύσκολές καταστάσεις,ευγενικά με χαμόγελο χωρίς να προσβάλλει τον πελάτη της με οδήγησε να καταλάβω οτι σίγουρα έχει εξασκήσει το ίδιο επάγγελμα και σε άλλη χώρα.Θα συμφωνήσώ λοιπών και εγώ με τα γραφόμενα των έμπειρων συναγωνιστών για την εμπειρία της Εβελίνας.Τα στήθη της είναι μικρά, ωραίας υφής, με μεγάλες θηλές οι οποίες ήταν πρησμένες απο την καύλα.
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να μην πιπιλίσω τις ευαίσθητες θηλές της. Χαιδεύοντας το κορμί της το δερματάκι της ήταν τόσο απάλο και ευαίσθητο και η αίσθηση της αφής τόσο βελούδινη που δεν μπόρεσα να μην την συγκρίνω τη κοπέλα με κάτι ακριβό και εύθραυστο. Την χάιδευα αργά και αισθησιακά σαν να ήταν μία πορσελάνινη κούκλα προσέχοντας να μην την σπάσω!
Ξάπλωσα και αφού με ρώτησε αν επιθυμώ προφυλακτικό στα Αγγλικά πέρασε σε ελεύθερο στοματικό το οποίο ήταν αργό, αισθησιακό, ικανοποιητικά σφιχτό και βαθύ.
Σε προτροπή μου να περάσει και τα αρχίδια ένα γύρο με την γλώσσα της ακούμπησε τα χέρια της πάνω τους και τα έγλυψε αρκετά επιλεκτικά και υποτυπώδη.
Την είπα να περάσει σε τσιμπούκι ξανά το οποίο το εκτελούσε με μεγαλύτερη προθυμία. Θα ήταν ανίερο το να αφήσω αυτό το όμορφο ξυρισμένο μουνάκι της χωρίς να το γευτώ και έτσι της είπα να περάσουμε σε 69. Στο 69 μείναμε αρκετή ώρα και το μουνάκι της είχε όμορφα ροζ χείλη. Το κωλοτρυπιδάκι της ήταν αρκετά στενό και αδούλευτο και λίγο που πήγα να το χαίδεψω με το δάχτυλο με απέτρεψε ευγενικά. Της το έγλειψα όμως και αυτό χωρίς καμία αντίρρηση.
Πέρασε προφυλακτικο τεντώνοντας το με τα χέρια της σαν να ήταν σακούλα. Σε προτροπή μου να ανέβει επάνω μου η κοπέλα ηθελημένα έκανε οτι δεν καταλάβαινε και έλεγε να περάσουμε σε πισοκωλητό. Βέβαια εγώ της έδειξα τι εννοώ. Με τον τρόπο τον οποίο με κοίταζε ήξερα οτι αν επέμενα θα αποδεχόταν την στάση αυτή αλλά δεν ήθελα να την δυυσκολέψω και περιορίστηκα να της πω οτι μάλλον είναι κουρασμένη και περάσαμε σε πισοκωλητό. Η κοπέλα έλαμψε χαμογελώντας και μου είπε οτι όντως είναι κουρασμένη. Αφού έβαλε στο γατάκι της μία ικανοποιητική ποσότητα τζελ στήθηκε στα τέσσερα και διαπέρασα το σχετικά στενό μουνάκι της. Παρόλο το τζελ που είχε βάλει το εργαλείο μου ήταν τέρμα τεντωμένο και είχα μία σχετικά ευχάριστη αίσθηση. Άν δεν έβαζε τζελ πιστεύω θα είχα την τέλεια αίσθηση.Μπαινόβγαινά σε απαλούς αισθησιακούς ρυθμούς μέσα της και σταδιακά δυνάμωνα φθάνοντας σε μετρίας εντάσεως κάρφωμα μιας και δυνατότερα δεν θα άντεχε.Αυτή είχε στρέψει το κεφάλι της και απολάμβανε την πράξη μας στον διπλανό επιτοίχιο καθρέπτη.
Επόμενη στάση ήταν το ιεραποστολικό όπου την περισσότερη ώρα την πήρα με τα κορμιά μας ενωμένα,ανταλάσσοντας σταδιακά και επιχείλια φιλάκια. Όση ώρα την γαμούσα και ενώ την είχα στην αγκαλιά μου άκουγα τα απαλά αισθησιακά της βογγητά.Στην γονατιστή στάση δεν ήθελε να της τρίβω το μουνάκι έτσι επανήλθα στην κλασσική ιεραποστολική στάση όπου και τελικά ολοκλήρωσα έχοντας την σφιχτά στην αγκαλιά μου.
Στο τέλος καθαρίστηκε παρουσία πελάτη, δηλαδή μπροστά στα μάτια, πλένοντας το μουνάκι της με ζεστό νερό απο τον νεροχύτη,έπλυνε το στόμα της αλλά και τα βυζάκια της προσεκτικά, ντύθηκε αργά χωρίς να βιάζεται με φίλησε στο στόμα και αποχώρησε χαμογελώντας.Το σημείο αυτό το βρήκα αρκετά θετικό και απολύτως σωστό μιας και είναι καλό τόσο για την δική της ατομική υγιεινή αλλά και των πελατών της που δεν θα γεύονται τα σάλια και τα ψωλοχύματα του άλλου.
Σαν επίλογο μπορώ να πω οτι ήταν αρκετά ευγενική,χαμογελαστή, όμορφη, με υπηρεσίες σε επιθυμητά επίπεδα αλλά όχι τόσο ώστε να καλύπτουν τους πλέον απαιτητικούς. Πάρα ταύτα την προτείνω προς δοκιμή γιατί σε σύγκριση με την ομορφιά της προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο υπηρεσιών. Ελπίζω πάντως οτι συν το χρόνω θα βελτιωθεί περισσότερο αν και δεν την βλέπω να μένει και για πολύ καιρό σε οίκο ανοχής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού