Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
η επισκεψη πραγματοποιηθηκε χθες το απογευμα γυρω στις 6.η φωκαιας ηταν ερημη και φυλης.ετσι δεν εχασα την ευκαιρια να επισκεφθω την βοκτωρια μιας και το ειχα στοχο απ το σπιτι.μολις μπηκα στο οικο η μεσηλικη τσατσα μου ανακοινωσε τα προγραμματα που κανει η βικτωρια.δηλαδη τα παντα ελευθερο στοματικο πρωκτικο γλωσσοφιλα.οσο αφορα την εμφανιση της ειναι αρκετα ελκυστικη με παρα πολυ καλο σωμα ωραιο σωμα αλλα με μετρια προς χαλια φατσα.μολις εδωσα το εικοσαρικο στην τσατσα με οδηγησε στο μεσα δωματιο του οικηματος το οποιο ειχε τηλεοραση με τσοντα και ξυλινο πατωμα η καθαριοτητα του κυμαινοταν στον μεσο ορο της φυλης.μετα απο κανενα 5 λεπτο ηρθε και η βικτωρια στο δωματιο.κατευθειαν ορμηξε πανω μου και με αρχισε στα γλωσοοφιλα.η ατιμη πηγε να μου ξεριζωσει την γλωσσα.αφου η στυση μου ειχε φτασει στο φουλ αρχισε να μου παιρνει ενα σπεσιαλ τσιμπουκι με γλυψειμο στα μπαλακια του κορμου μου και με ρουφηγμα του μπουτσο μου μεχρι το λαρυγκι της.ενιωθα οτι μου επαιρνε πιπα μια πορνοσταρ.ολα αυτα βεβαια χωρις σκουφο αλλα πριν το παρει στο στομα της δεν μου το σκουπισε με ενα υγρο μανταλακι οπως κανουν οι περισσοτερες που κανουν ακα πιπα.μετα προχωρησαμε σε ιεραποστολικο.σε αυτη τη σταση ηταν αρκετα καλη με αληθοφανεις κραυγουλες ενω παραλληλα την περισοτερη ωρα γλωσσοφιλιομασταν.η επομενη σταση που ακολουθησε ηταν πισοκολητο και να την γαμαω απ τον κωλο ο οποιος ειχε πολυ αίσθηση.το τελος με βρηκε να γλωσσοφιλιομαστε με την βικτωρια και εμενα να την παιζω για να τελειώσω.αφου τελειωσα η βικτωρια μου ειπε οτι ειμαι μεγαλος καυλιαρης.την ρωτησα γιατι και μου ειπε οτι φιλαω υπεροχα και η γκομενα μου δεν θα ξεκολαει απο επανωΝτροπήΝτροπή.μετεπειτα επλυνε στο στομα της με νερο αλλα δεν εβαλε κανενα στοματικο διαλυμα.αυτο ειναι επικυνδινο για την υγεια της αλλα και για τους πελατες της.
Υ.Γ η συμμεριφορα της μεσηλικης ξανθιας τσατσας μου την εδωσε επειδη στο 10 λεπτο φωναζε στην βικτωρια να βγει απ το δωματιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2013
Εμπεριστατωμένη ή κριτική σου King Μεγάλο χαμόγελο ! " πεντακάθαρη " ή κυρία κατά πώς φαίνεται άσε που φιλωντας την στο...καθαρό της στόμα Money Mouth Γλώσσα φιλάς καί τους πούτσους τών προηγούμενων Κεφάλι σε τοίχο! !!!
03 Ιουνίου, 2013
Σαν να φιλας δημοσια τουαλετα! Ειλικρινα ευχομαι να μην κολλησες τιποτα οπως ολοι οι αλλοι που αναφερουν οτι εβγαλαν διαφορα σπυρακια μετα απο τη συνευρεση μαζι της! Προσεχουμε για να εχουμε και για να συνεχισουμε να γαμαμε!!
03 Ιουνίου, 2013
ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
βικτωρια γαμιεσαι σαν τρελή αλλα προσεξε λιγο την ιγιεινη σοθ...
γλωσοφιλα - ακαποτα -χισιμο μαπασ - πισω τριπα -γλιψιμο μπαλακια - ξεπλιμα χισιων μονο με νερο κλπ κλπ
μαλλον μαστορα εσι πρεπει να προσεχεισ ποθ τον βαζεισ τελικα!!!
παντα με καποτα το ακαποτο τσιμοθκι και αμα θεσ γλοσοφιλα παρε ενα γλιφιτζοθρι και ροθφα καλιτερα !Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3