Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το μόνιμο πρόβλημα στα τέλη κάθε μήνα : Οι ορέξεις μου πολλές, τα λεφτά μου λίγα…..
Η λύση στο πρόβλημα : Μπουρδελάκι στην Φυλής, μετά από καιρό. Τσάρκα με τον τσάρο και επιλογή της Τζούλια σε φουλ πρόγραμμα, στα 20 ευρώ.

Η Τζούλια : Νεαρή, ξανθούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, κοντούλα σχετικά, φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτο καμπυλωτό κωλαράκι. Το καυλάντισμα της στο σαλόνι αρκετά ερεθιστικό και προκλητικό, δεν ήταν δύσκολο να περάσω στο δωμάτιο, μιας και οι πληροφορίες που την «συνόδευαν» από τους φίλους –ειδήμονες του κλάδου- αρκετά θετικές μετά από σχετικές συζητήσεις.

Και όντως οι πληροφορίες ήταν ακριβείς. Γελαστή και ευδιάθετη ήρθε στο δωμάτιο, έβγαλε τα εσώρουχα της, ξάπλωσε δίπλα μου και αστειευτήκαμε για λίγο. Φιλάκια στο λαιμό και τα αυτιά μου, πιπίλισμα στις θηλές μου με καλή τεχνική τα προκαταρκτικά της. Δεκτική στα δικά μου γλειψίματα και πεταχτά φιλάκια στα αυτιά και τον λαιμό της, πιπίλισμα του στήθους της, και θετική στα χάδια μου στην ευαίσθητη περιοχή της, που με την ευκαιρία να τονίσω ότι έχει piercing στα «κάτω χείλη».

Το στοματικό της καλό χωρίς να είναι κάτι το super, με κάποια χρήση χεριού, παιχνίδια με την γλώσσα κατά μήκος του κορμού, χτυπήματα του «μικρού Cheyenne» στο πρόσωπο και το στόμα της. Καμία επαφή με την γύρω περιοχή και τα @@κια

Με πρωτοβουλία της ξεκινήσαμε το sex με cow girl με εναλλάξ γλυψιματάκια, και κάποιους αναστεναγμούς. Διακοπή και συνέχεια με πρωκτικό στα τέσσερα, μετά από αίτημα μου, κάτι που δέχτηκε αμέσως χωρίς να δυσανασχετήσει ή να προσπαθήσει να με μεταπείσει. Η διείσδυση σχετικά δύσκολη στην αρχή, αλλά στην συνέχεια τα «πράγματα έστρωσαν» και έτσι ήρθε το τέλος μετά από κάποια λεπτά. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ότι δεν χρησιμοποίησε κάποια κρέμα, ή άλλο λιπαντικό, παρόλο που είχε φέρει μαζί της κάτι στο οποίο είναι αντίθετη λέγω υγειηνής, όπως χαρακτηριστικά μου είπε, στις λίγες κουβέντες που είχαμε μετά σε ένα υποτυπώδες social time.

Συμπερασματικά ήταν μια κατάθεση πέρα από τις συνηθισμένες μου, από την οποία δεν είχα πολλές απαιτήσεις, που όμως με άφησε ικανοποιημένο. Η Tζούλια αποδείχτηκε μια καλή επαγγελματίας που τίμησε τα χρήματα που πήρε και ήταν η ιδανική λύση στο «πρόβλημα μου»

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζούλια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2013
ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ........ Έρωτας
19 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γλωσσόφιλα όχι;Χμμμ; Δίνει πάντως αδιακρίτως...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2