Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ομολογουμένως, σπάνια πετυχαίνω Ελληνίδες στην περιοχή Φυλής και περιχώρων. Είχα και αρκετό καιρό να πάω προς τα εκεί. Κρίση βλέπετε, βολευόμαστε με τα μπάζα του Μεταξιού! Γαμώ την καταδίκη μου!
Αθηνά λοιπόν το όνομα, ξανθιά με μαλλί ίσιο λίγο κάτω από τους ώμους, ωραία μάτια πράσινα, Πειραιώτισσα, ύψος κανονικό, ωραίο σώμα, κωλάρα, βυζάρες 3άρες+, συμπαθητική φάτσα, περί των 25-26 ετών. Πρόγραμμα: ελεύθερο στοματικό, χύσιμο στα βυζιά, normal sex, 69. Τα έκανα ΟΛΑ! Παρουσιάστηκε μόνη της, κόλλησε πάνω μου, μου το έπαιζε καβλωμένη και τέτοια... έπιασε το κόλπο γιατί της είπα "ΟΚ, πάμε!". Μου την έσπασε βέβαια λίγο ο γαμιόλης ο τσάτσος. Ήταν αυτή η κοντοπίθαρη πούστρα, ο κωλόγερος! Αφού δεν είχα ψιλά, έσκασα 50άρικο και μου έφερε τα ρέστα. Καθώς άνοιξε την πόρτα εγώ μπήκα από πίσω και άπλωσα χέρι να μου τα δώσει γιατί ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα ήθελε να με πάρει μάτι! Όμως η καριόλα, μπήκε μέσα στο δωμάτιο, ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να μου τα αφήσει στο τραπεζάκι (παρόλο που του είχα απλώσει το κουλό μου στην μούρη σαν φτυάρι). Ο πουστόγερος! Τέλος πάντων, έριξε τις ματιές του στην πούτσα μου κι έφυγε με χαμόγελο! Ο τρομπονόπουστας! Πάμε παρακάτω.
Μπαίνει μετά από λίγο το μωρό, εγώ ήμουν όρθιος και χάζευα την τσόντα στην LCD τηλεόραση. Είχε αρχίσει να μου σηκώνεται όταν ήρθε. Με πήρε αγκαλιά με το ένα χέρι και το άλλο κατευθείαν στον πούτσο μου και τον έπαιζε δίνοντάς μου φιλάκια. Τούμπανο μου έγινε. Αρχίζει το φλάουτο ακάποτα. Δεν θα έχω να θυμάμαι πολλά από την πίπα της, ωστόσο δεν ήταν κι άσχημη. Κάποια φτυσίματα, γλύψιμο στις μπάλες και γύρω περιοχής, περιποίηση κορμού με το γλωσσάρι της, όχι deepthroat, όχι δυνατό ρούφηγμα. Μετά από προτροπή μου βελτιώθηκε κάπως. Έβγαζε βογγητά κάβλας στην πίπα και κοίταζε συχνά μες στα μάτια καθώς μου τον πιπίλιζε. Καβλωτικό αυτό.
Πέρασμα λάστιχου και την γυρίζω στα 4. Στήνεται πολύ καλά και βλέπω ένα κωλοτρυπιδάκι διαμάντι! Σιγά μην έχανα την ευκαρία... Πεντακάθαρο, ούτε ίχνος τρίχας, δεν ήταν και δουλεμένο, δεν το έδινε εξάλλου. Το έδινε όμως για το γλωσσίδι! Της το έγλυψα καλά-καλά, της ανταπέδωσα το φτύσιμο όπως έκανε κι εκείνη στον πούτσο μου, της έκανα ελαφριά κωλοβυθομέτρηση με την γλώσσα (δεν έμπαινε πολύ ούτως ή άλλως), αυτή μου έλεγε "μου γαμάς την κωλάρα μου με την γλώσσα σου, με τρελαίνει αυτό", κτλ, κτλ) και γενικά το φχαριστήθηκα. Κώλο όμως δεν έδινε με τίποτα!
Αφού χόρτασα λοιπόν, την παίρνω έτσι Κατσικογάμης στα 4 (από το μουνάκι εννοείται), αυτή συμμετέχει πολύ καλά, βογγούσε, έλεγε προστυχόλογα και γενικά απίθανη! Σου κάνει νάζια, γίνεται πρόστυχια, σου τονίζει τον ανδρισμό σου, γενικά το 'χει η γκόμενα.
Ήμουν πολύ καβλωμένος κι ήξερα ότι δεν θα άντεχα πολύ οπότε βγαίνω από μέσα της, βγάζω την καπότα, ξαπλώνω και της λέω να έρθει 69. Δεύτερος γύρος με την κωλοτρυπίδα της να την γλύφω την ίδια στιγμή που με πίπωνε. Μουνάκι μην γλείψετε, πήγα να δοκιμάσω λίγο αλλά μου ήρθε μια πίκρα. Πολύ ζελέ, αν και δεν φαινόταν στο γαμήσι. Η αίσθηση ήταν καλή. Απλά ήταν πικρό! Το κωλοτρυπιδάκι όμως... είναι μάγουλο!!!
Την ώρα που μου ερχόαν να χύσω την σταματάω και την ξαπλώνω αυτή ανάσκελα, πάω από πάνω της και τον βάζω μέσα στις βυζάρες της, τις κλείνει αυτή με τα χέρια της (καθώς και την δίοδο της εκτόξευσης σπέρματος προς την μούρη της!) και μου κάνει μια ισπανική μαλακία γαμάτη! Μετά από λίγο άρχισα να γαμάω εγώ τις βυζάρες της κι εκείνη να τα κρατάει σφιχτά. Με συνεχείς προτροπές της, κατέθεσα εκεί ανάμεσα στους βύζους της! Με κραυγές καύλας από μέρους μου και προστυχόλογων από μέρους της!
Στο τέλος πιάσαμε κουβεντούλα, εξού κι έμαθα ότι είναι από Πειραιά, είπαμε λίγα για την κρίση και μετά μου έλεγε ότι έχει απελευθερωθεί πολύ με αυτό το επάγγελμα, περνάει καλά και της αρέσει...! Τι να πω... Κάποιες είναι φαίνεται γενημένες για να πηδιούνται! Ε, αφού γουστάρουν και περνάει καλά κι ο πελάτης, ας βγάζουν και λεφτά! Εγώ πάντως νόμιζα ότι απλά ήταν επαγγελματίας και σου δίνει αυτό που θέλεις μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά. Μπορεί και να γούσταρε, ποιος ξέρει! Μόνο εκείνη!
Θα την ξανατιμήσω πάντως σε κάποια στιγμή. Πέρασα πάρα πολύ καλά. Πολύ καλό γαμήσι και συμπεριφορά γενικά, από ένα όμορφο και κεφάτο μουνάκι. Ε και μετά, πήγα για καφεδάκι στα Starbacks για να δέσει το γλυκό! Ωραία!

Σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Καλά βόλια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2013
Aν την επισκεφτηκες σημερα πεμπτη,τοτε θα πρεπει να εννοεις το ισογειο φωκαιας 27β
31 Μαΐου, 2013
Σωστός ο xilnik. Όχι μόνο σήμερα αλλά ΠΑΝΤΑ στο Φωκ27β στο υπερυψωμένο ισόγειο.
31 Μαΐου, 2013
απολαυστική ενημέρωση τύπε, με ποιότητα ουσία και χιούμορ αρχικά... +1
01 Ιουνίου, 2013
xilnik, ίσως έχεις δίκιο. ΑΝ είναι έτσι ας αλλάξουν το μπουρδέλο οι Mods.
cretan_nudist, τα ίδια με πιο πάνω!
john_fystikis, ε αυτό είναι το θέμα μωρέ. Να γράφουμε και καμιά μαλακία να γελάμε! By the way, έχω ρίξει κι εγώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γέλιο με κάτι κριτικές!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4