Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 121 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας διαβάσει τις κριτικές του έγκριτου συναγωνιστή professorx είχα ψάξει πρωινές ώρες να πετύχω την κυρία Μίλα από το μακρινό Καζάν.
Τελικά την πέτυχα στην 2η βάρδια την απογευματινή. Γύρω στα 35 με ωραίο σώμα. Μακρυά ανοικτά καστανά μαλλιά και μικρό αλλά ωραίο στήθος (περίπου 2άρι.

Ήμουν ο επόμενος πελάτης (έχει πέσει ανομβρία στα σπίτια...) και η Μίλα μπήκε στο δωμάτιο εντός 5λέπτου.

Άρχισε με χάδια και τρίψιμο του κορμιού της πάνω στο δικό μου. Στη συνέχεια πέρασε σε πολύ καλή πίπα με γλειψίματα στα @@ και τον κορμό του πέους.
Επειδή με είχε φτιάξει αρκετά της ζήτησα μετά από 2-3 λεπτά να ξαπλώσει. Άρχισα να της πιπιλάω τα βυζιά και να κατεβαίνω προς το μουνί της γλείφοντας το σώμα της. Της άρεσε και ένοιωσα να θέλει να της γλείψω και το μουνί. Το έκανα μόνο πάνω στην κλειτορίδα της ενώ ταυτόχρονα είχα σαλιώσει τα δάχτυλα μου και της περιποιόμουν τα μουνόχειλα και το μουνί της γενικότερα. Τα δάχτυλα μου έπαιξαν και με την κωλοτρυπίδα της (δεν έφερε αντίρρηση).

Η Μίλα είχε πιει - όπως μου εκμυστηρεύτηκε - και κάποια ποτηράκια Κονιάκ (εδώ έμεινα μαλάκας... περιμένοντας να μου πει ότι είχε πιει ...βότκα) οπότε ήταν δεκτική σε περιποίηση και μάλιστα την απολάμβανε. Είχε όμως και έννοια την τσα2 γιατί μου είχε πει ότι περίπου 10 λεπτά της επιτρέπουν να παραμένει στα δωμάτια.

Αφού την ένοιωσα να χαλαρώνει της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να την παίρνω, στην αρχή σιγά και στην συνέχεια δυναμώνοντας τον ρυθμό μου.
Την ώρα που την πηδούσα, με κοίταζε με τα γαλανά και κάπως ψυχρά μάτια της. Κάποια στιγμή έγειρε το κεφάλι της και φως έπεσε πάνω τους. Οι κόρες τους μίκρυναν υπερβολικά και έγιναν καταγάλανα. Όχι αυτό του Αιγαίου ή της θάλασσας φυσικά, αλλά αυτό το απόκοσμο των φυλών της Δυτικής Σιβηρίας. Σε αυτό το σημείο νόμισα πως έπαιρνα την "Βασίλισσα του Χιονιού" (εξ'ού και ο τίτλος) λες και ήταν βγαλμένη από παιδική ταινία. Όχι δεν υπάρχει κάτι το παιδεραστικό σε αυτά που με καυλώνουν. Απλά μόνο σε κάποιες παιδικές ταινίες συναντάει κανείς Βασίλισσες του Χιονιού!! :-)

Η ολοκλήρωση δεν άργησε να έρθει ανάμεσα σε αναστεναγμούς της κυρίας και δυνατό σφυροκόπημα μου στην ιεραποστολική στάση.
Μιλήσαμε και 1-2 λεπτά περί της κρίσης και του "καιρού" (!!) και βγήκε από το δωμάτιο αφού μου έσκασε ένα ζεστό φιλί δίπλα από τα χείλια.
Χρόνος παραμονής 10-12 λεπτά περίπου.

Γενικά έμεινα ευχαριστημένος.
Πιστεύω ότι κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες 30-40 ημέρες θα την "τεστάρω" ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Μίλα
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού