Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη σαββατου μεσημερι στην "βασιλισσα".Ο χωρος σε προδιαθετει θετικα. Παλιο αρχοντικο ψηλοταβανο , θυμιζοντας την παλαια αθηνα.Τα δωματια φαρδια και με τα ακρως απαραιτητα μεσα. Στα ορια του αποδεκτου απο πλευρας ανεσεων. Μολις μπηκα στον προθαλαμο με προυπαντησε η ρωσιδα τσατσα λεγοντας μου σε απταιστα ελληνικα με ρωσικη προφορα οτι
"σημερα ειναι η σονια , πολυ καλη , θα περασεις υπεροχα, ειναι αστερι κλπ κλπ κλπ.. θα περασεις?"
"να την δω και θα σου πω" απαντησα.
Και τα 3 δωματια κλειστα. Αρα στο ενα αγωνιζοταν η σονια και στα αλλα 2 περιμεναν την εφημερη ηδονη καποιοι συναγωνιστες. Καποια στιγμη μετα απο 10 λεπτα αναμονης, βγηκε η σονια. Εντυπωσιακη γυναικα, κλασσικο ρωσικο στρογγυλο προσωπο, με υπεροχα ματια, ψηλη , καμπυλες ,ενα γυμνο στηθος που για την ηλικια της ερχοταν σε κοντρα με τον νομο της βαρυτητας, χυτα ποδια και με αερινο στυλ γεματο αυτοπεποιθηση ηρθε κοντα μου. Ο ορισμος της milf.Σαν να ειχε ξεπηδησει απο κομικ του manara.
"Κανω την καλυτερη πιπα της αθηνας" μου ειπε. "Δεν βιαζομαι και θα σε κανω πελατη μου. Μια φορα με σονια, παντα σονια"
"οκ" της απαντησα και εδωσα το μπλε εισιτηριο στην τσατσα.
Περιμενοντας να φρεσκαριστει το δωματιο-η τσατσα μπηκε με την σφουγγαριστρα και μετα ξαναμπηκε με ενα ηλεκτρικο σιδερο σιδερωματος στο χερι ζεστο, και περασε τα σεντονια- σκεφτομουν για ποιο λογο η σονια με την δεδομενη κινηση και πελατεια, εχει αναγκη απο φθηνο promotion τοσο απο την ιδια , οσο και απο την τσατσα. Τις σκεψεις μου τις διεκοψε η τσατσα λεγοντας μου οτι το δωματιο ειναι ετοιμο. Μετα απο 15 !! λεπτα αναμονη ηρθε η βασιλισσα. Γδυθηκε με αργες κινησεις (ενα βρακακι φοραγε και ενα λευκο σαν παρεο τυλιγμενο στην μεση της) και ξαπλωσε. Παιξιμο με τις βυζαρες στην γεννητησια περιοχη γλυψιμο στα αρχιδια αρκετα βαθυ και υγρο και προς τιμη της ερωτηση για ακα η οχι. Φυσικα της ειπα ΜΕ προφυλαξη και προχωρησε στο παρασυνθημα. Η τεχνικη της και η εμπειρια της στην πιπα δεν κρυβεται. Δεν χρησιμοποει σχεδον καθολου χερι και κανει αργες και βασανιστικες παλινδρομησεις σε ολο τον κορμο με σταση στην βαλανο, και εκει σε τυρανναει με την γλωσσα με απανωτα χτυπηματα. Ειναι υπουλο τσιμπουκι. Εαν εισαι ανυποψιαστος πηγες ακλαφτος. Καθόλη την διαρκεια της πιπας το σωμα της ειναι στην βαση των ποδιων σου για να μη φτανεις τιποτα και φυσικα να μην δακτυλοσκοπεις. Αφου ξεπερασα αυτον τον σκοπελο ανεβηκε απο πανω. Ξερει να κουνα καλα την λεκανη της, αλλα εχει ενα θεματακι με το στηθος της. Δυσανασχετει με το πιπιλισμα και δεν δεχεται σχεδον καθολου ζουλιγμα και σκληρο πιασιμο. Ειναι κατι σαν μουσειακο ειδος . Βλεπετε αλλα μην αγγιζετε. Επειτα ηρθε πισοκολλητα με ωραιο ανοιγμα και καλο στησιμο και το τελος ηρθε με τον ιεραποστολο που εκει αμα θες σου δινει ανετα φιλια.(Δεν το επεδιωξα ετσι και αλλιως)
Εν κατακλειδι, μια τιμια συνευρεση ,που αν και ηταν σχετικα αναλατη (μη ζουλας το βυζι και αμα λαχει σε τελειωνω στην πιπα μεχρι να πεις αχ) αξιζει με το παραπανω το κοστος και την αναμονη.
Και επειδη οπως προειπα , ειχα απορησει για το promotion που κανει, φευγοντας λυθηκαν οι αποριες μου δινοντας μου και το κινητο της για να ξερω που δουλευει.
"Καλεσε με εσυ και αμα δεν απαντω θα σου στειλω sms που δουλευω" μου ειπε.
Αυτο ειναι management..oχι παιζουμε..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
athal
Ανώτερος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
4.250
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2013
Τόσο η κριτική σου όσο και η κριτική του SAIKT είναι για να τις διαβάζουν όλοι οι σοβαροί αξιολογητές του σαιτ, που ξέρουν τι θέλουν από τον αγοραίο έρωτα. Δεν έχω την παραμικρή διαφωνία με τα γραφόμενα σου, οπότε η κριτική σου λαμβάνει την ψήφο μου.Χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1