Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 78 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σήμερα μετά από αποχή 2 ετών μπήκα ξανά στο στίβο της τρανσοαπολαυσης μεσημβρινή επίσκεψη στο γνωστό από παλιά ίδρυμα . Λόγο ώρας και μέρας δεν υπήρχε κόσμος (με περιμείνανε) ο τσατσος μου παρουσίασε την το δeσποινάκι οπως είπε , τρανσουλα.
Πέρασα και σε κάνα 5 λεπτό ήρθε . Ψηλή ξανθιά ψιλό πρόστυχο προσωπάκι μεγάλες βυζαρες αλλά σχεδόν ανύπαρκτες ρόγες .Με ρώτησε τι θέλω (έτσι αποφεύγονται παρανοήσεις) και αφού μου έβαλε προφυλακτικό ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα με παράλληλα χάδια σε όλο μου το σώμα. Μετά από δίκια μου προτροπή η πίπα της έγινε πιο βαθειά έδειχνε να το κατέχει και να το ευχαριστιέται. Σε προσπάθεια μου να τη χαϊδέψω αμέσως έβγαλε ότι με ενοχλούσε . Στη συνέχεια πήρε θέση στο πλάι μια θέση που δεν είναι και η πιο αγαπημένη μου αφού με πήρε μέσα της και λίγο έδειχνε να της πέφτει δύσκολο ίσως δεν είχε ανοίξει ακόμα καλά κάπου εκεί τη γύρισα ανάσκελα μια μικρή πτώση από μέρους μου αντιμετωπίστηκε αμέσως με χειρομασαζ . Το αποτέλεσμα ήταν σύντομα να γεμίσει το προφυλακτικό με τα περιττά υγρά .
Την καλημέρισα και έφυγα αφού τη ρώτησα πότε δουλεύει , μου είπε κάθε μέρα εκτός τρίτης και παρασκευής . Σίγουρα θα την ξανά επισκεφτώ .
Σε ερώτηση μου δήλωσε Βουλγάρα , για όσους ενδιαφέρει το όργανο της καλό και με καλή στύση
ΣΤΟ PARKING το 1 ειναι λογο μηχανης .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Υπηρεσίες
SPECIALOVER
Μέλος
Εγγραφή:
12 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
83
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού