Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 131 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στον οίκο εισήλθα γύρω στις 9 το πρωί. Προηγουμένος όταν είχα περάσει, ένας κουβάς με μία σφουγγαρίστρα τοποθετημένοι μπροστά στην ανοιχτή πόρτα έδειχναν ότι αν και ο έξωτερικός φανός ήταν αναμμένος, το μαγαζί δεν λειτουργούσε ακόμα. Το σαλόνι ήταν άδειο. Από μέσα άκουγα γυναίκες να μιλούν. Κάθισα.
«Μισό λεπτό!» Η παρουσία μου είχε γίνει αντιληπτή.
Ξαφνικά η εξώπορτα άνοιξε και μία γιγαντόσωμη milf, προφανώς η έτερη εταίρα τής βάρδιας, πέρασε βιαστικά από μπροστά μου κατευθυνόμενη προς τα ενδότερα.
Η μεσήλικη υπηρεσία δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της.
– Καλή σου μέρα!
– Καλημέρα!
– Τί κάνουμε πώς πάμε;
– Καλά.
– Καλά; Μπράβο σου, μπράβο!
Η εξώπορτα άνοιξε για δεύτερη φορά και ο ήλιος τη φώτισε στιγμιαία. Ηταν δύο συναγωνιστές.
«Καθίστε παιδιά! Καλή σας μέρα! Καθίστε! Εχουμε δύο υπέροχες κοπέλες, δύο πολύ καλές κοπέλες, μόνο δύο λεπτάκια να περιμένετε, τώρα θα έρθουν γιατί ακόμα...»
– Ποιές είναι; Τη διέκοψε ο ένας συναγωνιστής.
– Είναι Ελένη, είναι Σοφία. Εσύ μας γνωρίζεις παιδί μου λιγάκι, τώρα να θυμηθείς.
– Είναι αυτές με τα μεγάλα βυζιά; Θέλησε να επιβεβαιώσει ο (πιθανός) θαμώνας του οίκου.
– Ναι! Ωραία μεγάλη βυζιά Σοφία, ωραία μεγάλη βυζιά Ελένη! Χι, χι...Κρατάμε κορίτσια για τα βυζιά! Χωρίς βυζιά δεν κρατάμε εδώ...Χι, χι, χι.
Μία νεαρή στην όψη ξανθιά νταρντάνα παρουσιάστηκε. Το ίσιο μαλλί της έφτανε έως τους ώμους πλαισιώνοντας ένα γλυκό πρόσωπο με λεπτά χείλη. Μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί (μ' ένα ταττού ανάμεσα στις ωμοπλάτες), κωλάρα και μπουτάρες συμπλήρωναν την εικόνα.
– Η Σοφία; Ρώτησα.
– Είναι η Ελένη, με διόρθωσε η τσατσά, η Σοφία είναι ακόμα εκεί (μέσα). Θέλετε να περιμένετε Σοφία;
– Τί πρόγραμμα έχουν τα κορίτσια; Θέλησα να μάθω.
«Εδώ είμαι!» Φώναξε ξαφνικά η Σοφία με το κοκκινωπό καρέ μαλλί και το μέτριο πρόσωπο φορώντας ακόμα τα "πολιτικά" της, για ν' αποχωρήσει αμέσως μετά.
– Υπέροχη η Σοφία! Στα πρόγραμμα παιδί μου, εκτός από πρωκτικό, κάνουν όλα για 10 ευρώ! Αυτά είναι πρόγραμμα. Εσύ τί θέλεις;
Εντωμεταξύ, ο ένας συναγωνιστής έκανε έμμεσα γνωστή την επιθυμία του να περάσει ψάχνοντας τις τσέπες του καθώς κατευθυνόταν προς τα μέσα.
Εφυγα για να επιστρέψω μετά από δύο λεπτά. Διαθέσιμη είχε μείνει η Ελένη. Πλήρωσα, αφού πρώτα η υπηρεσία μ' ενημέρωσε ότι δεν κάνει ελεύθερο στοματικό, και πέρασα στο δωμάτιο που γειτνίαζε με το σαλόνι. Ενας ικανοποιητικός μικρός χώρος που όμως "ηχητικά" κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "σαλονοκρεβατοκάμαρα".
Η κοπέλα μπήκε ενώ είχα προλάβει να βγάλω μόνο το πουκάμισό μου.
«Δε γαμιέται; Δεν πλένομαι! Αλλωστε πριν λίγες ώρες έκανα μπάνιο» Σκέφτηκα.
Η Ελένη ήταν μία "μαζεμένη" 24χρονη Ρουμάνα που δεν μιλούσε πολύ αλλά φαινόταν ευγενική. Απαλλάχτηκε απ' το σουτιέν, το κιλοτάκι, τα γυναικεία παπούτσια της και γονάτισε στο κρεβάτι περιμένοντας να ολοκληρώσω το...στριπτίζ μου.
Γονατίζοντας με τη σειρά μου απέναντί της άρχισα να γλείφω τα φυσικά βυζιά της χαϊδεύοντας παράλληλα τη μουνάρα και την κωλάρα της. Εκείνη μου χάιδευε το κεφάλι και την πλάτη.
Ξαπλώνοντας ανάσκελα την προέτρεψα να με περιποιηθεί με τη γλώσσα και τα χείλη της. Το έκανε υπάκουα, ξεκινώντας επιφανειακά, σχετικά στεγνά, αλλά αισθησιακά γλειψίματα-φιλιά από χαμηλά στην κοιλιά, φτάνοντας ψηλά μέχρι τους λοβούς των αυτιών μου.
Το στρώμα και τα ελάσματα του κρεβατιού ανταποκρίνονταν μια χαρά!
Πριν το ξετύλιγμα της περικαυλίδας επιδόθηκε σ' ένα υποτυπώδες τρίψιμο του πέους μου ανάμεσα στους μαστούς της, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε ένα βαθύ, χωρίς πολύ σάλιο, αλλά αργό στοματικό σύντομης διάρκειας μιας και η στύση ήταν γεγονός.
Ρώτησε εάν ήθελα να με καβαλήσει και παίρνοντας καταφατική απάντηση ανέβηκε από πάνω. Ακολούθησαν αρκετές παλινδρομήσεις, αλλά και δικά της "στριφογυριστά", για να περάσω στο πισωκολλητό γονατιστό, όπου ακούγοντας την υπηρεσία να ενημερώνει τους επίδοξους πελάτες ότι και τα δύο κορίτσια ήταν απασχολημένα, έχυσα με μία έκφραση ηδονής στο πρόσωπό μου.
Εφυγε το ίδο αθόρυβα όπως ήρθε.
Συνοψίζοντας την εμπειρία μου καταλήγω ότι πέρασα μάλλον καλά. Η νεαρή πληθωρική Ρουμάνα κατάφερε να με καυλώσει, απλά θα επιθυμούσα να ήταν πιο θερμή και κομματάκι πιο επικοινωνιακή. Η υπηρεσία δεν ενόχλησε, αλλά και εγώ δεν καταχράστηκα τον χρόνο. Τέλος σε ό,τι αφορούσε το δωμάτιο, εάν εξαιρούσα τη στενότητα και τη φασαρία που γινόταν αισθητή από το σαλόνι, ήταν ικανοποιητικό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2013
Λεπτομερής και κατατοπιστική κριτική!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1