Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Άννα με βλέμμα θλιμμένου ροφού, όπως πολύ εύστοχα την έχουν βαπτίσει έτεροι συναγωνιστές, την είχα πάρει παλαιότερα στον όροφο της Κολωνού 30. Την πέτυχα λοιπόν ξανά στο εν λόγω σπιτάκι (δεξιά πόρτα) και είπα να την ξαναδοκιμάσω. Στο σημείο αυτό να γράψω κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση, ότι η τύπισσα με θυμήθηκε παρόλο που πρέπει να έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την προηγούμενη συνεύρεσή μας.

Εμφάνιση Άννας: μέτριο ύψος, καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, φάτσα μπουγάτσα, ωραίο λεπτό κορμάκι με μικρό βυζί και καλοσχηματισμένο κωλαράκι. Γενικά για τα δικά μου γούστα η Άννα έχει από τα ωραιότερα κορμιά, σφιχτό και λεπτό όσο πρέπει, χωρίς να είναι στεγνό, και με καυλερή πλαστικότητα στις κινήσεις. Είναι πραγματικά κρίμα που ο Θεός της έκανε τέτοιο χουνέρι και δεν της έδωσε μια εξίσου όμορφη μούρη…

Στα του δωματίου τώρα, η Άννα δεν είναι και καμιά σούπερ πόρνη, αλλά παρόλα αυτά προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες. Με το που μπήκε μέσα έσπευσα να την υποδεχτώ, χουφτώνοντας το κορμάκι της, δίνοντας περισσότερο έμφαση στον κώλο της. Ανέβηκε στο κρεβάτι με όμορφες κινήσεις κι εγώ έκατσα να τη χαζεύω. Όπως ανέφερα και παραπάνω, το κορμί της έχει μια πλαστικότητα που λίγες γυναίκες διαθέτουν, με αποτέλεσμα να κάνει πολύ ωραία στησίματα και να κινείται με πολύ θηλυκό τρόπο. Πλησίασα στο κρεβάτι, οπότε η πόρνη μου πέρασε την καπότα και έτσι όπως ήμουν όρθιος ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει. Είχε στηθεί με ωραίο τρόπο που μου επέτρεπε να μαλάζω το κωλαράκι της και να χαϊδεύω το μουνί της πάνω από το στρινγκ που φορούσε. Η πίπα της μέτρια, χωρίς περιποίηση αρχιδιών και ευρύτερης περιοχής, αλλά έκανε τη δουλειά της και με ατσάλωσε για τα καλά. Της είπα να μείνει έτσι όπως ήταν στα τέσσερα, ήρθα από πίσω της και άρχισα να δίνω πόνο. Άλλοτε δυνατά, κρατώντας σφιχτά τα κωλομέρια της, και άλλοτε αργά, να βλέπω τη μουνάρα της να βεντουζώνεται γύρω από τον πούτσο μου. Η στάση αυτή είναι η καλύτερη για τη συγκεκριμένη πόρνη, οπότε την πήρα έτσι για αρκετή ώρα, αλλά ήθελα να τη δοκιμάσω και σε άλλες στάσεις. Ξάπλωσα και της ζήτησα να έρθει από πάνω, με την πλάτη της γυρισμένη σε μένα για να βλέπω το κωλαράκι της. Πολλή καλή η κίνησή της στη στάση αυτή, ο τρόπος που ανεβοκατέβαζε τον κώλο της ήταν υποδειγματικός. Το θέαμα με είχε καυλώσει πολύ, αλλά ήθελα να πάρω εγώ τα ηνία και να τελειώσω δυνατά. Το γυρίσαμε επομένως στο ιεραποστολικό, με την Άννα να έχει καλά ανοίγματα και να μου επιτρέπει βαθιές και γρήγορες διεισδύσεις, μέχρι που άδειασα το περιεχόμενο των σπερματοδόχων κύστεων μου.

Εν συντομία, η Άννα είναι μια πόρνη που τιμά τα λεφτά του πελάτη και έχει καλή διάθεση στο δωμάτιο. Σίγουρα δεν είναι περίπτωση που θα γίνει στανταράκι αλλά δύσκολα θα κλάψει κάποιος τα λεφτά του μαζί της. Πιθανώς να την ξανατιμήσω.

Χρόνος παραμονής της Άννας στο δωμάτιο 13 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.


ΥΓ. Η άνεση χρόνου ίσως να ήταν απόρροια του ελάχιστου κόσμου που κυκλοφορούσε στην περιοχή λόγω των ημερών.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, okalosomulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαΐου, 2013
ωραίος τίτλος , κάτι μου θυμίζει Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1