Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αργάμισι ξημερώματα με έφερε ο δρόμος μου στο αμαρτωλό κέντρο. Αν και ήμουν κουρασμένος, μετά από ξενύχτι και μπυροποσία, ο πουτανιάρης μέσα μου ήθελε επίμονα να αμαρτήσει στα παρακμιακά στενά του Μεταξιού. Στο ρωσοκρατούμενο σπιτάκι της Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 η τσατσά μου παρουσίασε τη Ναταλία, μια μιλφογκίλφ που φορούσε ένα στενό μαύρο φόρεμα, σαν τη νοικοκυρά της διπλανής πόρτας που αποφάσισε να βγει δειλά δειλά ψάχνοντας νεανική πούτσα.

Εμφάνιση Ναταλίας: καστανόξανθο μακρύ και ίσιο μαλλί, πεσμένο και μέτριο σε μέγεθος βυζί, αξιοπρεπέστατος για την ηλικία της κώλος, σώμα με κάποια πιασηματάκια. Από κάποια πραγματάκια που είπαμε συμπέρανα πως ηλικιακά δεν πρέπει να είναι πάνω από 40-45 ετών, παρόλο που η ατημέλητη εμφάνισή της σε κάνει να πιστεύεις πως είναι μεγαλύτερη.

Πριν από μένα είχε κι άλλον πελάτη, οπότε άραξα στο κρεβάτι και την περίμενα, ήμουν κουρασμένος, ήταν και η ώρα προχωρημένη, είχα γλαρώσει. Παρόλα αυτά με το που μπήκε η Ναταλία στο δωμάτιο ξύπνησα για τα καλά. Είπαμε δυο τρεις πίπες καθώς αφαιρούσε το φόρεμά της και ήρθε δίπλα μου. Ξεκίνησε με φιλιά στο στήθος και στην κοιλιά, και κατέβαινε όλο και πιο χαμηλά μέχρι που έφτασε και στο επίμαχο σημείο. Φιλιά στην τριγύρω περιοχή, γλύψιμο στις μπάλες και ο πούτσος μου να έχει γίνει κατάρτι. Δεν άργησε να τον καταπιεί και αυτόν, κάνοντας μια δυνατή πίπα, την οποία διέκοπτε για να ρουφήξει και τα αρχίδια. Μιλάμε ότι η τύπισσα μου είχε διώξει όλη την κούραση και με είχε κάνει να σπαρταράω σαν το ψάρι από την καύλα. Νιώθοντας ότι αν συνεχίσει έτσι θα με τελειώσει χωρίς να προλάβω να τη γαμήσω της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Καλή ιππασία, κοπανιόταν με φρενήρη ρυθμό πάνω στο καυλί μου, ενώ με κοιτούσε μέσα στα μάτια. Έβλεπε που είχα καυλώσει στο φουλ και χαμογελούσε και μου έλεγε «σου αρέσει να γαμάς μεγαλύτερες γυναίκες, ε;». Την άρπαξα τότε, τη γύρισα ιεραποστολικά και άρχισα να την ξεμουνιάζω με μανία. Αυτή έφερε τα πόδια της ψηλά, επιτρέποντας μου βαθιές διεισδύσεις. Τη σφυροκόπησα λυσσαλέα, χουφτώνοντας ότι έβρισκα εύκαιρο, βυζιά, κοιλιά, οτιδήποτε, μέχρι που έχυσα με δύναμη μέσα στην καπότα. Η Ναταλία μου χαμογέλασε, μείναμε για λίγο ενωμένοι μέχρι να ηρεμίσω και μετά άρχισε να ντύνεται.

Ανακεφαλαιώνοντας, πρόκειται για μια καλή περίπτωση πόρνης, με τις ανάλογου επιπέδου υπηρεσίες που περιμένει κάποιος μπουρδελιάρης από Ρωσίδα. Δεν ξέρω αν έτυχε εγώ να περάσω τόσο καλά λόγω καύλας, αλλά θεωρώ πως συστήνεται για τους λάτρες των ώριμων γυναικών.

Χρόνος παραμονής της Ναταλίας στο δωμάτιο 11 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, okalosomulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2013
Μηπως ξερεις αν ειναι η γνωστη Ναταλια απο Διδυμου 18Α και αργοτερα Αλκiβιαδου?
14 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δε νομίζω τύπε μου να είναι αυτή. Ας το επιβεβαιώσει όμως και κανάς άλλος, γιατί μπορεί να κάνω λάθος. Είναι πολλές οι πουτάνες και η μνήμη μου αρκετές φορές με προδίδει.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2