Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Από καιρό «κλωθογυρνούσε» στο μυαλό μου μια επίσκεψη σε μπουρδελο. Η ευκαιρία δόθηκε σήμερα, μιας και βρέθηκα στο κέντρο για δουλειές, οι οποίες παραδόξως τελείωσαν γρήγορα και έτσι έκανα μια σύντομη βόλτα από Αλκιβιάδου, Διδύμου, Έλλης για να καταλήξω στο παλιό studio και νυν μπουρδελο Αχαρνών 85, όπου εργαζόταν η Μαργαρίτα.

Μια ξανθή milf με κοντά σχετικά μαλλιά, νταρντάνα, με μεγάλη περιφέρεια, πεσμένο στήθος, αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο. Η υπηρεσία μου ανέλυσε το μοναδικό ουσιαστικό πρόγραμμα: «μασάζ,, 69, ελεύθερο τελειωτικό» στα 20 ευρώ.
Χωρίς να το πολυσκεφτώ, βρέθηκα στο αξιοπρεπές δωμάτιο. Δεν άργησε να μπει η Μαργαρίτα, χαιρετούρες. Κάποιες κουβέντες και με ξάπλωσε μπρούμυτα για το μασάζ.
Ένα υποτυπώδες μασάζ, το οποίο δεν χρίζει κάποιας αναφοράς, απλά ελαφρά τσιμπήματα με τα δάκτυλα της στην πλάτη και την μέση μου. Συνέχισε με γλυψιλατακια και χαδάκια στο πίσω μέρος του κορμιού μου, με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με φιλάει στις θηλές μου και την κοιλιά μου με καλή τεχνική με αποτέλεσμα ο «μικρός Cheyenne» να ξυπνήσει. Χαμήλωσε και άρχισε τα παιχνίδια με την γλώσσα στον κορμό και την βάλανο, για να συνεχίσει με κυρίως –ελεύθερο –στοματικό.

Καταναλώσαμε αρκετά λεπτά έτσι φτάνοντας με στα όρια μου. Της είπα να σταματήσει γιατί τι τέλος ήταν προ των πυλών, όμως «δεν ίδρωσε το αυτί της» και συνέχισε. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής και εμένα δεν με πολυχάλασε η όλη φάση και έτσι την άφησα να με τελεύσει με blow job, κάτι που είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω. Αφού τελείωσα χωρίς βιασύνη. Πήγε στον διπλανό νεροχύτη, «άδειασε» το στόμα της, και χαμογελαστή μου έκανε παράπονα που τέλειωσα έτσι. «Ναι καλά» είπα από μέσα μου και της δικαιολογήθηκα ότι είχα να πάω με γυναίκα πολύ καιρό.
Μου έδωσε μωρομαντηλα για να σκουπιστώ, με καλημέρισε και αποχώρηση σύντομα.

Δεν έχω να γράψω πολλά σαν επίλογο για την συνάντηση μου με την Μαργαρίτα. Μια συνάντηση που δεν μετάνιωσα που την έκανα, μια συνάντηση που δεν πρόκειται να επαναλάβω. Απλά όπως γράφω και στον τίτλο της κριτικής μου ήταν κάτι έξω από τα συνηθισμένα, κάτι το διαφορετικό το όποιο διέκοψε την «στουντιακή» μου πορεία. Χρειάζονται που και που και αυτά….


Αυτά για την εμπειρία μου με την Μαργαρίτα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2013
φίλε ινδιάνε +1 απο μένα μόνο για τα γραφόμενα τις κριτικής σου...
πάμε τώρα, η συγκεκριμένη 50άρα(πρίν ένα μήνα τα έκλεισε)προωθείτε από μέλος εδώ μέσα γνωστό λάτρη τον μιλφ-γκίλφ
ο οποίος μπαίνει με κλώνο και γράφει τα χίλια μύρια κατά της Σοφίας που δουλεύει στον ίδιο οίκο και τα καλύτερα
για την Μαργαρίτα...μάλιστα εθεάθη να του έτρεχαν τα σάλια μέσα στην στην κουζίνα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
09 Μαΐου, 2013
επειδή την έχω πάρει και εγω, αυτη ή δεν καταλαβαίνει καλά ελληνικά ή θέλει να τελειώνει ετσι γρηγορα τον πελάτη
09 Μαΐου, 2013
φίλε Ινιδάνε χαίρομαι που πέρασες καλά, αλλά φοβάμαι ότι σε έπιασαν ολίγον κορόϊδο. Μάλλον για να είμαι ακριβής, διαβάζοντας την κριτική σου και με βάση την δική μου εμπειρία θεωρώ ότι απλά κάνει το πρόγραμμα της με σκοπό να τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ενώ όταν της μιλάς ή δεν καταλαβαίνει ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Τέσπα, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
09 Μαΐου, 2013
Φιλτατε ινδιανε μου εδωσες εναυσμα να το τολμησω και εγω μετα απο 20χρονια. +1 και απο μενα
10 Μαΐου, 2013
+1 ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
11 Μαΐου, 2013
μάλλον στη συγκεκριμένη κυρία δεν αρέσει η διείσδυση
και εγώ όταν πέρασα μαζί της ενώ στα προκαταρτικα ήταν πολύ καλή στη φάση της διείσδυσης δεν έδειχνε την ίδια προθυμία άλλα διάθεση ξεπετας
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6