Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 140 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
ο καυσωνας με αφυδάτωσε και το περπάτημα στους μεταξένιους και λιωμένους δρόμους γέμισε γαλακτικό τους μύες μου , οπότε ο συνδυασμός δημιουργησε ένα αποκαμωμένο περιφερόμενο σαρκίο που διψούσε για στάλες ηδονής.
γι'αυτό το σκοπό νοίκιασα, εξαυλώνοντας ένα μπλέ χαρτάκι , ένα εγχώριο υπερπαχύσαρκο μετρίου αναστήματος θήλεο , με τιτανοτεράστιους μαζικούς αδένες , μελαχροινής κόμης , αλλά όχι τόσο εύσχημου προσωπείου.
εισερχόμενη είχε την ευγενή καλοσύνη να μου ζητήσει συγνώμη για την (υποφερτή) αργοπορία της
και επιδώθηκε σε μια λαστιχο-περιβεβλημένη πεολειχία υπο την συνοδεία οσχεολειχίας
ενώ εγώ προσπαθούσα να λύσω τον κόμπο του ασφυκτικά πνιγμένου στηθοδέσμου της (!)
όμως ο νόμος της βαρύτητας δούλεψε για μένα , και δύο μαστικές υπερμάζες ξεχύθηκαν , οι οποίες λίγο έλειψε να μου πρόκαλέσουν πρόωρη σπερμο-εξακόντιση.
στη συνέχεια προέβην σε παθιασμένη μαστολειχία που παρέσυρε και το ίδιο το θήλεο να λείχει τους υπερπληθωρικούς μαστούς της , με την σκουλαρηκο-διατετριμμένη γλωσσίτσα της , ενώ εγώ παράλληλα διείσδούσα δακτυλικά στον υπέρθερμο κόλπο της.
το θήλυ ξάπλωσε ύπτια στην πορνική κλίνη , αποκαλύπτοντάς μου , μια άκρως ενδιαφέρουσα αιδοιϊκή σχισμή , την οποία δεν δίστασα να γευτώ γλωσσικά...
τα μικρά χείλη του αιδοίου της ήταν ότι πρέπει για λειχία , αλλά ο κόλπος είχε μια "οξύτητα" , πιθανώς λόγω εκκρίσεων τριβής και καμάτου ( δεν είμαι σίγουρος όμως)
μετά το φαλλικό μου όργανο διείσδυσε κολπικά , με του δυό μας να λείχουμε τους υπέρβαρους και υπερπληθωρικούς μαστούς, μέχρι που το σπερματικό υγρό εκσφεντονίστηκε στο περίβλημα , λύοντας έτσι ευφορικά την σεξουαλική τάση που μου έδωσε κίνητρο να βγώ στο σεργιάνι της ηδονής...
γενικά ήταν μια αρκετά ικανοποιητική συνεύρευση , και μπορώ να πώ ότι προτείνεται στους λάτρεις των υπερπληθωρικών καμπυλοτήτων .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ILIAS1339

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού