Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη έγινε την Πέμπτη 25/04 αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν προλάβαινα να γράψω τίποτα.

Πέμπτη απόγευμα και μετά από μια πολύ άσχημη μέρα στο γραφείο αποφάσισα να κατέβω για βολίτσα μπας και καλμάρουν τα νεύρα μου. Η ώρα ήταν 6:30-7:00 και αφού είχα περάσει από κανα-δύο σπιτάκια παρατήρησα το συγκεκριμένο μπουρδελάκι να με περιμένει μόνο του πάνω στην Αχαρνών. Δεν είχα ξαναπάει αλλά είχα στο μυαλό μου κάποιες πολύ καλές εντυπώσεις συναδέλφων οπότε αποφασίζω να τσεκάρω.

Ανεβαίνω τα σκαλοπάτια, αφού με είδε όλος ο κόσμος στο δρόμο να μπαίνω και βρίσκομαι σε ένα πολύ όμορφο χώρο, κάτι ανάμεσα σε στούντιο και μπουρδέλο. Δηλαδή ένα καλαίσθητο ευρύχωρο σαλόνι με χαμηλό φωτισμό, όμορφη διακόσμηση αλλά όχι σε επίπεδο στούντιο. Η ευγενική τσατσά με χαιρέτησε και μου παρουσίασε την Μαργαρίτα.

Η Μαργαρίτα είναι ξανθιά με κοντό μαλλί, προφανώς Ρώσσικής (ή πέριξ) καταγωγής κάπου στην αρχή της πέμπτης δεκαετίας της ζωής της. Δεν είναι άσχημη εμφανισιακά αν σας αρέσουν οι μεγαλόσωμες γυναίκες καθότι έχει περιφέρεια, λίγη κοιλίτσα και μικρό στήθος. Δηλαδή σωματότυπο "αχλάδι". Όχι η πρώτη επιλογή μου αλλά εκείνη την στιγμή δεν είχα όρεξη για άλλο ψάξιμο και θεωρόντας ότι milf Ρωσσία = εγγύηση αποφάσισα να περάσω.

Το δωμάτιο είναι αρκετά όμορφο. Θυμίζει κάπως τα αντίστοιχα δωμάτια στη Παρασίου: ευρύχωρο με νιπτήρα, μεγάλο μαλακό, άνετο κρεβάτι με κουνουπιέρα τριγύρω. Ο χαμηλός φωτισμός με εκνευρίζει λίγο (δεν μου αρέσει καθόλου) αλλά το προσπέρασα. Η Μαργαρίτα δεν άργησε να έρθει: μπήκε ευδιάθετη και με χαιρέτισε με χαμόγελο αλλά γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι το social κομμάτι της συνεύρεσης μας θα ήταν ανύπαρκτο. Δεν ξέρω αν μιλούσε ή όχι Ελληνικά αλλά δεν φάνηκε να ανταποκρίνεται στα περισσότερα που της έλεγα, παρόλο που κατάλαβε ότι την πίπα την ήθελα με σκουφάκι. Ξεκίνησε με αρκετό γλύψιμο σε όλο το σώμα αλλά και στα αρχίδια μου. Η αίσθηση ήταν ωραία αλλά μου έδινε να καταλάβω ότι είχε μάθει απέξω αυτές τις κινήσεις και τις εφάρμοζε παντού σαν να έλεγε παπαγαλία το μάθημα της. Μετά το πέρασμα του σκούφο ξεκίνησε μια ομολογουμένως καλή πιπούλα και συνέχισε το γλύψιμο αν και δεν ανταποκρίθηκε σε κάποια από τις οδηγίες μου.

Αφού τελείωσε με την πίπα ήταν ώρα για γαμήσι. Τότε έκανε την εξής ασυναίσθητη κίνηση: ήθελε να μου βάλει δεύτερη καπότα. Προσπάθησα να την εμποδίσω αλλά το μόνο που έλεγε ήταν ότι η τσούνα μου ήταν πολύ μεγάλη και έπρεπε να βάλει δεύτερο σκουφί. Αδυνατόντας να φανταστώ τι είχε στο μυαλό της και μην θέλοντας να την διώξω έκανα το λάθος να την αφήσω. Οπότε αφού πέρασε την δεύτερη καπότα ξεκινήσαμε με αυτή από πάνω. Λοιπόν δεν είμαι κανένας γκουρού του σεξ αλλά γνωρίζω ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να γαμήσεις όταν η γυναίκα είναι από πάνω: ή ρίχνει το βάρος στη λεκάνη της οπότε ουσιαστικά κάθεται πάνω σου και είναι στο χέρι της να κινηθεί παλινδρομικά ώστε να γίνει η πράξη ή ρίχνει το βάρος μπροστά ώστε να έχεις εσύ περιθώριο να την γαμήσεις. Αυτή αποφάσισε να κάνει το πρώτο αλλά χωρίς να κινείται οπότε δεν μπορούσα να γαμήσω, απλά προσπαθούσα χωρίς αποτέλεσμα. Μην έχοντας όρεξη να συνεχιστεί αυτό την γύρισα σε πισωκολλητό όπου πίστεψα ότι θα πήγαινε καλύτερα. Μάταιος κόπος: με δύο προφυλακτικά (τσέκαρα καλά αν ήταν εντάξυ) δεν γινόταν δουλεία. Οπότε τελείωσα με το χέρι έχοντας την Μαργαρίτα να βλέπει και να συμμετέχει με χαδάκια. Τελειώνοντας πρίν προλάβω να βγάλω τις καπότες είχε φύγει από το δωμάτιο.

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι ήταν μια αποτυχημένη κατάθεση. Αν και είχε προοπτικές για κάτι καλό το γεγονός ότι δεν υπήρχε επικοινωνία ουσιαστικά κατέστρεψε τα πάντα....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Απριλίου, 2013
Με δύο προφυλακτικά , η μόνη λύση ήταν το χέρι, αλλά για αυτό δεν χρειάζεται να πληρώνουμε,το κάνουμε και μόνοι μας.Επιτυχής ενημέρωση.
28 Απριλίου, 2013
«[...] ήθελε να μου βάλει δεύτερη καπότα [...]»

Μάλιστα...Το διαβάσαμε και αυτό...
Ωραία κριτική Dawn.
8 στις 8.
30 Απριλίου, 2013
Με δυο προφυλακτικά ειναι ακομα περισσοτερες οι πιθανότητες "ατυχήματος" λογο της τριβης μεταξυ τους! Ποσο μάλλον οταν στο πρωτο εχει αφαιρεθεί η κρεμα λογο του στοματικου! Καθυστερημένη κωλογρια η Μαργαριτα...
01 Μαΐου, 2013
δεν είχε πολύ σημασία ούτως ή άλλως. ΄Οταν ανέβηκε από πάνω απλά καθόμασταν και κοιτιόμασταν δεν μπορούσα να κουνηθώ. Μετά είχα ξενερώσει αφάνταστα. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ρέφαρα μερικές μέρες μετά στην Έλενα "Γιακούζα".
01 Μαΐου, 2013
αγαπητε Dawn "σου κατσε" ασχημα. Οντως δεν ηταν συμπεριφορα αυτη. 3 φορες εχω παρει "το κοριτσι" (παντα πρωϊ) και η μια ηταν καλυτερη απο την αλλη. Δε βαριεσαι ομως. Δεν χασαμε και τον πολεμο. (Y)
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5