Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η μερα μου ξεκινησε με τους καλυτερους οιωνους.δεν ειναι και μικρο πραμα η αγαπημενη μου ομαδαρα(μπαγερν μοναχου φυσικα)να εχει ριξει 4αρα στη μπαρτσα(α ρε μεσι μια χαψια σε καναμε)ουτε εγω να εισπρατω τα κερδη απο το στοιχιμα που το χα παιξει ασσο καρφωτο.
η εμπειρια μου λεει λοιπον οτι οταν μια μερα ξεκινησει καλα συνεχιζει και καλα.και τα γεγονοτα με επιβεβαιωσαν.
ηθελα να περασω λιγο ομορφα απο τα κερδη του στοιχηματος.και διαβαζοντας την κριτικη του φανουρη στον οποιο εχω τεραστια ευγνωμοσυνη για τις πληροφοριες του αποφασισα να επισκεφτω την συλβια στο διδυμου 18
κατεβαινω λοιπον τα σκαλια και τσουπ τα μωρο ξεπροβαλει.μιλαμε για το απολυτο μωρο.βυζαρες απιστευτες,ματαρες εκφραστικοτατες,μαυρο μαλλι με ξανθιες ανταυγειες καβλε,ομορφο γαλικο στυλ νυχιων ποδιου,και γενικα πολυ εκφυλο και καβλε στυλ.
''γεια σου μωρο μου''μου λεει,''θα μπεις''?
αν θα μπω λεειιιιιιιιιι
τσουπ βγαζω την 20αρα,σκαω το χρημα και μπουκαρω.
το μωρο ηρθε μετα απο λιγο.φορουσε ενα πολυ καβλε μαυρο φορεματακι.ηθελα τοσο πολυ να δω αν αυτες οι τοσο σεξυ βυζαρες ειχαν και ομορφες ρωγες.και πραγματι το ενστικτο μου επιβεβαιωθηκε.ειχε απο τις πιο ομορφες ρωγες που εχω δει ποτε.
ενω εγδυνα το μωρο φιλουσα το λαιμο του,και φανηκε να γουσταρει πολυ.
μου ανταπεδωσε με ενα δικο του φιλι στο λαιμο μου ενω παραλληλα αρχισε να φιλαει και το στηθος μου.
εγω χαιδευοντας τις βυζαρες της και ψηλαφιζοντας το σωμα της ανακαλυπτω ενα πιρσιγκ στο οφαλο της κατι που με αναψε πολυ.
το μωρο νιωθει την εξαψη μου,με βαζει να κατσω και μου αρχιναει ενα αγριοτσιμπουκο με παραλληλες κλεφτες ματιες να δει αν την κοιταζω.ενιωθα οσο περνουσε η ωρα να με αναβει ολο και πιο πολυ.το σταματαω το γυρναω στα 4 και μπουκαρω στο κωλαρακι του.κουνιομουν ελαφρα και ρυθμικα (οπως οι οπαδοι της ομαδαρας μου το προηγουμενο βραδυ)και το μωρο εδειχνε να το απολαμβανει.παραλληλα ειχα πιασει τις βυζαρες τις ελαφρια και τις χαιδευα και η αφη τους με εκανα να καβλωνω ακομα πιο πολυ.
υστερα απο αρκετα λεπτα το κανονι εκανε μπουμ.....
το μωρο απο σημερα με εκανε πελατη του.να ξαναευχαριστησω το φανουρη που μου το συστησε,και την ομαδαρα μου για τα κερδη που μου δωσε για να επισκεφτω το μωρο.α και μη ξεχνιομαστε και στη βαρκελωνη διπλο θα ρθει να το δειτε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Μέλος
Εγγραφή:
2 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Απριλίου, 2013
Αγαπητέ Πάτροκλε˙ χαίρομαι που σε βοήθησα ν' αξιολογήσεις τη Σύλβια και στη συνέχεια να έχεις μία ικανοποιητική συνεύρεση μαζί της. Εγώ βέβαια μπορεί να μην πέρασα και τόσο καλά˙ αλλά άλλο το ένα, άλλο το άλλο. «Ετερον εκάτερον» που λένε και οι μορφωμένοι.
28 Απριλίου, 2013
και εγώ δεν είχα περάσει ιδιαίτερα καλά μαζί της. Την ξανάδα εχτές (δεν πέρασα) και ήταν πολύ καύλα. Νομίζω ότι έχει αδυνατίσει.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2