Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 85 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η κατάθεση έγινε την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα στο καλτ μπουρδελοχόστελ. Δεν είχα προλάβει να κάτσω καλά-καλά στον περιμετρικό πάγκο του σαλονιού, και εμφανίστηκε και η Γκανέζα (όλες σχεδόν οι γαζέλες Γκανέζες λένε ότι είναι, έχουμε υπογράψει ειδική εμπορική συμφωνία με τη συγκεκριμένη χώρα και έρχονται εδώ;) Μόνικα, φορώντας ένα μικρό ζεβροειδές φορεματάκι. Χούφτωσε με τα δυο της χέρια το στύλο και άρχισε να κουνάει το ομολογουμένως θελκτικότατο κωλαράκι της μέσα στα μούτρα μου. Είχα αρκετό καιρό να σπρώξω μαυρούλα, οπότε το χέρι από μόνο του έκανε την κίνηση για καταβολή του πορνοπαραβόλου.

Εμφάνιση Μόνικας: πιτσιρίκα, μάλλον κοντή, μαύρα προφανώς μαλλιά στο ύψος των ώμων, όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, ωραίο στητό βυζάκι, μικρό και σφιχτό κωλαράκι. Η τύπισσα έχει πολύ ωραίο κορμάκι, άλιπο και σφιχτό. Επίσης, πρέπει να είναι η μόνη πόρνη της οποίας παίζει να γνωρίζουμε το πραγματικό όνομα, μιας και φέρει το όνομα «Μόνικα» σε τατουάζ στη μέση.

Αν και από πλευράς εμφάνισης είναι πρώτο μωρό, από πλευράς υπηρεσιών αποδείχθηκε πρώτο κομοδίνο. Συνεννόηση μόνο στα αγγλικά, μιας και τα ελληνικά της είναι μάλλον ανύπαρκτα. Προκαταρκτικά επίσης ανύπαρκτα, τουλάχιστον με άφησε να παίξω λίγο με τα βυζάκια και το κωλαράκι της. Της έκανα και κάποια κοπλιμέντα για το σώμα της, μπας και σπάει ο πάγος, αλλά φευ. Πέρασε καπότα, την καθάρισε με κωλόχαρτο όπως κάνουν όλες οι μαύρες, και ξεκίνησε το τρομπόνι. Μηχανική πίπα, όχι τίποτα το ιδιαίτερο, αν και υπήρξαν και κάποιες φιλότιμες προσπάθειες για deepthroat. Μόλις ο πούτσος μου έγινε κάγκελο ήρθε με δική της πρωτοβουλία από πάνω, αφού πρώτα έβαλε μια γενναία δόση κρέμας στο μουνί της. Μέτρια κίνηση, και το χειρότερο είναι ότι δεν έκανε και καμιά προσπάθεια να με ανάψει, αλλά αντιθέτως φαινόταν ξεκάθαρα το γεγονός ότι έκανε αγγαρεία, μιας και κοιτούσε στο υπερπέραν. Ήμαρτον δηλαδή… Τη γύρισα λοιπόν ο μαλάκας για ιεραποστολικό, καθώς έχει ωραίο κορμάκι η γαμιόλα, και ήθελα να της χαϊδεύω τα πόδια, τα βυζιά τα πάντα. Αυτή βέβαια σταθερά στην κοσμάρα της, με κοιτούσε με ένα απλανές βλέμμα και χάιδευε το στήθος μου μηχανικά, λες και αυτό θα με καύλωνε δηλαδή. Εγώ δεν έδινα και πολλή σημασία, παρά τη γάμαγα με ρυθμό και έβλεπα το θέαμα από το πλαϊνό καθρέπτη, με την εναλλαγή μεταξύ άσπρου και μαύρου δέρματος να με αποζημιώνει. Για το τέλος τη γύρισα και στα τέσσερα, μιας και η θέα της νέγρικης κωλάρας είναι ότι πιο must για το γαζελοκυνηγό. Στη στάση αυτή έβαλε και δεύτερη δόση κρέμας! Εδώ είναι που παρατήρησα και το τατουάζ με το όνομα Μόνικα στη μέση. Αρχικά δε στήθηκε και πολύ καλά, ο πούτσος μου έπλεε μέσα στο μουνί της, και δε βολευόμουν με τίποτα. Με κάποιες υποδείξεις έστρωσε κάπως αλλά και πάλι δεν μπορούσα να βρω και πολύ καλό ρυθμό. Με το πολλά την έσπρωξα όπως -για κανά λεπτό ακόμα μέχρι να φτάσω στο πολυπόθητο χύσιμο.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μία ακόμη κλασική περίπτωση γαζέλας, με ωραίο εβένινο κορμάκι αλλά κομοδινιακές υπηρεσίες. Ας όψονται οι καύλες μας που μας κάνουν να κυνηγάμε τα μαύρα κομοδίνα…

Χρόνος παραμονής της Μόνικας στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, okalosomulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2013
Επειδη εισαι Γαζελοκυνηγος, "ακου" μια συμβουλη απο εναν Βετερανο του ειδους (πανω απο 200 επισκεψεις ειδικα την εποχη που σχεδον στους μισους οικους στο Μεταξι δουλευαν γαζελες). Ποτε μην περιμενεις τρελες υπηρεσιες, απο μια γαζελα που επισκεπτεσαι για πρωτη φορα. Ξεκινησα για οικονομικους λογους την πρωτη φορα, επειδη ειμαι των πολλαπλων επισκεψεων και παντα ηταν πιο φτηνες απο τις λευκες, αλλα ευτυχως επεσα σε καλη και ετσι αρχισα το σαφαρι. Μου εχει τυχει τρεις φορες χειροτερη περιπτωση απο οτι περιγραφεις, με την οποια ξεπερασα τις 30 συνολικα επισκεψεις και μαλιστα μες την τρελη χαρα απο μερους της, γιατι με θεωρουσε οχι αδικα βεβαια fun της. Με τις πολλες επισκεψεις, ενδιδουν περισσοτερο απο τις λευκες και ειναι πιο καλοκαρδες. Οι περισσοτερες λευκες σιγα σιγα σχεδον ρουτινιαζουν, οι γαζελες ποτε. Γιαυτο αν καποια σε εξιταρει εμφανησιακα, keep going....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1