Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καταιβενοντας τα σκαλοπατια ή φωνή πού απαριθμη τά προσόντα τής κυρίας πού έργάζεται φτάνη στα αυτιά μου από την ευγενεστάτη κυρία της ύποδοχης, Σήμερα έργαζεται ή Βικτωρια ούκρανεζα 23 ετών με φούλ πρόγραμα παρα πολύ καλή και ήσυχη κοπελα, έξηγη στόν κύριο πού κάθετε στόν δεξιό καναπέ ...... φτάνοντας και έγω ή κοπέλα σουλατσαρη στό σαλόνι όλο νάζι προσπαθώντας να κερδίση τό αχορταγο βλέμα τού μεσοκοπου κυρίου.
Η ματιά μου πέφτη στό σφρυγιλο σωματότυπο της και στα γατησια ματια της, ένα κοριτσι με περιποιημενο ξανθο και καρέ μαλάκι . 1.5αρι βυζάκι . 185 ύψος με τα ψυλοτακουνα . αρκετα όμορφη με πολυ ωραια χιλακια, ναζιαρικη φωνουλα , και προστυχα μαυρα εσώρουχα.
Ο κυριος φευγη και εγω πιανω κουβεντα με τήν Βικτώρια που τό ναζι της με εχει ήδη κερδίση . Καταβαλω το αντίτιμο των 20 ευρώ και περνάω στο αριστερο δωμάτιο .
Ξεντύνομαι λοιπόν καί περιμένω βλέποντας στήν τηλεόραση μια επιμορφωτικη ταινια.
Η βικτώρια δεν αργεί να κανη την εμφανιση της , και ένα δίλεπτο σεξ σοου άρχίζη . πράγματι το μωρο είναι πολύ αισθησιακό , σε κάποια στιγμή μου πετάη τό σουτιέν στό πρόσωπο τι εγινε λέω στίς ενιάμισυ έβδομάδες βρίσκομαι.
Μέ πλησιάζη και ξεκινάη χαδάκια απο τα αυτια τόν λαιμό και κατεβαίνη πρός τό εργαλειο που ειχε γίνη τουρμπο απο την στυση. Ξαπλωμένος έγω κατα τό ήμισυ και την Βικτώρια γωνατιστή στό κρεβάτι με το δεξι της χερι να το εχει να στηριζετε καί τό αριστερο να χαιδευη τα τά μπαλακια ένω μετα χειλια της να σαλιωνη τον κορμο του εργαλείου , αφου εχω καυλώση ακομα περισσότερο με μαγικο τρόπο περνάη τό σσκουφάκι και το εργαλειο χανετε στό στόμα της, αριστοτεχνικος εχω να πώ ο τροπος που κάνη τό τσιμπουκάκι , σε λίγο αφού ή καυλα εχει φταση στά ύψη βάζη το χερι της στό μουνάκι της και το χαιδευη ενω συνεχίζη να μου παίρνη τσιμπούκι , άνθρωπος είμαι δεν άντεξα και στό όλο σκηνικό αφτό δεν άργησε να έρθη τό τέλος μέσα σε όμορφα αλλά και αίσχρα προστυχόλογα........
Αυτά φίλοι μου μέ τήν Βικτωρια ...... είναι μιά κοπέλα πού ξέρη τί θέλη ό πελάτης , και τιμάη με το παραπάνω τό 20άρικο , στήν έπόμενη συναντηση ελπιζω να αντεξω για πολλά περισσότερα !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
a-aprilios
Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
377
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2013
εκοψε το ελευθερο στοματικοΧμμμ;Χμμμ;
J
J_K
15 Απριλίου, 2013
Μέχρι την επόμενη συνάντηση, μάθε γραμματική, καθώς τα ρήματα έχουν κατάληξη -ει !

Ευχαριστώ
18 Απριλίου, 2013
Με την γραμματική δεν "ΠΗΔΗΞΕ" κανένας........
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3