Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη Σόνια την γνώριζα από το 2008 όταν εργαζόταν ως Εύα. Συνεπώς είχα μία περιέργεια για το ποιά είναι η κοπέλα αυτή. Παρακινήθηκα από τις κριτικές σας για την κοπέλα, για τις οποίες δεν φέρνω καμία αντίρρηση. Ο χώρος είναι καθαρός με άνετα δωμάτια με νιπτήρα και το πολυ μεγάλο ατού είναι ότι διαθέτει και ντους. Η Σόνια είναι ψηλή. Έχει φοβερό κόρδομα! Η επιδερμίδα της είναι λευκή και κανονικό είναι το σώμα της . Έχει 3άρι στήθος και ωραία οπίσθια τα οποία δείχνουν τέλεια λόγω του φανταστικού της παραστήματος. Όμορφα μεγάλα μάτια και σαρκώδη χείλη είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Τα μαλλιά της είναι μαύρα αλλά έχω την εντύπωση ότι στο παρελθόν ήταν καστανόξανθα.
Ξεκίνησε με πολύ καλό Ισπανικό, φιλάκια παντού και στη συνέχεια ακολούθησε μία πίπα ονειρική. Έγλειψε μπαλάκια πέος και ξανά μανά μπαλάκια και ξανά μανά πέος, δηλαδή η αποθέωση της γλύκας. Αισθάνθηκα σαν να είχα φάει ένα βάζο γλυκό κουταλιού Χίου!
Δεν γουστάρει με τίποτα να βάζουμε δάκτυλα στις τρύπες της και δεν θέλει να πειράζετε τα μαλλιά της. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι κρύα. Το ακριβώς αντίθετο! Ολοκλήρωσα σε ιεραποστολικό μέσα σε απέραντη ευτυχία...
Πάντως, απ'ότι έχω καταλάβει είτε από τις κριτικές σας είτε από την τσάρκα που έκανα, πολλοί οίκοι ανοχής είναι ανώτεροι από τα στούντιο. Αν κάποιος άσχετος είχε πάει πρώτα σε στούντιο και έδινε 50 ευρώ και κατόπιν πήγαινε στην Σόνια να την δοκιμάσει, θα τα έδινε κι εκεί τα 50 ευρώ! Φυσικά, αυτά είναι γούστα, που οφείλω να σεβαστώ.
Οι βαθμολογίες είναι οι ανώτατες επιτρεπόμενες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
294
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού