Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η Λεϊλά είναι κοντή,μελαμψή,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,με μαύρα λιτά μακριά μαλλιά και πλαδαρό σώμα για την ηλικία της.Είναι αθίγγανη και παρουσιάζεται ως Τουρκάλα ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι να έχει προέλθει απο κάποια Βαλκανική χώρα.Στο σαλόνι πάντα τις περισσότερες φορές παίζει οριεντάλ και η κοπέλα αυτή παρουσιάζεται λικνιζόμενη σε χορό της κοιλιάς για να δελεάσει τους πελάτες. Μιας και είχε γραφεί οτι η κοπέλα είναι πολύ καλή σε υπηρεσίες,δίνει φιλάκια και γενικά δεν βιάζεται και απουσία άλλου στανταρ στην περιοχή είπα να περάσω και εγώ μαζί της.Δυστυχώς η πραγματικότητα αποδείχθηκε εντελώς διαφορετική.

Την χρονική στιγμή που πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο, μετα απο μένα ακολούθησαν και άλλοι 2. Έτσι και τα τρία δωμάτια ήταν γεμάτα. Η Λειλά μπήκε στο δωμάτιο και είπαμε 2 κουβεντούλες να σπάσει ο πάγος.Δεν μου άφησε πολλά περιθώρια για προκαταρκτικά καθώς φαινόταν πολύ βιαστική.Αρκετά κακός οιωνός για το τι θα επακολουθήσει, σκέφθηκα. Μου είπε να ξαπλώσω και άρχισε ένα handjob στο πεσμένο μόριο μου μέχρι να σηκωθεί.Δεν με φίλησε,έγλειψε,χάιδεψε καθόλου. Μετά στο ημίσκληρο μόριο μου πέρασε το λάστιχο και άρχισε το τσιμπούκι.Όταν είδε οτι το χέρι μου είχε χωθεί να εξερευνήσει το γατάκι της τότε προθυμοποιήθηκε και αφαίρεσε το κάτω εσώρουχο της ενώ παρέμεινε με τον στηθόδεσμο φορεμένο για να μην χάνει προφανώς χρόνο αλλά και για κάτι άλλο που ανακάλυψα αργότερα.Το τσιμπούκι της ήταν αργό, με μία νότα αισθησιασμού αλλά μακράν απείχε απο το ιδανικό. Σε πρόταση μου για 69 δέχθηκε αλλά η όλη διαδικασία ήταν αρκετά σύντομη. Μόνη της με διέκοψε γιατί βιαζόταν. Σε απόπειρα μου να την φιλήσω τόσο στην αρχή όσο και στην διάρκεια της συνουσίας αυτή μου είπε οτι δεν δίνει φιλάκια.

Σε προτροπή μου να ανέβει απο πάνω μου αυτή αρνήθηκε.Έτσι και εγώ την έβαλα σε στάση πισωκολλητού και άρχισα να την γαμάω με το ημίσκληρο μόριο μου.Μετά απο κάποιες διεισδύσεις βρήκα την φόρμα μου. Στη συνέχεια την πήρα σε ιεραποστολικό όπου και της ζήτησα να αφαιρέσει το στηθόδεσμο που ήδη φορούσε. Το στηθόδεσμο της ήταν μεγαλύτερο νούμερο με ενίσχυση για να παραπλανά τους πελάτες οτι τα βυζιά της είναι μεγάλα και στητά.Αυτή στην προτροπή μου αυτή μουρμούρισε κάτι μέσα απο τα δόντια της και απλά περιοριστήκε στο να το κατεβάσει και να απελευθερώσει τα νερουλά βυζιά της.Ενώ την γαμούσα μηχανικά,ψηλαφώντας τα βυζιά της αυτή μου είπε οτι πρέπει να τελειώσω. Συνέχισα να την γαμώ όταν μετά απο λίγο μου είπε οτί έχει και άλλα δύο δωμάτια και πρέπει να τελειώνω.Το πέος μου δεν άργησε να επανέλθει στην ημίσκληρη κατάσταση. Τελικά αποφάσισα να τραβήξω μία μαλακία με την καπότα φορεμένη καθώς αρνήθηκε να την χύσω.Μετά απο λίγο σηκώθηκε μόνη της και μου είπε οτι ο χρόνος τέλειωσε και ότι έχει και άλλα 2 δωμάτια να πάει. Ντύθηκε και με εγκατέλειψε. Το ίδιο ακριβώς σκηνικό είχε συμβεί και με μία άλλη αθίγγανη την Μαρίνα ή Αντζελίνα που τώρα εργάζεται στο Ιάσωνος 19 το κάτω. Μόνο που με την Λεϊλά ήταν πολύ χειρότερο γιατί με την Μαρίνα υπήρξε μία ευχαρίστηση μιας και το πέος μου ήταν στο ζενίθ όταν με εγκατέλειψε ενώ με αυτήν ήταν ημίσκληρο.

Η συγκεκριμένη κοπέλα τελικά είναι μεγάλη πατσαβούρα και φόλα ολκής που δεν σέβεται τα λεφτά που της δίνουν οι πελάτες της.Απομονώστε την. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες κοπέλες απο αυτήν σε υπηρεσίες. Κατά την αποχώρηση μου τα είπα στον Σαρουμάν ένα χεράκι για την κοπέλα και αυτός περιορίστηκε στο να μου πει οτι στο μπουρδέλο είναι μόνο για δέκα λεπτά και ότι σίγουρα το ξέρω αυτό. Μόνο που σίγουρα δεν έχουν καταλάβει οτι κερδισμένες μακροχρόνια βγαίνουν οι κοπέλες που είναι χαλαρές με τον χρόνο και προσφέρουν και καλές υπηρεσίες.Επιπρόσθετα ο καθαρός χρόνος συνουσίας που ήταν τα 7 λεπτά σίγουρα τον διαψεύδει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Λεϊλά
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2013
μπαζογυφτακι. η θεα του(πολυ καλου ομολογουμενως) κωλου φαινεται οτι κανει τον οποιον συναγωνιστη να μην δινει σημασια στην μετριοτατη υπολοιπη εμφανιση.
07 Απριλίου, 2013
Τυπε, αν και εμπειρος μπουρδελιαρης, διεπραξες μεγα σφαλμα: με αλλα 2 δωματια στην αναμονη δεν επρεπε να περασεις. Δεν προσπαθω να δικαιολογησω την πορνη, η οποια αλλωστε απο τα λεφτα μας ζει και οφειλει να τα τιμα, απλα επισημαινω το λαθος σου για να μαθαινουν και οι νεοτεροι Γερο-μύστης
08 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ειπε οτι μετα απο αυτον μπηκαν οι αλλοι δυο, οποτε δεν ηταν κατι που το ηξερε...Money Mouth
08 Απριλίου, 2013
Ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος είναι.Πρώτος μπήκα εγώ και έπειτα ακολούθησαν και οι άλλοι δύο.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4