Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 45 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Φτάνοντας στον πρώτο όροφο χτύπησα το κουδούνι και περίμενα. Το είδωλό μου αντικατοπτριζόταν στο μακρόστενο τζάμι-καθρέφτη της εξώπορτας.
Η θύρα άνοιξε και πέρασα στο εσωτερικό. Η ευγενική υπηρεσία αφού με καλημέρισε χαμογελώντας, στη συνέχεια μ' ενημέρωσε ότι...
-Εχουμε σήμερα τη Μαρία μας. Την ξέρετε;
-Μμμμ, για να τη δω...(Αν και τη θυμόμουν δεν της το έκανα γνωστό, διότι όποτε αναφέρω ότι γνωρίζω κάποια κοπέλα η επόμενη κουβέντα είναι: «Ε, τότε περάστε!»)
-Ναι, να τη δείτε...Περιμένετε να τη δείτε...(είπε κοιτώντας αριστερά της)Το Μαράκι!...
Η "τρελοκοτσιδού" έκανε την εμφάνισή της «σεινάμενη λυγάμενη» που λένε, φορώντας ένα μικροσκοπικό κιλοτάκι και ψηλές γυναικείες κάλτσες, ισορροπώντας πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες. Επρόκειτο για μία μικρόσωμη γυναίκα που ηλικιακά έπρεπε να βρισκόταν κάπου μεταξύ της τέταρτης και της πέμπτης δεκαετίας του βίου της, με ανάκατα κοντά ξανθά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλό σε γενικές γραμμές κορμί.
Πλησιάζοντας με χαιρέτησε εύθυμα και ακολούθως γύρισε, σκύβοντας λίγο, για να λικνίσει προκλητικά τον κώλο της μπροστά στη μούρη μου.
-Μάλιστα...(είπα κοιτάζοντας την κωλοχαραμάδα) τί προσφέρει η Μαρία;
Η "τρελοκοτσιδού" απάντησε η ίδια μιλώντας σε γ' ενικό πρόσωπο: «Προσφέρει αγκαλίτσες, τρελίτσες, φιλάκια, χαδάκια, όλες τις στάσεις˙ από πάνω από κάτω. Με προφυλακτικό δουλεύω. Α!...Τσιμπουκάκι ανεπανάληπτο!»
Της έκανα γνωστό ότι θα πραγματοποιούσα τη συνεύρεση, άλλωστε είχα έρθει επί τούτω, για να μου δείξει με τη σειρά της μία πόρτα απέναντι, λέγοντας μου: «Ελάτε στη βασιλική, εεε...στη σουλτανική (sic) σουίτα!»
Εισήλθα καταβάλλοντας 20 παράδες στη hatun επί της υποδοχής.
Το φωτεινό, ευρύχωρο, καθαρό δωμάτιο διέθετε κρεβάτι με 4 κολόνες και σκεπή, καθώς επίσης μπανιέρα υδρομασάζ με ντουζ.
Μετά από λίγα λεπτά της ώρας, μπαίνοντας η fahişe με βρήκε γυμνό και ξαπλωμένο (πολύ πρωτότυπο!...) να χαζεύω την τσόντα στην επίτοιχη LCD οθόνη και μου χίμηξε...
Ακολούθησε "κλινοπάλη" που περιελάμβανε φιλιά στο σώμα-πρόσωπο και πεταχτά στο στόμα, γλειψίματα, χουφτώματα, ήπιες δαχτυλοσκοπήσεις του κόλπου της, καλυμμένο υγρό στοματικό χωρίς χέρι και με καλή χρήση της γλώσσας, ευλογοφανή βογγητά και 4 ερωτικές στάσεις: Της γελαδάρισσας (με καλό ανεβοκατέβασμα από εκείνη) ιεραποστολική (με έντονο σφυροκόπημα από εμένα) πισωκολλητό γονατιστό (όπου εκσπερμάτωσα εν μέσω κραυγών) και μία τσοντοστάση που πρότεινε η ίδια˙το reverse cowgirl με βαθύ κάθισμα.
Πριν φύγει φρόντισε να μου φέρει μεσαίου μεγέθους καθαρή πετσέτα, ενώ έμαθα ότι τις καθημερινές δουλεύει μέχρι τις 6:30 το απόγευμα, ενώ τα Σάββατα μέχρι τις 5:00, εναλλάξ με τη «φιλενάδα μου» Μόνικα.
Συνοψίζοντας τώρα˙ μέσα σ' ένα ευχάριστο περιβάλλον και με τον χρόνο να "κυλάει" αργά, χωρίς βιασύνη, η "τρελοκοτσιδού" έκανε φιλότιμες προσπάθεις καταφέρνοντας να μου χαρίσει την ηδονή που είχα προπληρώσει. Σίγουρα υστερεί κάπως σ' εμφάνιση, αλλά αυτό προσπαθεί να το αναπληρώνει με τη θετική διάθεση που αποπνέει και τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2013
Πάρε μια θετική ψήφο από μένα Τζούρα ήρωα που πήγες με την τρελλοκοτσιδού.Μεγάλο χαμόγελο
L
lithin
08 Απριλίου, 2013
Το ντουζ είναι διακοσμητικό ή μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε;
Z
zatoichi3
08 Απριλίου, 2013
Χα, χα, χα...Tnx φίλε lithin.

Αγαπητέ zatoichi3, το ντουζ λειτουργεί κανονικά.
03 Ιουλίου, 2013
η μαρια αναλαμβανει την πρωινη βαρδια και η μονικα την απογευματινη αν μπορει καποιος να μου πει γιατι το βρισκω πολυ ενδιαφερων.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4