Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 42 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
το σαρκίο μου έρμαιο των αδηφάγων σεξουαλικών μου ενστίκτων περιφερόταν σχεδόν ακούσια απο οικίσκο σε οικίσκο , μέχρι που η θέα μιας ώριμης πρόσχαρης μελαχροινής θηλυκής σιλουέτας που με καλούσε κοντά της, κέντρισε το ενδιαφέρον μου.
η ηλικιακή ωριμότητα του θήλεος πυροδότητσε τα απαγορευμένα γεννετήσια ένστικτα προς τη μητρική φιγούρα , και αυτομάτως μερικά ηδονοανταλλακτικά χαρτάκια εξαφανίστηκαν απο το πορτοφόλι μου.
στην πορνική κλίνη , το διεγερμένο οιδιπόδειο ένστικτο μου προκαλούσε την σιελλόροια
της σεξουαλικής αδημονίας , και αφαίρεσα ακόμα και τα καλτσικά μου περιβλήματα
θέλοντας να αφαιρέσω οποιοδήποτε υφασμάτινο ή πλαστικό εμπόδιο στην πορεία ικανοποίησης αυτού του ιδιαζόντος ερεθιστικού ενστίκτου.
το θήλυ ήρθε με ερεθιστικές διαθέσεις και αφαίρεσε όλα τα υφασμάτινα περιβλήματα που κάλυπταν το καμπυλωτό σαρκίο της.
προκαταρκτικές απτικές επαφές αργά αργά πυροδοτούσαν παράξενα ορμέφυτα
το γλωσσικό της αισθητήριο άφηνε σιγά σιγά την σίελο της απόλαυσης σε όλο μου το σώμα , μέχρι να επικεντρωθεί στο όσχεο , στο περίνεο και στο φαλλικό μου όργανο
χωρίς κανένα πλαστικό εμπόδιο η υγρή παθιασμένη πεολειχία της, μου πυροδότησε την διάθεση ανταπόδωσης , και τη δική μου πλέον γλώσσα γευόταν όλα τα ανατομικά χαρακτηριστικά του αιδοίου της , με εκείνη να βγάζει τους ήχους της απόλαυσης.
δεν άφησα σπιθαμή του καμπυλώδους σαρκίου της άνευ σιελώδους επικάλυψης, χωρίς να παραλείπω φυσικά το τοτέμ των πυροδοτούμενων μητρικών ενστίκτων , δηλαδή τους μαστικούς της αδένες.
στην πορεία, ήθελε και εκείνη , την γευστική απόλαυση του πέους μου
το πρόβλημα λύθηκε με την σολομώντειο λύση της στάσης 69 , που παρήχε σε αμφότερες τις πλευρές την ακάλυπτη και ανεμπόδιστη γευστική απόλαυση των γεννετικών οργάνων του άλλου.
η αιμάτωση του πέος μου ήταν σε ασφυκτικό βαθμό πλήρης , και μετά απο την ταχυδακτυλουργική κάλυψή του με το προφυλακτικό των ανεπιθύμητων κυήσεων, η αργή παλινδόμηση στον κολπικό της πεοδέκτη , μου παρήχε την ανακουφιστική λύση του
γλυκού μαρτυρίου του καυλικού πάθους με κατέλαβε.
ιδιαζόντος αρκετά μεγάλη ποσότητα σπέρματος εκκρίθηκε και τα μετεσκπερματισιακά οπιοειδή που χύθηκαν στον εγκέφαλό μου , μου προκάλεσαν αυτό το γλυκό αίσθημα της στιγμιαίας ηδονικής νιρβάνας.
μετασυνουσιακά κάτι μου έλεγε το θήλυ μάλλον ευχαριστημένο , αλλά η ευφορία των ενδογενών οπιοειδών δεν με άφηναν να συγκεντρωθώ , όπότε προσποιήθηκα ότι την ακούω και ότι συμφωνώ , δείχνοντάς της ένα καταφατικό νεύμα.
εξαφανίστηκα, με ένα ευφορικό αίσθημα αλάφρυνσης πολλών κιλών βάρους
έχοντας στερεοποιήσει μέσα μου ότι όλη η ικανοποίηση του σεξουαλικού πάθους είναι φεύγοντας , εγκαταλείποντας ικανοποιημένος ένα αντικείμενο το οποίο το έχεις απολαύσει πλήρως και οδηγούμενος απο το πάθος σου σε κάποιο νέο!
υγ: παρακάμπτοντας την τελευταία φιλοσοφική μου παρεκτροπή , το συμπέρασμα είναι ότι την προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε λάτρη της μιλφικής ηδονής

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ILIAS1339

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2013
Πόσα $$$ 20??
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1